VUTRA
ForumUzgajanjeOpremaNabavka opreme [prodajna mjesta po gradovima]
LEGACY

Nabavka opreme [prodajna mjesta po gradovima]

1246 odgovora126,802 pregleda

mar 2007.

Tema je otvorena da bi se na jednom mjestu skupile informacije o prodajnim mjestima na kojima se mogu pronaci proizvodi potrebni za uzgoj drage nam biljke, da se novima olaksa pocetak, i izbjegne pitanja tipa: ''Gdje da kupim HPS" il "gdje da kupim zemlju". Molimo pridonestite svojim zanjem. Svaki offtopic ce biti uklonjen. Update 2014. Direktni linkovi na grow shopove biti e sankcionirani kao spam i uklonjeni!

mar 2007.

Rijeka LUMINIS d.o.o. 51000 Rijeka, `kolji 13 Telefon: (051) 337 684 www.luminis.hr - imaju i webshop sa besplatnom dostavom Trgovina rasvjetnih tijela i popratne opreme (zarulje, prigusnice, starteri, grla, reflektori...) Ako nije na lageru, moguce je naruciti bilo koji osram ili philips proizvod. Roba dolazi u roku od tjedan dana. ELEKTROMATERIJAL MARTINKOVAC BB, 51000 Rijeka Telefon: (051) 650 824 Ako brijete na "kupujmo hrvatsko" i zelite TE} zarulju ovo je najbolje mjesto u Rijeci. Isto tako mogu se naci kabeli, grla, starteri i dodatna oprema. PEVEC d.o.o. 51223 Kukuljanovo Telefon: (051) 208 900 Kao sto slogan kaze: "sve za kucu, vrt i hobby". Pevecov vrtni centar nudi asortiman gnojiva poznatih proizvodjaca, zemlje, posuda i ostalon vrtnog pribora.
bongashLEGENDA

mar 2007.

Split ULI ELEKTRO CENTAR d.o.o. Split, ulia dvori 5 (021) 321 227 Zastupnik OSRAM, maloprodaja, nemaju sve ali su u centru grada i rade cijeli dan ULI ELEKTRO CENTAR d.o.o. Solin, Hektorovieva 31 (021) 204 333 Zastupnik OSRAM, veleprodaja, obi no imaju sve na lageru, rade od 15:00 PEVEC Solinska 84 21 000 Split, CROATIA tel: +385 21 212 100 fax: +385 21 212 224 Pevec, klasika, imaju dobar izbor substrata i puno jeftinih ia za jednokratnu uporabu. ;-) BRICOSTORE d.o.o. Kaatel Suurac, Bri~ine (021) 205 100 Veliki izbor letvica, imaju veliki odjel za vrt, hygro/termometre, posude (pitare) svih veli ina, substrate, timere, el. materijal ... u svakom slu aju obavezno svratiti, svaata se nae. IMPIGER d.o.o. (thanks to Hasan bin Sabah) Boktuljuin put b.b. (zgrada SEM-a) (021) 367 604 Zastupaju GE lighting i imaju njihove ~arulje. Ostala oprema je veinom vosloh-schwabe.
StonerLEGENDA

mar 2007.

Lipapromet d.o.o Radni ka cesta 220 Zagreb Http://www.lipapromet.hr }ARULJOTEKA http://www.zaruljoteka.com/ Li ka 31 10000 Zagreb Tel: 01 6119 851 Fax: 01 6119 852 E-mail: [email protected] (Sylvania, Philips, Osram, General electric, Zenith, Neolamp, Narva, Megaman, DuraLamp, Laes, Iskra/Volta, Leuci, Ba-Ro, Tridonic, Relco, Bjb, Aag stucchi, Helvar, Elt, Vossloh schwabe, Erc, Et)
InqAMBASADOR

mar 2007.

VIZ KOMERC d.o.o. Surcinski put 1L, 11077 Beograd www.vizkomerc.com Zastupnici Philipsa za Srbiju. Eddie: Ovi u VIZ daju samo preko racuna na veliko i tako je i sa drugim firmama. Zvao sam ih telefonom i tako su mi rekli i uputili me na neku radnju koja uzima od njih. Inq: Inace sve manje prodavnice narucuju uglavnom od njih philipsove stedne i neonke tako da mogu da naruce i HPS ili MH ako ih zamolite... ali ce vam naplatiti vise. A probajte da kupite direktno od Viz-a mozda vam i prodaju.
EddieENTUZIJASTA

mar 2007.

