LEGACY
growshop u zg
56 odgovora7,964 pregleda
32 REP64%
→ Istraživač
okt 2008.
okt 2008.#1
hallo svima..namjeravam otvoriti growshop u zagrebu negdje oko proljeca ,pa me zanima vase misljenje,dakle,savjeti,odaziv i cijene..
U svakom slucaju jeftinije ce biti nego u hidroponici ;)
Grow Mile,grow...
Laidback
POZNAVALAC1.404 REP89%
→ Ambasador
LaidbackPOZNAVALAC
okt 2008.
okt 2008.#2
Cuj, cim jeftinije bi bio dobar smjer :)
A sjeme ukrasnog bilja isto mislis prodavat, ili?
doors_of_perception
AMBASADOR2.457 REP27%
→ Legenda
doors_of_perceptionAMBASADOR
okt 2008.
okt 2008.#3
samo ti imaj dobre cijene i odma red kupaca ispred duana;) bit u i ja tu negdje meu njima:rasta1:
Flegy
POZNAVALAC685 REP9%
→ Ambasador
FlegyPOZNAVALAC
okt 2008.
okt 2008.#4
napokon da se neko i toga dosjetio otvorit :) svaka cast...jos napravis i web shop i de ce ti biti kraj u ovoj maloj drzavi :leafblunt:
fĿőШ∆S┬eЯ
AMBASADOR1.900 REP11%
→ Legenda
fĿőШ∆S┬eЯAMBASADOR
okt 2008.
okt 2008.#5
Jedna od jebenijih inwesticija braco!
`ta bi smio da Prodaje sjemenke ukrasnog bilja??
36 REP72%
→ Istraživač
okt 2008.
okt 2008.#6
Hehe neznam dali si se raspitao o tome biznisu, al malo te~e ea otvoriti jer ~ivimo u zajebanoj zemlji. Webshop da, al ovo malo te~e. Uzmi u obzir da nesmijea ni list na majici pokazati jer e ti zatvoriti firmu ili obrt, a o sjemenkama za ukrasno bilje da ne pri
am :)
U svakom slu
aju kad bi ti uspjelo (daj Bo~e) bio bi to dobar biznis, pogotovo ak
ea biti direktan uvoznik:cow_yellow:
mr.skunk
AMBASADOR2.403 REP26%
→ Legenda
mr.skunkAMBASADOR
okt 2008.
okt 2008.#7
daj boze da ti uspijes u svom naumu ali poznavajuci zakon i prilike u Hrvatskoj prepurucio bi ti da se malo raspitas oko zakonskih odredbi tocnije oko
l 173.stavka 4 KZ -a RH tako da se malo bojim da taj stavak ide na ruku nekom ako bude htio da te zatvori a netko ce htjeti sigurno ....
nije da obeshrabrujem nego samo upozoravam na moguce opasnosti...-.
32 REP64%
→ Istraživač
okt 2008.
okt 2008.#8
ma mogu me povuci,ista oprema se koristi za uzgajanje paradajza,a svatko od nas voli imati svijezu rajcicu i zimi :)
32 REP64%
→ Istraživač
okt 2008.
okt 2008.#9
moram jos vidjet sa tipom iz hidroponike na kakve su oni probleme nailazili..
A usput..spice imate izuzetne u austriji,ww 10e komad,ali ima garanciju da svaka uspije..jebeno rodjaci..
32 REP64%
→ Istraživač
okt 2008.
okt 2008.#10
i,da...hajd zeme iz bosne pitanje za vas..kakav je zakon u kurton nam drzavi u pogledu prodaje sjemenki?svaki savijet,konstatacija i ostalo su dobrodosli
HazeSeeker
ZMAJ21.171 REP
HazeSeekerZMAJ
okt 2008.
okt 2008.#11
samo jedna cinjenica .... ima puno ljudi koji puse biljku , ima puno ljudi koji uzgajaju biljku , ima jos vise ljudi koji misle da je ova ideja odlichna , ali svi ti ljudi su pomislili isto sto i ti ....otvorit grow shop ....
da je lako imali bi vec koji u hr ...!!!!
Ali ako uspije bit ce potraznja veca od ponude ....tako da je uspjeh garantiran ...ako uspijes!?
