VUTRA
ForumUzgajanjeOpremaAktivni ugljen - Drveni ugljen?
LEGACY

Aktivni ugljen - Drveni ugljen?

16 odgovora3,653 pregleda

maj 2010.

evo ovako , interesira me dali je mogue koristiti obi an ugljen ili baa mora biti aktivni? naime , napravio sam filter sa obi nim ugljenom i zasada funkcionira odli no iako joa paradajzi nisu u punoj fazi cvjetanja..
KrejzyPOZNAVALAC

maj 2010.

aktivni, googlaj aktivni ugljen kao filter i vidjet ces zasto

maj 2010.

hvala najljepaa
SuperAngelPOZNAVALAC

maj 2010.

Ma aktivni ugljen je zakon kakav drveni. Posluaao sam Che-a i uzeo aktivni u granulama umjesto jeftinijeg drobljenog kojeg sam imao prije i ata re radi savraeno ;)

maj 2010.

a koliko doe kilo aktivnog i di se mo~e nabaviti ina e? mislim bio sam u veim centrima tipa baumax pevec i tako to , pa nisam imao prilike naletit na njega

maj 2010.

PET shop,oprema za ribice,životinje... Čini mi se da pola kilograma "sera" aktivnog ugljena dođe oko 6-7€.
BoRaiChoAMBASADOR

maj 2010.

Nije mi jasan bas ovaj aktivni ugalj,pa ako moze neko da napise kako neutralise miris,kako se koristi i to...izvinjavam se ako ima vec tema,mada je nisam nasao...... @Dimi Pusi Ajde ako moze slika,bas me zanima kako si napravio taj filter.......

maj 2010.

drugovi , koliko se esto mora mijenjati taj aktivni ugljen? kad se po ne osijeati miris ili ima neki odreeni period za zamjenu? hvala ;)
upitnik???LEGENDA

maj 2010.

Brale al si ti ljen ludilo.... Malo se potrudia i naea sve odgovore.. Evo ti ovako kako ka~u ja sam samo malo copy-paste... Koliko traje ovaj filter? Carbon filteri traju oko 18 meseci besprekidnog koriatenja. Vla~nost zraka najviae mo~e da naateti vaaem filteru, i treba je dr~ati ispod 70% kako bi filter du~e trajao. Posle 18 meseci mo~ete i da zamjenite aktivni ugalj unutar vaaeg filtera ili jednostavno uzmete novi filter. To je u principu ako bi radio 24h !!!!!!!!!!!!!!!!

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se