Ovi u VIZ daju samo preko racuna na veliko i tako je i sa drugim firmama a o nekim redjim artiklima da ne pricam. 100 veleprodaja nijedna maloprodaja, nije mi jasno gde ta roba na kraju zavrsi da je razvijena industrija koja to guta pa bih razumeo ali nista, beda jednom recju. Brisite ovo ako smeta ali morao sam da prokomentarisem.
InqAMBASADOR

mar 2007.

hm... moj prijatelj je otisao u VIZ pre nekih godinu dana i rekao da se bavi uzgojem egzoticnih biljaka i da mu treba MASTER AGRO od 400w i prodali mu. Mozda sada ne moze tako... nego preko racuna... Eddie? si ih kontaktirao pa znas ili kako? Inace sve manje prodavnice narucuju uglavnom od njih philipsove stedne i neonke tako da mogu da naruce i HPS ili MH ako ih zamolite... ali to ce vam dosta naplatiti. cim raspravimo kako se kupuje u Viz-u brisacu postove a ono najvaznije stavicu u moj post gore.
schISTRAŽIVAČ

mar 2007.

ZGB }ARULJOTEKA, Li ka 31....................(~arulje,priguanice,grla sve osim kablova)
EddieENTUZIJASTA

mar 2007.

Zvao sam ih telefonom i tako su mi rekli i uputili me na neku radnju koja uzima od njih. Za rasvetu jos i nije frka ima ih po malo bolje snabdevenim maloprodajama ali recimo za lakmus papir zvao sam 7-8 firmi koje ga imaju ali ne prodaju na komad i pri tom nisu znali u kojoj radnji to mogu uzeti. Jedva sam kupio u jednoj zahvaljujuci ljubaznosti osoblja bukvalno su mi ucinili uslugu kao i ovi iz VIZ-a tom tvom prijatelju. Inace tecnost za merenje ph se relativno lako moze naci u pet shop-ovima jer se koristi za akvarijume.
ljubisha_samardzicISTRAŽIVAČ

mar 2007.

http://www.aquapolis.co.yu/?vrsta=oprema&kuda=ispis1&id=35 AQUAPOLIS d.o.o. Beogard maloprodaja Vojvode Dobrnjca 4 11108 Beograd tel +381 (0) 11 2088-051 fax +381 (0) 11 2088-052 mob 063/ 497-678, 064/ 116-75-37 E-mail: office @ aquapolis.co.yu

mar 2007.

Ljudi zna li iko gdje ima opreme u banjaluci ili okolini ako zna neka javi adresu ili nesto slicno treba mi hps
Rasta_ManISTRAŽIVAČ

apr 2007.

Ova lipa promet bas sam na google nabaso na nju bio sam postavio post ali nisam vidio da je vec neko stavio, Meni se svidjela ova SON 400W kosta 125kn ili 35km a u eurima to je oko 18 nesto malo manje. Prigusnica za nju kosta 250 kn ili 66 km ili 33€ veoma povoljno izadje sve 101 km samo sto bi mi trebao neki dobrovoljac da to kupi u zg poslo bi mu pare. Naravno ovo je ukoliko ovi ne salju postom cak mislim da se moze uplatiti na konto pa moze i ta opcija a da neko posalje :D ajde zz
Rasta_ManISTRAŽIVAČ

apr 2007.

Takodje tu mozete naci i prigusnice za lampu evo npr za ovu sto sam reko prigusnica kosta 240kn odnosno 66km ili 34€ veoma je jeftino. hehe kad je meni jeftino onda znate koliko je sati, ajde neka se neko javi iz zg pa mu posaljem pare kad skupim :D da mi to sve fino uzme hehe Evo linka prigusnica http://www.lipapromet.hr/cjenik1.html?03_01

apr 2007.

BAUMAX ZAGREB d.o.o. Zagreb, Velimira Škorpika 9

maj 2007.

Jer mozete reci jos neku lokaciju gde mogu kupiti HPS ??! Po mogucnosti Novi Beograd ili centar grada!!

jul 2007.

Evo sto gloss kaze za ventilatore: `piel d.o.o. Ilica 419, 10090 Zagreb [email protected]

avg 2007.

eo pregledavao sam forum i naletio na ovo i sjetio se da bi mogao nesta reci... evo ovako u osijeku mozete sto se tice opreme proci dosta jeftino...a moze se sve nbabaviti...jedino se hps mora naruciti u jednoj trgovini...neke stvarn je je rekao i clan pampers koji mi je dosta pomogao pa mu se zahvaljujem jos jednom... pa ako nekoga zanima gdje moze nabavit nesto nek mi posalje poruku pa cu mu ja sve objasnit u osijeku gdje se sve moze naci... EDIT by brain: ajde ti to tu sro i, ako ti nije teako, hvala :costumed-smiley-027 brisem offtopic uskoro
bongashLEGENDA

avg 2007.

