VUTRA
ForumUzgajanjeOpremaAluminijumski lim za reflektor
LEGACY

Aluminijumski lim za reflektor

44 odgovora8,341 pregleda
i20ISTRAŽIVAČ

feb 2008.

Interesuje me gde u srbiji ili po kojim radnjama se prodaje onaj aluminijumski lim za reflektore, ja sam moj napravio od obicnog lima i oblozio alu folijom ali sam video da nevalja jer moze da sprzi biljke......

feb 2008.

dobro si vidio napravi od stare kvarcne grijalice vii kod servisera jel ima i sa nje skini onaj lim koji nije ravan i treba tebi good luck
i20ISTRAŽIVAČ

feb 2008.

znam imam jednu u sobi i odmah sam na to pomislio, ali sam nasao resenje, skinuo sam stranice od jednog kofera za escajg :eyebrows::eyebrows: a njega prebacio u jedan kozni da me zena nebi zaklala........ u svakom slucaju hvala na ideji..... pozz
StonerLEGENDA

feb 2008.

odi pogledaj u sanitarije postoji lim koji je pa recimo skoro kao univerzalan a stavlja se ispod sudopera , btw odi zaviri ispod svog u kuhinji dam se kladit ako je neka kuhinja novija da ga ima , reljefan je tako da se svjetlo sigurno ljepo airi i ne radi hotspotse da mo~da je malo tanak no niti ovaj "kupovni" nije baa neato deblji a poja aa ga po sredini sa ja im limom na kojeg i stavljaa grlo E40 a to oja anje slo~ia po sredini samo kao prugu .(zna i sama sredina reflektora mora biti ravna da bi mogao prisloniti poja anje ) . i mislim da ti je to ako nemrea naci neki lim ok. probaj vidi pa sam ocijeni . pozz :D
i20ISTRAŽIVAČ

feb 2008.

Extra momci snasao sam se za ovo tako da administratori slobodno mogu obrisati temu u koliko zele Pozdrav
LucidDreamAMBASADOR

feb 2008.

Nema potrebe brisati temu...Mozda ce neko drugi postaviti pitanje za alu lim...Ili nauciti nesto iz ove teme..Bar tako mislim...
dehhiherENTUZIJASTA

apr 2008.

Ja sam iskoristio lim od komp. kucista al je bilo "nisko" pa sam "opshio" sa limom od limenki piva 0.5l komada 6.

maj 2008.

istina dobra tema imam dvije stare kvarcne grijalice koje su da ocherupam, samo chini mi se da je lim sa kvarcne malo izbrazdan tj. ima neke ko ogrebotine, moze li to da shkodi?
nekoPOZNAVALAC

maj 2008.

Evo moj reflektor od kvarcne grejalice Ja sam skroz zadovoljan sa njim.
Baki'zENTUZIJASTA

okt 2012.

A da li bi mogao da posluzi lim iz zamrzivaca ? tako nesto ? tnx

dec 2012.

imam lim od kompa mislim ga oblozit alu folijom i postavit,oblikovao sam ga gore je ravan dio sto ide povise sijalice a dva ruba se sire i oblozen je alu folijom radi reflekcije posto je crne boje lim(tocnije lim je od napajanja od kompa) jel to ok
petarpan135ENTUZIJASTA

dec 2012.

skini jedan aluminijumski znak za pesacki imas gde hoces,aluminijum je u kvalitetu,reflektuje samo tako malo ga ispoliraj vunenom carapom i eto.:)
BladeZMAJ

dec 2012.

a heba vas lim....lim je lim....vidio si jedan vidio si sve

dec 2012.

evo rjesio sam stvar samo sam ga malo celicnom cetkom iznutra izribao i sam sjaji
sava0000ISTRAŽIVAČ

mar 2013.

poz frendovi,zna li ko da li moze da posluzi kao folija za refleksiju iznad cool tuba ono sto stoji u kvarcni,iza greja ,sto odbija toplotu,da li to moze i svetlost da reflektuje ? :)
ceebeedeebeedooISTRAŽIVAČ

mar 2013.

moze
TataVutricPOZNAVALAC

nov 2014.

ja cu da probam danas da emuliram adjust a wing, uzecu lim od oluka, isecem, savijem, ucvrstim na sredini... razmisljam da stavim diamond foliju na lim, valjda nece da gori uostalom, ako gori, skinucu :=)
PedalaAMBASADOR

nov 2014.

moglo bi ti se zapaliti :) jedino ako imaa cool tubu onda probaj... Po meni se ne isplati kemijati za manje od 100kn kolko koata gotovi reflektor.Jedino ako ~elia napraviti kopiju Adjust-A-Wing reflektora u slu aju da koristia 1000w HPS
M a n d o rAMBASADOR

nov 2014.

imam aluminijski reflektor W-oblika uaerafljen u aperplou,doduae nije lim neg 3 mm debel al obavezno vent neki ja i da puae u lampu ili CoolTube....mo~da sliku okinem ako mi frula dozvoli... :D

nov 2014.

pocinani lim na odpadu...par kuna pola kvadrata i evo AaW uz malo maste i prave mjere ;)
CappyAMBASADOR

dec 2014.

Ljudi evo izrezo sam jedva lim iz zamrzivaca , dimenzije su 50 x 45 manje vise , posto nisam bas ravno isjeko jedva sam se namucio . Oprao sam ga , sta vi mislite kako da napravim reflektor hps 150w je .

dec 2014.

ovisi koliko si vjest sa rukama ali od toga bi si mogao napraviti malog vingaca...kupis si L profil 25x25x450 mm sto tanji da nije tezak koji ce ti biti baza za ovaj utor u sredini i ujedno na njega kacis zakacke i iza pravis postolje za lampu i onda prepolovi taj svoj lim na 250x450 mm i nadji nacina da to lijepo prisarafis na profil sa donje strane sto preciznije da lijepo pokrije profil da ima svoju reflektirajucu funkciju jer od taj V u sredini ti se svjetlost odbija na stranice itd...i onda uzmes neke saljlice probusis rupe na krajevima i zategnes do zeljenog luka... nadam se da si skuzio neda mi se crtat ;)
CappyAMBASADOR

dec 2014.

Pa i nisam bas toliko vjest, ali na osnovu ovoga i drugih reflektora skontat cu kako mi je najlakse i najbolje, sutra cu to polako. Kuzim kuzim :D

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se