VUTRA
ForumUzgajanjeOpremaCoco vs Terra Canna
LEGACY

Coco vs Terra Canna

16 odgovora2,057 pregleda
anunnaki_LEGENDA

maj 2014.

- Video sam da na forumu nena puno tema o coco uzgajanju, pa bih voleo malo vise da se informisem o tome. - Naime, planiram da za sledeci grow probam Canna proizvode mada jos uvek nisam siguran da li da idem sa Coco Professional Plus ili Terra Professional Plus medijumom? - Cannine aditive koje bih uzeo: [*]Rhizotonic [*]PK 13/14 [*]Canna Boost [*]Cannazym [*]Terra Vega [*]Terra Flores ili [*]Coco A+B - Zalivanje bih radio rucno (old school). - Planiram jos neke inovacije za sledeci grow tipa LED Panel Grow Northern od 300w ali cekam da izbace u junu novu seriju sa Rebelima. - Takodje cu verovatno preci na automatike kada potrosim menke... - Sada zanima me da li cu coco morati da menjam svaki grow isto vazi i za zemlju? - Da li su saksije od 11l odgovarajuce za coco? imacu jos pitanja doci ce usput... :)

maj 2014.

A zasto ne predjes na biocannu ako vec ides na njihove proizvode? Recimo BioVege BioFlores BioBoost BioRhizo BioTerra Plus(mozes je dva puta korisiti) http://bio.canna-uk.com/products A sto se tice GrowN panela morat ces dobro potegnuti u djep ako mislis da imaju na sebi Rebel module,jer je cijena jednog u prodaji 100funti.
anunnaki_LEGENDA

maj 2014.

Razmisljao sam i da radim bio grow takodje ali ne znam koje su povoljnosti toga :) sto se panela tice planiraju u junu-julu da izbace novi model panela sa rebelima kome ce cena biti slicna kao prethodnom modelu s tim sto ce imati rebele ugradjene tako da nece biti potrebe za naknadnim upgrejdom modula :)

maj 2014.

Mene je najvise privuklo to da nema zajebancije oko ph,nema flusha a i bio je.Dosta mi je kemije u zivotu bilo :D Nadam se da si u pravu sto se tice panela,gdje si dobio taj info!?
anunnaki_LEGENDA

maj 2014.

Taj info mozes da nadjes na autoflower.net forumu posto oni saradjuju sa gn :)
anunnaki_LEGENDA

jun 2014.

}eleo bih jos neki savet i preporuku ako je mogue...

jul 2014.

moze pomoc ..pitam se da li je protivzakonito prodavati Canna 13/14 ....? hteo sam da stavim na oglas .....ima drugar 10 l
FukmondoAMBASADOR

jul 2014.

hehe probaj,pa javi lol

jul 2014.

xaxaxa ozbiljno ....pitam jer vidim da se koristi u razne svrhe ...pa zbog toga ....da ne krsim pravila na forumu a i iz drugih razloga :)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se