Pa zar ti nije jednostavnije to sro iti i postati ovde ? Brain, briai nas. :vb_whip:

avg 2007.

gotovo svu opremu mozete naci u osijeku a da nemorate narucivati pa evo ovako... PEVEC-tajmeri 25kn analoni i 80kn digitalni, kalici(saksije) od 3kn pa 200kn ovisno o velicini, termometri sa zivom 20kn pa navise (digitalne nisam vidjeo tako da nemogu pricat o cijenama ali cu se raspitat), kuglice za vlagu 10litara-30kn...sprice za prskanje listova od 5kn do 30kn ovisno o zapremnini vode GETRO-najbolja zemlja(mislim od supermarketa) je u getrou...zemlja sa humusom, kvarcnim pijeskom, tresetom i odgovarajucim pH(mislim da je oko 6.5-7.2) 10litara-14kn...moze se proci i jeftinije ali nevrijedi kupovati takvu zemlju..najbolje u cvjecarnicama ili poljoprivrednim apotekama(imate apoteku u kirovoj ulici tu na jugu preko puta lia i kad se ulazi prema baumaxu za koje znam da su stvarno dobre)... za rasvijetu je mal teze ali moze se naci...obicne neonke mozete naci svugdje tako da o tome necu govoriti...led imate u CHIPOTECI i u ostalim prodavaonicama tehnicke opreme(najbolje je opremljena chipoteka u ulici lorenza jagera u centru)...sto se tice HPS to cete ipak morati naruciti...mozete naruciti u FETURI u gundulicevoj ulici, zarulja od 400W kosta 150kn + 350 za prigusnicu i potpaljivace... vermulit i perlit mozete naci u svim prodavaonicama fradevnog materijala npr. BAUMAX, URADI SAM, pa cak i u INTERSPARU(mozete naci samo perlit)...za cijene nisam siguran ali nije tesko otici pogledat pa cu postat i to...vrijedi otici i u novi PEVEC preko puta EMEZETE jel je taj pevec predviden samo za gradevni materijal...za ostalo koga zanima nek kaze pa cemo se raspitati...:)

avg 2007.

U osijeku ima jedna trgovina u Gundulievoj ulici i zove se fetura d.o.o. EDIT by brain: Jesi ti uopce procitao post iznad svoga? Samo da napomenem da brisem offtopic da se informacije ne gube u spamu :)
gensAMBASADOR

avg 2007.

Bilo bi pametno da napiaea ato se tamo mo~e nabaviti.... ovako je informacija potpuno beskorisna!

avg 2007.

eo mogu ja odgovorit gensu na pitanje... gens ak si pitao u feturi sto prodaju ? u feturi imas tehnicku opermu kak sam ja naveo u mom postu mozes narucit HPS i ostale vrste zarulja...nemojte zamjerit covjeku nije iz osijeka samo je htio pomoci...ako netko zeli da mu se sazna nesta iz osijeka neka slobodno mene pita...rado cu pomoci...:)

avg 2007.

E gens ina e u feturi imaa sve vrste lampi osim gro lux sijalica pa da ti odma ka~em imaa hps sijalice ina e poznate pod aifrom son-t pro to su ti hps sijalice s dodanim plavim spektrom pa s njima mo~ea uzgajat biljke i dok su u vegetativnom stanju i dok cvjetaju, a isto tako imaa i mh sijalice i ja bi reko gotovo svu opremu za rasvjetu priguanice propaljiva e i sve ostalo ali nisu baa jeftini...!

avg 2007.

skoro pa nemogua misija. ima ga u firmi TELUR na ~itnjaku po 9 kn metar(1.2 eura). e sad ii vukovarskom do peveca, i prvi semafor nakon pevaca, to je jedno sto m, desno pa prva lijevo(ne skrenut na portu od alce) i kad doea do 3m desno, izgleda ko slijepa al nije i tom ulicom do kud mo~ea. ina e taj telur nema nikakve table dok ne doea do samog ulazameni je na tom malom prostoru danas trebalo sat vremena naprijed nazad a pito sam svakog kog sam vidio.

sep 2007.