OVDJE mos pitat sve sto te zanima ...odgovorit ce ti isti dan....
http://www.kanabis.org/?p=p_17&sName=kontakt
bongash
LEGENDA7.853 REP29%
→ Zmaj
dehhiher
ENTUZIJASTA200 REP0%
→ Poznavalac
dehhiherENTUZIJASTA
nov 2008.
nov 2008.#13
moj ti je predlog da ubedjujes ljude da kupuju satore i filtere!!
tako ces i ti dobro zaradjivati za leb. a musterije ce biti sigurnije.
ipak se sator moze rasklopiti i odneti za 15 minuta.
20 REP40%
→ Istraživač
nov 2008.
nov 2008.#14
ako to pokrenes svaka cast i zelim ti puno srece a uspijeh ti je zagarantiran....ako se dobro uspijes ogradit od ovog:
l.173.KZ RH
"(2) Tko neovlaateno proizvodi, prerauje, prodaje ili nudi na prodaju, ili radi prodaje kupuje, dr~i ili prenosi, ili posreduje u prodaji ili kupnji, ili na drugi na
in neovlaateno stavlja u promet tvari ili pripravke koji su propisom proglaaeni opojnim drogama, kaznit e se kaznom zatvora od jedne do deset godina, ili kaznom dugotrajnog zatvora.
....
(4) Tko neovlaateno pravi, nabavlja, posjeduje ili daje na uporabu opremu, materijal ili tvari za koje zna da su namijenjene za proizvodnju opojnih droga, kaznit e se kaznom zatvora od tri mjeseca do pet godina.
....(koga zanima moze procitat sve o
l.173 http://www.poslovniforum.hr/zakoni/kazneni_zakon_2.asp )
evo toliko o tome samo upozorenja radi...ali ako uspijes svaka casat.... :clap:
Buckaroo Banzai
POZNAVALAC1.488 REP99%
→ Ambasador
Buckaroo BanzaiPOZNAVALAC
nov 2008.
nov 2008.#15
ma da baa, onda bi trebali phillips zatvoriti i uvoznike pozatvarat na 3 mjeseca do 5 godina.
Jesi ispitao tr~iate?
balcan_smoke
LEGENDA5.303 REP3%
→ Zmaj
balcan_smokeLEGENDA
nov 2008.
nov 2008.#16
na balkanu se ne isplati grow shop sem u slo
zaato bi neko ulazio u prodavnicu na kojoj samo ne piae "oprema za travu"
sve ato treba za gajenje ima ili u poljoprivrednoj radnji
ili vodoinstalaterskoj ili aqva shopu
i bude uvjek mnogo kvalitetnije nego u grow shopu
jer stvari iz grow shopa nisu baa kvalitetne kao one za poljoprivredu
i da vidim tog growera koji
e da reklamira ako neato nije ok sa robom
kada nas ne budu cimali zakonski za travu
ima da ih se otvori 300
dok god postoji aansa da te neko prati od prodavnice do kue
postoji aansa
mo~da mislite paranoja
ali betr vori den sori
nikada ne zna
oek kada e ima trebati za kvotu
20 REP40%
→ Istraživač
nov 2008.
nov 2008.#17
a sta mislis koga ce prije murija provjeravat: ekipu iz phillipsa ili nekog ko otvara grow shop??
(ja sam samo naveo cega da se pazi i od cega da trazi nacin da se ogradi...nis manje nis vise....)
enjoy :signs054:
Buckaroo Banzai
POZNAVALAC1.488 REP99%
→ Ambasador
nov 2008.
nov 2008.#18
why this why this?
zakon je jedno a kako se provodi je drugo. to ti je viae ono da growerima podeblja zatvor. sumnjam da ce zatvorit covjeka koji prodaje lampe ma sto god za to bilo.
20 REP40%
→ Istraživač
nov 2008.
nov 2008.#19
pa andams e da nece.....mislimd a niko s ovog foruma to niti ne zeli....ali covjek je pitao za misljenja i mi smo m dali neke inf da zna cega se pazit.
sve ostalo je za 5....
kuzim ja sta ti oces reci...
