REFLEKTA SIJALICE -Neodymium-Flower Power-Enrich spot-GroLux
za sobno cvece i biljke i fotosintezu, dopuna smanjenom dnevnom svetlu R63, 60W, 230V, E-27
Teo bih da se i ja pridruzim uzgajivacima,pa me zanima dali je neko probao sa ovom sijalicom da uzgaja...nije skupa,pa mi je najvise zbog toga zapala za oko
druže ti si promašio cijeli forum sa ovim postom, ne samo podforum... :) ta tema bi spadala pod opremu za unutrašnji uzgoj, treba malo gledati i čitati, ne samo smjestiti u prvi podforum koji vidiš. (ovo je ipak podosta veliki forum i ovdje volimo red)
Decki, nemojte se ljutiti ali vas dvojca spamate. Ja sam sad doso u temu, mislio sam da je netko odgovorio na pitanje pa da i ja znam kad ono nula bodova. Forum nece biti pregledniji ako vi budete glumili moderatore.
Uglavnom, sumnjam da ces dobiti odgvor na to pitanje. Gledao sam jucer na Google al nigdje ne pise ni spektar boje niti lumeni. Ali pretpostavljam da ju mozes koristiti za vegetaciju ali samo za pocetak vegetacije, znaci prvih par tjedana, kasnije je pozeljno vise snage/lumena. Kad upalis lampu, koje boje je svijetlo?
pogresio sam,prvi put postavljam temu.
Veverice hvala na razumevanju.ne znam koje je boje svetlo,trazio sam i ja na google,i nisam mogao naci nikakve informacije,pa sam mislio da je ovde imao neko iskustva sa tom sijalicom.
samo bez panike, tema je pogresno postavljena, metalmaniac je upozorio na to, ja sam korigovao sve i sad ako neko moze da pomogne neka se javi, ja ne znam nista o toj raveti pa se nisam ukljucio u pricu, a niko ne glumi moderatora, licno sam to doziveo kao pomoc metalmaniaca jer nisam ni primetio gde je tema postavljena (desi se, jbg. moj previd... a nisam ni jedini mod na forumu, tako da peace please, sve je ok)