Ja prodajem svoju opremu,vrlo povoljno, sijalica Philips son-t pia plus 150 w koriscena mesec dana, i sve sto ide uz nju,hidrometar,i jos ponesto. Ko je zainteresovan neka posalje PM. Spreman sam da mu poklonim i neke kvalitetne semenke iz Holandije. Ja se vise s tijem ne bavim jbga,nije da ne volem nego nemam vremena. Dolazi u obzir samo BG i okolina.

okt 2007.

vozdra ekipo!! eto vec par mjeseci listam po vasem forumu i sad sam malcice zbunjena... trebala bi pomoc...:sad2: mozda ovdje nije pozeljno da to pisem al eto..ukratko bi trebala o lampama..kaj je najbolje i koja marka..
DoktorPOZNAVALAC

okt 2007.

:sun2:Cao N&K and WELLCOME!!!:sun2: Samo sestro gruvaj Phlips! HPS recimo son T plus 400w za kucni grow brutala i sasvim dovoljno! Sa njom mozes ceo grow da izvedes sa tim da bi mozda u fezi vegetacije valjala da ubacis koju neonku cool white ili dey light 865 ili tako neke gde je "8.." prva cifra radi pojacanja plavog spektra! HPS ovaj sto ti navodim vec ima malo plavog spektra ali nece joj smatati jos plavog,ona je u sustini crvenog spektea ali ima i plavog. Zato je i dobra za ceo grow Pozdarv Haverko:icon_lol:
bongashLEGENDA

okt 2007.

1. zaato baa Philips ? 2. kakve veze ima '8' sa plavim spektrom ? '8' je oznaka za skroz neato drugo ... '65' ima veze sa plavim spektrom. 3. i ona i ti piaete na krivom mjestu, u uvodnome postu jasno stoji da e svaki OT biti pobrisan. 4. brate brejne, briai (ili premjesti) i mene i njega i nju ...
gloss_zelenkyAMBASADOR

nov 2007.

Ako imate para za potroaiti, d~epni mikroskopi za gledanje trichoma. Malo sam googlao bezveze i izbacilo mi je ovo: http://www.lapis-lab.com/Djecji.htm Nazvao sam i rekao mi tip da je na adresi Nova Ves 62 veleprodaja, ali zato bi trebalo biti na drugim mjestima navedenima na stranici. Imaju i webshop, a plaa se pouzeem pa mislim da nije problem. :maryjane:
Bezze_SaAMBASADOR

nov 2007.

Sarajevo (jgb, neam sad mapu, al' ko je blizu, snai e se... :) SPOT (pored OHR-a), Grbavica, ...i Alipaaina (preko puta "Kino Radnik") Rasvjeta sva... komplet! P.S. Potrudiu se da naem tel. i www ako imaju pa u ubaciti u ovaj post
unknowerAMBASADOR

nov 2007.

vidim da se jos uvek mucite sa nabavkom opreme beograd i okolina
Bezze_SaAMBASADOR

nov 2007.

Nije, ne mu imo se, al' odlu ili smo jednu temu samo tome posvetiti, jer stalno dolaze novi korisnici, i sve se ista pitanja vrte, tako da je dobro imati takve info na jednom mjestu. :icon_lol: :thumb:
gensAMBASADOR

nov 2007.

Ventilatori, priguaiva i, filteri... uglavnom sve ato vam mo~e pasti na pamet a da je vezano uz ventilaciju. www.pavo-promet.hr - jeftiniji su od Spiela! KARTA:
bozgaLEGENDA

nov 2007.

Gdje se mo~e nabaviti mylar folija? ili ono ato se stavlja ispod vjetrobranskih stakala da odbija sun evu svjetlost? znate na ato mislim.... :/

nov 2007.

Nisu bas ista svojstva mylara i onog sranja za auto. Ono imas za 10kn u Getrou, ali nije bas nesto extra reflektivno. Ako ne mozes do mylara, reporucio bi radje onu metaliziranu foliju za poklone... PS brisem offtopic
bozgaLEGENDA

nov 2007.

A zakaj je ovo offtopic? To je isto nabavka opreme... Bumpity bump. Nego, jel' ima gdje mylara u ZG? Ako ima...

nov 2007.

Trebalo bi biti u 'izmjena informacija', procitaj postove prije svoga, mozda uocis neku pravilnost...
OgrazISTRAŽIVAČ

nov 2007.

