VUTRA
ForumUzgajanjeOpremaVelike plastične posude
LEGACY

Velike plastične posude

18 odgovora2,703 pregleda

avg 2011.

Gdje u Hr kupit velike plasti ne posude koje bi bile ispod tegli i slu~ile za odvod. Neato kao: http://www.hydroponicsxl.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/h/y/hydrotek_flood_tables_3.jpg engleski naziv je FLOOD TAB
Z&NZMAJ

avg 2011.

Evo,kod njih pitaj SnailShop.com.hr - Prvi pravi hrvatski online GrowShop!

avg 2011.

Hebea plastiku, pocin ani lim nek limar savije i miran si godinama. Mo~ea napraviti za dvije, za sve, kako ti paae. Naruba u glavi:) U snailu ima korisnijih stvar ica od podmetaa.

avg 2011.

nejavljaju se na e-mail... a i na webu nema.....

avg 2011.

neznam dal bas moze lim sobzirom da je to voda pomjeaana s gnojivom koja se vraa u rezervar pa da nebi oksidiralo itd..... a i kolko bi to kostalo od pocincanog lima?? imali jos neki predlog???

avg 2011.

Pa ne ea piti to poslije. Pocin ani je poprili no postojan, jer je pocin an:)) Izdr~u na krovovima 20-30 godina sunca, kiae, snijega itd. Plastika "made in china" nebi, a nije ni jeftinija. Posjeti vrtne centre. Postoji opcija EDIT, pa izbjegavaj post za postom. Mo~da jednom saznaa i zaato;)
$DoLaR$POZNAVALAC

avg 2011.

samo neznam kaj mo~ea tamo kupit! po jedan komad od mikro ponude!
SLO-EraLEGENDA

avg 2011.

platoji se u pro vrtnarstvu izradjuju iz aluminija,plastike,cinkovina lima-kod njega ne sme samo biti prevelika temperatura jer e oksidirati.
Z&NZMAJ

avg 2011.

Kakvo pitanje, takav odgovor :) `to da sam napisao? Nemam pojma gdje bi moglo bit,osim tamo. Mislim,vidio na svoje o i u jednom od shopova,a sad,zaato u web shopu nema, nemam pojma.Valjda nije u stalnoj ponudi...ne znam... Kad netko tra~i pomo, gledam da odgovorim konkretno, a sad,ako se tebi moj odgovor ne svia,sorry...barem sam neato "donekle korisno" napisao... Pozz :) Jbga..probaj na face-u ih nai,pa preko privatne poruke pitaj...
$DoLaR$POZNAVALAC

avg 2011.

buraz niata osobno tebi ni djelatnicima snaila :) ali aef je prekomedija....umjesto da radi ve ako se odlu io na to...njega totalno nebriga za ekipu a boga mi i svoj duan....djelatnik snaila je najvei kralj....

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se