Bubla
POZNAVALAC1.498 REP100%
→ Ambasador
BublaPOZNAVALAC
nov 2008.
nov 2008.#20
sto se tice sjemenki za vutru to definitivno nemozes da radis . ALI zato mozes da otvoris neku recimo sjemenarnu ili nesto tako gdje ces prodavati sjemena nekih biljaka ,cvijeca, povrca , i pored toga u prodavnici imati svu opremu za uzgoj. svijetla i sve sto ide uz njih (grla reflektori ,prigusnice starteri), djubriva,zemlju ,razne mjerace,tajmere,saksije itd
znaci kratko sjemenke vutre = ilegalno oprema za uzgoj = legalno
e sad je na tebi da smislis tematiku te prodavnice da nebudes upadan da svak zna
da si otvorio radi vutre. zato sam ranije spomenuo masku pod sjemenkama raznog voca povrca itd.
ovo je samo jedan od nacina, ako se malo zamislis ili popusis neku inspirativnu vutru
doci ce jos ideja:banana_rasta:
sretno
Buckaroo Banzai
POZNAVALAC1.488 REP99%
→ Ambasador
nov 2008.
nov 2008.#21
eto vidia, neznam zaato bi se pozicionirao samo na jedan segment na tr~iatu (na growere kanabisa) - premala smo mi dr~ava za to. Specijalizirani shopovi su obicno za ekskluzivne proizvode ili u velikim sredinama. Fokusiraj se i na ostale kupce ipak je to posao od kojeg ea ~ivit...
Reacher
POZNAVALAC787 REP21%
→ Ambasador
ReacherPOZNAVALAC
nov 2008.
nov 2008.#22
da,potpisujem ova zadnja dva posta ...=)
nego ljudi,ja nemogu vjerovat e,sino sam itao ovu temu i dojmila me se,dojmila me se toliko da sam ja sanjao taj growshop,hahahah,ak se sjeam jednog zaposlenika koji mi je iz nekog razloga darovao lighter neki,,hahah....sry na offtopicu
gargamel
POZNAVALAC887 REP32%
→ Ambasador
gargamelPOZNAVALAC
nov 2008.
nov 2008.#23
grow shop tesko....
ja da planiram tako nesto otvorio bih poljoprivrednu apoteku.
sa sirokim asortimanom proizvoda koji se koriste u vanjskom i unutrasnjem uzgajanju biljaka.
pa ako ekipa moze ic u lipapromet zicat jednu lampu od skladistara, nece im bit ispod casti kupit hps u poljoapoteci....:icon_mrgreen:
32 REP64%
→ Istraživač
nov 2008.
nov 2008.#24
ej drustvo evo me u srbiji,sirim bratstvo i jedinstvo :)
hvala vam svima na komentarimna i manite se svadje izmedju sebe,jbg svi mi imamo zajednicki cilj,zar ne ;) pozdrav svimaq,uskoro budu i neke fotke
a to da ce ih pratiti..pa dobro...jedno je kada tip dpodje uredno odjeven a drugo je kada dodje cupavac u vijetnamki,bez uvrede ,i ja sam takav :D
a nisam ni mislio otvoriti nesto iskljjuucivo za uzgoj kanabisa,jbg pa nisu ni ono BAS toliko glupi...ok,mozda i jesu ali eto nebih riskirao
fĿőШ∆S┬eЯ
AMBASADOR1.900 REP11%
→ Legenda
fĿőШ∆S┬eЯAMBASADOR
nov 2008.
nov 2008.#25
nisu nisu i nemoj da rizikujea...samo ti ispipaj teren i sretno!!!
Reacher
POZNAVALAC787 REP21%
→ Ambasador
ReacherPOZNAVALAC
nov 2008.
nov 2008.#26
ja u ti biti kupac,hehe...mo~da bi ako se to ikad otvori kupci s Vutrinog foruma mogli dobiti jedno 10 % popusta :sun2::sun2:
Krejzy
POZNAVALAC1.139 REP60%
→ Ambasador
KrejzyPOZNAVALAC
feb 2010.
feb 2010.#27
tak sad sam se uclanio pa pregledavam teme pa sam nabasao na ovo...
jel realizirana idea ili ne?
pcuthc
ISTRAŽIVAČ119 REP46%
→ Entuzijasta
okt 2008.
1 / 29
okt 2008.
nov 2011.