Neznam sad tko, ali tu sam negdje na forumu procitao da crno bijelu foliju prodaje i proizvodi neka firma koja ima predstavnistvo u Zg. Ime firme je 3M, pa potrazite, ja nisam trazio... Pozdrav. Trazim tu crno belu foliju. Medjutoa.. To svi oglasavaju kao malch foliju, znaci za pokrivanje tla kod uzgoja jagoda itd.. A nasao sam nesto svasta a ako nadjem nesto pametno obavjesticu Vas. By http://www.moba.co.yu/atp/mreze.html link neke firme u Yu, Milanovac. Madjari proizvode foliju. Za hr nisam nasao. :( pozdrav folija za silazu crno bijela (opcija) deblja pri dnu stranice http://colic-trade.com/polyane.php
dehhiherENTUZIJASTA

nov 2007.

http://www.maktrade.co.yu i odmah naglasiti maloprodaju i odlicne su im cene, chak imaju i svoju proizvodnju eletronskih prigusnica za fluo cevi !!!! tipa 2x36w. za nekih 3.5-4e.
vrtlarENTUZIJASTA

nov 2007.

mala ispravka, vishe nisu na toj adresi, mislim da je sad adresa skoljic 13 ili skoljic 17. uglavnom tamo di je birc metro pa s druge strane.

nov 2007.

E da, vidis nisam se sjetio promjeniti adresu. A~urirano. Hvala.
NoTrippinAMBASADOR

dec 2007.

SPLIT Sjeme d.o.o. Nakon dugotrajnog tra~enja crno-bile folije naem sjeme.Sjeme d.o.o.-imaju sve ~ivo: folije,gnojiva,supstrate,pitare, ak za hydroponics opremu i hygro,ph,ec metre i dobro ime ;).Oduaevljen sam. www.sjeme.hr Nalaze se nasuprot onog velikog super-konzuma na stinicama.Imaju i perlit ako nekome treba. Nemaju viae crno-bilu foliju.

jan 2008.

ovi sa NBGDa valjda imaju neke sijalice... provericu posle praznika:b_evil: http://www.elektrotehna-sistem.co.yu/
artuvISTRAŽIVAČ

jan 2008.

iman pitanje jedno.. zna ko di je uli u st-u? bija san nedavno na adresu ulia dvori 5, ono na vrh pazara i nije vise tamo, valjda se preselija..znan dije u solinu al mi je daleko to malo..
M_wEeDmAn_88POZNAVALAC

jan 2008.

nisam od dalmacije pa ti nebi zano tocno reci...al idi na google i potrazi . jucer sam slucajno naletio dok sam nesto trazio. na toj stranici imas odmah i mapu kako do njega .
NoTrippinAMBASADOR

jan 2008.

Artuv: otii do solina jer ti je ovo ata je bilo na pazaru nema hid-ove ni dosta stvari(imaju samo osnovne elektri ne stvari tipa osigura i,grla,male halogenke,kabeli...),u solinu ima sve.Ja mislin da je hektorovieva 31.

jan 2008.

Evo jedan valjda relativno novi na moju nevjericu H&G shop u Hrvatskoj, cjene su malo vee nego vani,ali kad se ura una troaak dostave izvana i kad se nema konkurencije bolje se vjerojatno i ne mo~e, imaju osnovne stvari za dobar uzgoj,ali sudei po odgovoru na mail ponuda e se proairiti. http://www.kanabis.org/?p=
NishikenISTRAŽIVAČ

jan 2008.

ha? ne kuzim na koju foru mogu prodavati sjemenke?? mislim, super je to, ali mi ne ide u glavu... btw, evo vise infoa o firmi koja stoji iza tog shopa.. http://www.poslovnamreza.hr/poslovna_baza/index.php?tvrtka=70858

jan 2008.

Kanabis.org je jedan od naaih sponzora i njihov baner stoji na sajtu, tako da baa i nema neke potrebe upisivati ga u 'prodajna mjesta po gradovima' (pogotovo zato ato je online ahop). Pro itali ste prvi post ove teme i jasno vam je da e se ovo offtopi arenje obrisati, nadam se. :181:
StonerLEGENDA

jan 2008.

po zakonu RH nesmiju prodavati sjemenke marihuane bez obzira na to ato sjemenka ne sadr~ava niti malo thc-a pa ak i da ih nemaju tu i da ih netko trei aalje iz vana nesmiju. Zna i zabranjeno je i oglaaavanje za prodaju istih i to ka . Tako da stvar sigurno nije ista sa pravne strane al ako su spremni snositi mogue posljedice i to je ok :)
M_wEeDmAn_88POZNAVALAC

jan 2008.

@stoner ...to je u potpunosti tocno... ali koliko sam ja vidio ..oni to prodaju kao sjemenke ukrasnog cvijea :)) mozda se tako izvlace :p
rasmcAMBASADOR

jan 2008.

