VUTRA
ForumUzgajanjeOpremaPuca HPS
LEGACY

Puca HPS

16 odgovora1,400 pregleda

mar 2009.

Imam HPS 400w cija je zarulja jos u kutiji,ali kad je micem proizvodi cudan metalan zvuk i osjecam nekakve vibracije na ruku. tad sam zarulju izvadio i pregledao i cinila mi se u redu,al jos proizvodi taj specifican zvuk....
hashberryboyENTUZIJASTA

mar 2009.

ma cuje se hps-ka kad ju treses..pogledaj unutra,ima metalne djelove..brijem da te to cima....
badger badgerENTUZIJASTA

mar 2009.

hehehe normala.... ak pogledas vrh zarulje vidit ces da je zarna nit il stagod svijetli u hpsu osigurana od lupanja u stjenke zarulje nekom metalnom kruznom zicom... i da ta zica ti lupka po tom staklu i otuda taj zvuk.. pogleaj mal bolje vrh lampe i ond ju mal ono protresi (malu cvrku lampi daj :) i vidis okom golim di i sta lupa... ;) bezz brigeee pali pilu

mar 2009.

ok,cool idem do elektri ara da spoji xD
badger badgerENTUZIJASTA

mar 2009.

ak je za djaba spajanje idi. ak ce ti naplatit bolje bac oko tu par tema na 20min i znas sve sta te zanima... mislim ono ak sam ja to znao spojit... moro bi svako...

mar 2009.

pa nas sta,uploadat cu sliku sutra-prekosutra,pa baci oko molim te,jer nisam siguran oko jedne stvari,a tesko mi je objasnit bez slike.

mar 2009.

ne tresite hps i du~e e vam trajat
badger badgerENTUZIJASTA

mar 2009.

ma kolko sam ja skonto svi hps-ovi se spajaju jednako... ovisi o onom teakom najveem djelu (balast val) neznam sad.... al ak koristis ono gore search (iako ja prek tog nisam nis korisno naso) nac ces puuuuuno shema i ljudi koji nisu imali pojma kak to spojit pa im je objasnjeno.. tak sam i ja naucio... samo malo volje treba... postaj sliku pa se pomogne. pozz ps zasto dulje traje ak se netrese? kontam da zato i postoji to metalno sto stiti jezgru lampe... al opet ..... jel imas neko znanstveno objasnjenje ili to iz iskustva?

mar 2009.

ne tresite hps i du~e e vam trajat

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se