LEGACY
Mali box za sadnju
42 odgovora4,152 pregleda
40 REP80%
→ Istraživač
nov 2012.
nov 2012.#1
Poatovani, imam pitanje...
Znai, zanima me kolika je najmanja veliina boksa koja mo~e biti( u visinu).
Da stane jedna bil
ica, ako mo~e i viae, joa bolje, jel mo~e box bit neato manji od pc box-a?
I kakva je rasvjeta potrebna za takvu veli
inu?
Kasnije u stavit slike kako sam ja to zamialjao....
Hvala :)
GreenRyder
LEGENDA14.654 REP97%
→ Zmaj
GreenRyderLEGENDA
nov 2012.
nov 2012.#3
....pa u pravilu mozes napravit upola manji box od pc-a stavit 2 CFL-ke jednu biljku i igrat se........
Z&N
ZMAJ26.977 REP
Z&NZMAJ
nov 2012.
nov 2012.#9
Pa dobro, igraj se, skupljaj iskustvo, ali sa ovakvom rasvjetom neea niata postii. Pogledaj si malo teme o rasvjeti i svakako za tako mali prostor nije niata drugo nego fluo, tako da si na dobrom putu.
Grovali su likovi u puno manjem prostoru. Vidio sam grow u ~vu
niku koji je manji i od midi PC ku
iata i to sa MH lampom, tako da ono...nije nemogue :)
34 REP68%
→ Istraživač
feb 2016.
feb 2016.#15
ok Tnx ,mo~e joa jedno pitanje jer neznam baa kog bi pitao,novi sam u indoru,mislio sam da sam sve skop
ao ali opet mislim da nisam,zna
i taj box koji imamo ima cool tube za hlaenje lampe,filter na aktivni ugljen i jedan mali vent da puae oko bilj
ica,jel to dovoljno ili treba joa ventilacije za zrak u boxu,mislim da se pod ovim pitanjem sku~i da sam novi.`ta bi se desilo da mi radi lampa a cool tube zagaaen zbog buke ventilatora ?
34 REP68%
→ Istraživač
feb 2016.
feb 2016.#19
a da se makne cool tube jer radi jedan vent za ispuh jedan za uspuh zraka ,ata bi time dobio?to ionako ja i frend kod mene stavili pa on kupio,onda bi ostala samo filter na aktivni uglljen i ventilatoric mali koji je meu biljkama i nia se ne
uje,
baobab
LEGENDA14.229 REP92%
→ Zmaj
baobabLEGENDA
feb 2016.
feb 2016.#20
U svakom slucaju moras imati jedan vent bar za ispuh, a isto se skoro cuje bili jedan ili dva. Ovaj za upuh ti mozda i netreba. Mogao si slikati da vidimo kako ti je spojeno. I nisi procitao pravilnik foruma, nema growanja u mnozini.
nov 2012.
1 / 22
nov 2012.
feb 2016.