Aj neka mi neko ka~e da je od njih naru io sjeme. Baa me zanima:vb_whip:
pachaISTRAŽIVAČ

feb 2008.

stavite neke podatke za bg, ako neko zna
gloss_zelenkyAMBASADOR

feb 2008.

Mo~da post iznad tvojega? :D lol :maryjane:

feb 2008.

Ma mislim stvarno, jesi barem pogledala temu?

feb 2008.

zanima me gdije u hrvatskoj ima za kupiti envirolite stednih???(ako ima uopce)?? ERA ima li u sloveniji??
StonerLEGENDA

feb 2008.

pitaj na jednom od naaih sponzora Agrohobby .mislim da ima neato .

feb 2008.

ja sam novi evo za Mostar ko zivi ovdje snace se kad podjes u centar 2 pored DACE boje i lakovi ima mala prodavnica Elektro Juric vec sam poceo izbijat pare :hehe: jupiiiii

feb 2008.

jedna zamolba, nakon stoga popuaene vutre sadim prvi put (jer je postalo u mom gradu barem) jako teako nabavit neato poateno. znam da manje viae sve piae ali molio bi nekoliko korisnih uputa od Vas - drugara po oru~ju sa iskustvom. dakle, sjeme dolazi (northern, orange, african and purple) tako mi je napisao moj rasta drug iz belog sveta ata god mu to zna ilo. jednu sobu u koristiti za to i mislim kupiti svjetlo i gnojivo za 15-ak komada. zna i molim upute za hps sijalice i gnojivo. koliko, kako? gledao sam filmi top quality weed i ono je malo previae jer mu je i klima ledena za razliku od nas, a Vas molim upute ali polako molim tek u im od po etka unaprijed hvala

feb 2008.

northern light, orange bud, african and purple haze su vrste hybrida,ima ve pisano,i google je tu moj savjet ti je da za po etak uzmea manje biljaka,i za iskusnog growera je 15 mnogo, jer nema potrebe nemo~ea sve to ispuait pa da si 24h sa dimom u glavi dao si siromaane podatke ili mislia da gledamo to kao jedna inu pa da ra unamo i odgovaramo?:-) moj savjet ti je da prvo pro itaa teme o unutranjem uzgajanju a onda bih ti preporu io da po nea sa maximum 400w hps u vegetaciji bih ti preporu io neonke ili atedne jer manje griju i te~e ea pogrijeaiti dok su najosjetljivije http://forums.vutra.org/unutrasnje-uzgajanje/970-vodic-kroz-unutrasnje-uzgajanje.html dobrodoaao i uspjeaan grow kada savladaa osnove javi se ako imaa nedoumice
InqAMBASADOR

feb 2008.

dobrodosao i citaj i citaj i citaj forum pa onda pitaj sta ti nije jasno ali tamo gde mu je mesto ...
dominoENTUZIJASTA

feb 2008.

Evo sada videh ponudu KOMPLET ZA RAST BILJA PHILIPS (sijalica,prigusnica,upaljac) od 400W - 6857din (sijalica SON-T AGRO 400W , prigusnica BSN 400w , upaljac) od 600W - 11580din (sijalica SON-T GREEN POWER 600W , prigusnica BSN 600w , upaljac) ini mi se da su cene super, ako nekoga zanima, klik edit: tek sad videh... Beograd... pozdrav

feb 2008.

:wave:pozdrav;;; posto ja nisam uradi sam osoba mene zanima dali je itko pokusao naruciti iz vanka zarulje(sun system 7 bi ja) te dali (hr) zakon dozvoljava da to narucim
gargamelPOZNAVALAC

feb 2008.

pa kolko ja znam zarulje nisu ilegalne, a ni prigusnica. taj ss7 to je neka prigusnica za mh i hps? uglavnom mozes narucit, samo ces platit skupo, onda ces jos platit carinu, i postarinu za sigurno 7-8 kila.
NishikenISTRAŽIVAČ

feb 2008.

pogledaj webove sponzora ovog sajta. Tamo mozes iz RH narucit, a cijena nije nesto strasna. A ako ces izvana narucivati, racunaj da ces na placeni iznos platiti jos ~50% za carinu i PDV

feb 2008.

