VUTRA
ForumUzgajanjeOpremaHPS komplet 25€ (Prodaje haver HITNO) novo!!! - garancija ako treba!
LEGACY

HPS komplet 25€ (Prodaje haver HITNO) novo!!! - garancija ako treba!

14 odgovora2,005 pregleda
Bezze_SaAMBASADOR

sep 2009.

Prijatelj mi prodaje komplet 400W set HPS (Philipsova) nije nikad montirana (komplet) - nova!!! Nije radila ni 1h kad se sve skupi zajedno (samo sklopljeno sa prigušnicom i sa grlom) Hitno je ovom haveru žuri mu se pravo, a daje je pravo jeftino 50km. (25€) komplet!!!! pa požurite, info na pp

sep 2009.

bi li mi to moga poslati u RH ? i kolika bi bila poatarina, carina, ako si iz druge zemlje..
DinsENTUZIJASTA

sep 2009.

vec sam ja poslao PM da bi to kupio...
Bezze_SaAMBASADOR

sep 2009.

Zaboravio sam naglasiti - SAMO Sarajevo & bli~a okolina (ili ako je neko u ZE, il' drugi grad) pa ako mu se isplati nek sjedne na autobus i do SA, jer hou prije preuzimanja, da "potencijalni" kupac proba sve fino.... Nisam joa dodao da nema reflektora, tj. ima neki bezze lim, ali nije to TO i mislim da ga je bacio

sep 2009.

ateta ato nema takve AKCIJE uRH !!!
Bezze_SaAMBASADOR

sep 2009.

Ne kontam kako mislia "akcije".... pa valjda ima i u HR da neko prodaje.... doduae ovaj je htio da uzgaja, ali kao i 90% raje - nema strpljenja, tako da je puaio listove, i vidio sam da nema niata od njega - tako i prestao sam mu "pomagati" koliko sam mogao... sad je on na "hemiji" - pa mu trebaju monete, lagano je po eo iznositi (pa lampa-lampa, polako doi e i ostalo na red) stvari iz kue i prodavati. Pokuaao sam ga fakat izvui, tj. sa heptanonom, ali vidim da nije on joa sa sobom sve raskrstio... tako da po~urite, ja da nemam 2x400 komplet, uzeo bih prvi, ali nemam gdje sa njom!!! Jah' i meni (fol ato me zna) i za 35km (taman za 1g)..... c c c c c c }ao mi ga je, nije loa lik....ali gudra ga uzima pod svoje lagano ali sigurno

sep 2009.

Mjenjam HPS 150w za prigusnicu od 400w

sep 2009.

zaboravi napomenuti sto je jako,jako bitno da je nova nije ni jednom upaljena PHILIPS

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se