VUTRA
ForumUzgajanjeOprema26W 130W 5000K CFL Štedulja :)
LEGACY

26W 130W 5000K CFL Štedulja :)

14 odgovora2,990 pregleda
delboyLEGENDA

mar 2009.

Molim pomo,naaao sam ~arulju za koju nisam siguran dali je dobra... * This bulb is be powered by 110-130V AC * Great product for Campers and RV or solar powered homes when 110-130V AC is available.-ovo me malo zbunjuje * Will fit in any standard E26 light bulb socket in any standard table lamps or ceiling fixtures. * This bulb is not to be placed inside any enclosed fixtures. * Light output is similar to any 130 watt incandescent bulb. * Current draw 360mA * Color temperature is PURE WHITE 5000K not dirty yellow white or blue white. * Compact fluorescent bulb length: 5.62" / (142.75mm) from top of bulb to the bottom of screw base. * Compact fluorescent bulb base width: Bulb base 2.38" / (60.61mm) and the actual bulb is 2.15" / (54.78mm) wide. * Many uses such as in Solar, RV, Camping using in trouble lights and standard lamps, hunting, fishing, backup emergency lighting applications when power fails, because they do not put load on generators like standard bulbs due. * Bulb life 8000 run time hours. Naaao na ebayu za naru it za 6.80 dolara ,plus shiping isto tolko 6.80dolara. ini se isplativo...mislio sam to koristit za po etnu fazu ,pa onda roknut van cure. Dali bi 2 takve od 5000k CFL bile u kombinaciji sa joa 2 obi ne atedne (jedna DULUXSTAR) a druga ILESA 2100 K bile povoljne za odradit po etnu fazu ili mo~da ak cijeli grow?? Razlika je jebiga u tome ato su ove dvije viae ~ukastog svjetla a ove dvi baa WHITE boje. Jebiga slabo je to,ali kad sam vidio da je mogue dobiti odli ne rezulttate sa 2 unknown atedne (ali od 24w) promijenio sam mialjenje... Kako god,htjeo bi uti par savjeta,onako ato ka~ete na to...? Nisam siguran dali da si naru im baa ove ili da tra~im neke druge CFL ,neke mo~da posebne za AGRO kulturu... Jer sam naaao i takve ali je skup shiping oko 50 dolara sveukpno. (2) 6500K SPECTRUM 6500K IS CONSIDERED BEST FOR PLANT GROWTH! OR (2) 2700K SPECTRUM 2700K IS BEST FOR THE FLOWERING AND BUDDING STAGES OF GROWTH OR CHOOSE ONE OF EACH! Jedino pitanje se postavlja dali su ovo to ni podaci, dali bi trebao dati 50 dolara za 2 kao specijalne za uzgoj ili dati u jeftinijoj varijanti (ove prve po redu 5000k ja ine) za 28 dolara. U velikoj sam dilemi za ato se odlu iti.... Evo joa neato zgodno na eg sam naletio

mar 2009.

Po meni je zajebancija to naru ivati iz vani kad skoro svega ima u nas,shiping skup,nae se neki hps za tu cijenu...

mar 2009.

Pa zasto bi se zahebava oko narucivanja iz vana kad imas npr 25w landlite oko1500-1700 lumena 6500K za 25 kn a ove 2700K osram oko 30 kn 1500 lumena...blize ti je a stednih od 23-26 w imas bilo gdje uzeti
bongashLEGENDA

mar 2009.

Ta ~arulja radi na 110V / 60Hz, zna i ili neki pretvara , ili ... ma previae zajebancije sa tim. :) Imaa kod nas kupit CFLke 4000 i 6500 K, samo malo potra~i.
delboyLEGENDA

mar 2009.

Ok,sluaam vas i pregledat u lokalne trgovine. Ovo mi se u inilo kao dosta isplativo,ali ajde de,ako naem u svojim krajevima CFLovke bit e dobro. Viae ciljam na atednju struje i undercover sve izvesti... Hps sam imao,vidio ata je i kako fercera...tako da se nebi vraao na njeg sve dok sam u poziciji kakvoj jesam... :) Ufff baa sam se opet zapalio opet za grow,pun inspiracije idem u nove pobjede!!

maj 2009.

posto sam nov u indoor-u, pocinjem tek sa prvom sadnjom :icon_lol: Naletio sam na neke CLF sijalice koje sam odmah kupio, tehnicka karakteristika: 28W, 7200K, 1840Lm, 245mA, T3 slim spiral.... jeli ovaj spektar dobar za vegetaciju, stavio bi ove dvije i dvije osram 865... sta mislite inace boks mi je dimenzija 50X60, visina 100...
HeadonistAMBASADOR

maj 2009.

865 (6500 K) je za vegetaciju 827 (2700 K) je za cvjetanje a tvoje su 7200 K. ne znam niata o tom spektru, ali trebao si prije kupovine saznati koje ti trebaju.
orbitLEGENDA

maj 2009.

ja mislim da ti nece skoditi nesto visi spektar, pricekaj da ti ljudi kazu sta misle ;)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se