:wave:pozdrav;;; posto ja nisam uradi sam osoba mene zanima dali je itko pokusao naruciti iz vanka zarulje(sun system 7 bi ja) te dali (hr) zakon dozvoljava da to narucim budi pametan pa kupi gotov spoljni reflektor sa sve staklom i zaatienom priguanicom starterom i kondezatorom u te reflektore mo~ea staviti i HPS I MH mo~ea i dvije rupe napraviti i spojiti na ventilaciju ja sam uvjek to koristio fabrika je fabrika,zaatita je zaatita i to imaa svugdje da kupia dobrodoaao

feb 2008.

budi pametan pa kupi gotov spoljni reflektor sa sve staklom i zaatienom priguanicom starterom i kondezatorom u te reflektore mo~ea staviti i HPS I MH mo~ea i dvije rupe napraviti i spojiti na ventilaciju ja sam uvjek to koristio fabrika je fabrika,zaatita je zaatita i to imaa svugdje da kupia dobrodoaao

feb 2008.

a kolika bi bila cjena tog kompleta odprilike,te dali je u tom sistemu moguce da obje sijalice(mh+hps) rade istovremeno:hippy:

feb 2008.

oko 60€ je bez sijalice (opet zavisi đe i koja firma) imaš i za dvije sijalice neznam cijenu slikaću ti večeras samo da pronađem moj od kada ne gajim oprema raštrkana

mar 2008.

ako zanima koga iz splita ima hps sijalica na dnu roosveltove ispod bolnice firule ducan se zove elektro...nesto! ne znam to no

mar 2008.

1200 i nesto dinara 400W+Balast oko 150Eura
dominoENTUZIJASTA

mar 2008.

Jel se moze negde u Srbiji naci cooltube? Ako neko prodaje, pm please!
gargamelPOZNAVALAC

mar 2008.

ako ima zainteresiranih iz zg, u gramatu na zitnjaku ima hps philips son t od 70w, 150w, i 250w. to svi valjda znaju nac... edit: i 400w, zaboravio sam najvaznije...

apr 2008.

jesi vidio cijene mozda??
gargamelPOZNAVALAC

apr 2008.

sta nisi ti stavio post prije dvije minute u "oprema izmena informacija" za hps u splitu? ne sjecam se cijena ali komplet 400w ce te izac oko 400-450kn. ako te zanima split: samo tri posta iznad je bilo....
bongashLEGENDA

apr 2008.

brain, spaaavaj ... nakupilo se smea tuma ovde. :b_woot:

apr 2008.

da stvarno i ovaj moj topic je OT. dajte ljudi pisite gdje se sta moze naci u kojem gradu. a ne da jedan kaze tu ima, drugi da nema..... ajmo ciscenje

jul 2008.

Sigurno ce nekoga interesovati kompleti mernih instrumenata..znachi ph metri,ec metri,laserski termometri,lux metri,itd..."HOYA V.S." prepoznatljivo ime u oblasti hortikulture, a pre svega kada je u pitanju transfer novih tehnologija i tehni kih dostignua u oblasti savremene i intenzivne proizvodnje povra i cvea. www.hoya-vs.co.yu Lasla Sekereaa 3, 24000 Subotica Tel./fax: +381(0)24 557-030 http://www.hoya-vs.co.yu/

jul 2008.

Siguran sam da dosta ljudi trazi merne instrumente..tj.ph,metre,ec metre,laserske termometre,lux metre,itd,itd...mozete pogledati na hoya-vs.co.yu

jul 2008.

Koga interesuje oprema za Hidroponiku,moze da se informise na hidroperlit.extra.hu ,a moze i ovde Plastenici.com
gens,ovo mjesto je raj B-)
Weed KillahPOZNAVALAC

jul 2008.

gdje se u zagrebu ili okoici mogu kupiti envirolite zarulje? Neda mi se preko neta narucivati, ja bi bas ubo na oldskul nacin.. samo neznam gdje
NoTrippinAMBASADOR

jul 2008.

Teako se ina e kod nas u hr mogu nai envirolite.Ja sam ima potragu,provjeria par firmi ata imaju envirolite na svojim stranicama a kad sam ih nazvao ispalo je da ih nemaju. Pa sam odusta od njih i iaa na neonke-atedne opciju.Pogledaj malo po netu za zg a ako ne naea imaa uvik kanabis.org
Weed KillahPOZNAVALAC

jul 2008.

ma znam al narucio sam vec jednom od njih gnojivo i nije nikad stiglo tak da mi je i ovo nesigurno onda..

avg 2008.

Za sve iz Srbije, nesto sam trazio po netu, i nadjoh odlicnu prodavnicu, kao stvorenu za ovaj nas hobi!!! Znaci sve, ali sve, cak su i cene ok. Evo adresa www.hidroponika.com. Cheers!!!

avg 2008.

www.hidroponika.com U Beogradu na Dorcolu odlicna prodavnica, pogledajte onaj komplet grow box od 400w! Extra!!!
grivaENTUZIJASTA

sep 2008.

