VUTRA
ForumUzgajanjeOpremaGro-lux visokotlačne natrijeve sijalice...
LEGACY

Gro-lux visokotlačne natrijeve sijalice...

14 odgovora3,988 pregleda

avg 2007.

Htjeo sam vas pitat jel se ko susreto s gro-lux sijalicama one su sijalice posebo napravljene za profesionalnu upotrebu u staklenicima i botani kim vrtovima ima 20 posto ja i isijavanje i kombinirana je tako da radi u spoju 20%MH i 80%HPS tako da ima idealno isijavanje plavog i crvenog spektra pa se s njima mogu dobiti super rezultati od po etka do kraja uzgoja i recimo komplet od 1 sijalice 400 watta priguanice i propaljiva a koata recimo 450 kuna tako da nije ni neato posebno preskupa pa eto ko je imao iskustva molim da napiae kakva...hvala unaprijed!
StonerLEGENDA

avg 2007.

ja sam imao dobra iskustva no ne sa GROLUX ali isti princip samo ato je PHILIPS SON-t AGRO 423 W , 23 W plavog spektra i mogu samo rei najbolje .
InqAMBASADOR

avg 2007.

Ovde se pominju green power: http://forums.vutra.org/oprema-za-unutrasnji-uzgoj/1195-son-t-pia-greenpower-400-600-w.html Cini mi se da je bila tema o Gro-lux HPS-u :| Ali ne mogu naci. Sve to sto si napisao silent je uglavnom tacno. Ceo grow sa jednom sijalicom uz dobre rezultate.
richsmokeAMBASADOR

sep 2007.

Posto sam osobno napravio cijeli grow samo sa GROLUX lampom (Sylvania HPS GROLUX 400) mogu reci da sam uocio neke stvari, mada to mozda nema veze samo s lampom. 1. Vegetacija mi je trajala 2 mjeseca, sporo su rasle... posto se za vegetaciju preporuca MH lampa, to moze biti uzrok sporog rasta, ali i neodgovarajuca zemlja je mozda i bitniji uzrok. 2. Cvjetanje je proslo odlicno, i biljke su odlicno napredovale. Ipak razmisljam o kupovini MH lampe za fazu vegetacije.

sep 2007.

zakaj nitko ne napiae koje su stvari naj za svaku fazu rasta? koju zemlju,koja gnojiva,koja lampa,kakva voda? what is the best of the best?:signs054:

sep 2007.

zato sto je ovo tema o zaruljama (ovakve blesave postove brisem uskoro)
Bezze_SaAMBASADOR

sep 2007.

Ma ata uskoro, odmah haveru.... + kazni ga, ja sam ve za druge stvari.... On izgleda nema pojma gdje je dosao... a ni komp. koristiti kako treba (o igledno....),

sep 2007.

sorry brain, neu viae da postavljam glupa pitanja... :icon_lol:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se