Bio danas imaju sve i nisu skupi u radnji imaju vise stvari nego sto imaju na sajtu i izuzetno su ljubazni

sep 2008.

i ja uh da imaju svaata i nisu skupi navikao sam da u aqva shopu,elektro radnji i poljoprivrednoj apoteci sve uzimam i teako da se mogu odviknut mada je ovo super uea izaea i gotovo
LuciferISTRAŽIVAČ

sep 2008.

Gdje u HR naručiti kvalitetan ventilator (tih a snažan) za montažu u boksu, tj. hlađenje cooltuba i filtriranje zraka kroz filter? Ako netko zna nek javi... Planirao sam prvo sa dva venta od 125 mm, za računalo, čak sam ih i nabavio samo bi onda morao smišljati kako ventove namontirati a i pitanje je dali su dosta jaki. Inače za boks sam si uzeo Growbox L 1 × 1 × 2 m i mogu samo reći da je extra. Preporučujem svima. POZ
HolstenISTRAŽIVAČ

sep 2008.

hidroponoka nema boljeg mesta za nabavku svega za grow prvi u srbiji sto se tice toga i jeftini su to mi se svidja imaju dobre komplete za DZ bukvalno.

sep 2008.

ewo jedna informacija da u Rijeci ima za kupit HPS od 50,75 400, 600w....i swe potrebno za nju tako da sa svime dodje oko 5 glavi... šta je bilo sa škrinjom?:))

sep 2008.

prvi u srbiji koji se reklamiraju kao grow shop ali nikako prvi koji imaju opremu u subotici odli na firma ve godinama radi sa profi opremom za agronome i mo~da su ak jeftiniji jer dr~e opremu koja dugo dugo traje ove stvari pravljene za vutraae nisu ni upola izdr~ljive kao ove za poljoprivredu a sada su raairili posao i ima ih svue a da su komleti za dz ne bi rekao,ali ni ne deru uaao eda u skupatinu pa se mo~e sad bi citirao prty beegee ali nema smisla ko zna zna
HolstenISTRAŽIVAČ

sep 2008.

Neznam po meni je sve super sto se tice cene vidim da gresim jer neznam za to u subotici prvi put cujem pa ako bi mogao da napises njihov sajt ako imaju da vidim razlike u cenama i da li se isplati uzimati preko njih.Mada meni je blizi dorcol autobusom ni 10 minuta do tamo.

sep 2008.

Holsten evo sajta za merne instrumente http://www.hoya-vs.co.yu/ kako se ne isplati,pa Balkan Smoke ti rece da se radi o profi opremi za agronome...ja sam pre dve god. kupio ph,ec metar i radi ko pravi
HolstenISTRAŽIVAČ

sep 2008.

Txn ...........:D

sep 2008.

pozdrav svima jer zna iko koliko kosta skank u holandiji recimo 1 kg
mr.skunkAMBASADOR

sep 2008.

ovog odmah pod provale :icon_biggrin::icon_biggrin::icon_biggrin::icon_biggrin::icon_biggrin:

sep 2008.

na sajtu hidroponike u Beogradu prodaje se kit za 250 evra... da li je ok za pochetak uzeti to, ili mi neko mozhe reci posebno shta od njih kupiti? Hvala http://www.hidroponika.com

sep 2008.

........................
grivaENTUZIJASTA

sep 2008.

Pazi oni satori koji su kod njih tamo namesteni su idelni za klonove ili za 2-3 biljke e sad zavisi staje problem ako nemas prostora a mozes da drzis sator u gajbi i ne zanimate dal ce neko videti onda je totalno ok ali ako ti dolaze ljudi ili neko ko mozda nebi trebalo da vidi onda je problem kako nekom objasniti da imas sator usred stana :) za to je bolji skonjeni orman koji napravis cena ormana takve velicine nije vise od 50 evra jedino sto moras da se cimas do raznih stovarista i trazis najjeftinije daske
ev upravo narucio u fetura doo HPS 4oo i sve skupa s prigusnicom balastom starterom i grlom izaci nesto manje od 6ookuna. mora se naruciti (ceka se dan ili 2). ekipa tamo super ispravna pa ako se neko pita di nabavit svjetla lampe a nebi narucivao preko neta evo vam rjesenje. naravno ako se u okolici osijeka. @makaveli hvala na info. pozz

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se