LEGACY
Mrežica za hash - gdje nabaviti
24 odgovora4,092 pregleda
Riblji specijalitet
AMBASADOR2.051 REP16%
→ Legenda
Riblji specijalitetAMBASADOR
mar 2011.
mar 2011.#1
Ako ste to negdje kupili ili znate gdje ima za uzeti. Nekakav hobi shop ili ako znate nekog ko se bavi sitotiskom. Gledao sam po forumu ali ne naoh info.
whatdoyouthink2010
ISTRAŽIVAČ85 REP23%
→ Entuzijasta
whatdoyouthink2010ISTRAŽIVAČ
mar 2011.
mar 2011.#2
Moje mialjenje je da ti se ne isplati to kupovati, jeftinije ti je praviti ISO ili BHO hash...
Riblji specijalitet
AMBASADOR2.051 REP16%
→ Legenda
mar 2011.
mar 2011.#3
Zaato ne, to mi se
ini kao naj jednostavniji na
in? Za druge metode opet trebam mre~icu samo u vrei???
Daj koji info viae kad ve piaea.
whatdoyouthink2010
ISTRAŽIVAČ85 REP23%
→ Entuzijasta
mar 2011.
mar 2011.#4
Nisam neki ekspert, ali znam da se ovde na forumu diskutovalo o tome. Mre~ice su jako skupe, trebaju ti minimalno dve ne znam u detalje oko veli
ine rupica ( potra~i temu bubble hash ), a za ISO ili BHO ti je dovoljan filter za kafu, cedilo ili sito za braano. Potra~i na youtube how to make iso ili bho hash ima dosta klipova.
Riblji specijalitet
AMBASADOR2.051 REP16%
→ Legenda
mar 2011.
mar 2011.#5
Ne, ne trebaju ti dvije, ostale metode takoer zahtjevaju mre~icu sa oko 150 mikrona, razlika je samo u postupku i iskoristivosti. Bit postupka je u tome da kroz mre~icu proe samo ono ato ~elimo, zna
i jedino mre~ica te veli
ine je obavezna i zadr~ava ostalo gore a plodnu tvar propuata dolje, potrebna je bez obzira na metodu.
whatdoyouthink2010
ISTRAŽIVAČ85 REP23%
→ Entuzijasta
mar 2011.
mar 2011.#6
Kod bubble hasha mre~ica od 150 mikrona e da zadr~i ganju a propusti kristale thc-a, a ona mre~ica od 70 mikrona e da sprije
i kristale da prou u kantu sa vodom. Dakle izvadia 1. mre~u sa ganjom i ono ato ti ostaje u drugoj je samo hash. Mo~ea kod bubble hash-a da koristia jednu mre~icu ali ako planiraa da i vodu iz kante stavia u rizlu :D hehe A kod one druge 2 metode ( BHO, Iso) je dovoljna bilo kakva tkanina samo da fizi
ki ne propuata travu. Sa
ekaj nekog ko je ve radio pa neka ti objasni...
NoTrippin
AMBASADOR1.958 REP13%
→ Legenda
NoTrippinAMBASADOR
mar 2011.
mar 2011.#7
Neznan odakle si pa pogledaj sitotiskarske radnje u svom mjestu, zapiai adrese i obii ih.
http://maps.google.hr/maps/ms?gl=hr&ie=UTF8&oe=UTF8&t=h&source=embed&msa=0&msid=101640268686277237676.0004866394983c4141131
Uleti unutra i deri se DI SU MI MRE}ICE!, ata si lui prije e ti dati.:vb_kez:
edit:napiai gore sitotisak zagreb,split ili ve odakle si pa ti izbaci registrirane radnje
Tarki
POZNAVALAC1.040 REP49%
→ Ambasador
TarkiPOZNAVALAC
mar 2011.
mar 2011.#8
Ne treba ti nikakva mre~ica.
Trebaa vodu, led, posudu, cjediljku kuhinjsku najobi
niju, mixer i to je to.
Sve ostalo je bacanje love u vjetar.
Eh da, i marihuanu, ovaj pardon cannabis trebaa :D
whatdoyouthink2010
ISTRAŽIVAČ85 REP23%
→ Entuzijasta
Tarki
POZNAVALAC1.040 REP49%
→ Ambasador
Falcon
ENTUZIJASTA555 REP89%
→ Poznavalac
FalconENTUZIJASTA
mar 2011.
mar 2011.#11
Imas metoda di ti ne trebaju bubble vrece...gumby metoda...to sto tarki govori..travu stavis u kantu s vodom hladnom,led i udri mixat bar 15-20min...nakon toga travu pokupis s cjediljkom ili ako si imo vrecu za rad(radna vreca je otprilike 220mikrona)ocjedis travu i ostavis kantu da se voda smiri i da se slegne(bar 3h)...nakon toga vodu mozes prvi dio crijevom izvuc van,pripazi da nejdes blizu dna da ne povuce kristale..pri kraju mozes sa raznim metodama se posluziti da izvuces s to vise vode da se sto brze osusi ostatak,,kupi u apoteci onu velku spricu...od 50ml ili vise ak ima..i s njom je lako,ja to koristim..a kad sam spomenuo i vrece..i njih koristim..ak te zanima di sam kupio i koje da ti preporucim i na sta da pripazis ako ces kupovati vrece,cimni pm.a sto se tice gumby metode...imas i na forumu i na jubitou..za nju ne trebas nista vise nego sto smo rekli:travu,led,vodu,kantu,mixer...i 1/4konjske snage za mjesanje:D
Riblji specijalitet
AMBASADOR2.051 REP16%
→ Legenda
mar 2011.
mar 2011.#12
Ma ja sam baa zapeo za mre~icu, slo~io bih si sito, da to bude ovako neato http://www.youtube.com/user/urbangrower#p/u/27/XxybVqVYUnA
Dobio sam i na PM neke preporuke sli
nih proizvoda ali nisam baa siguran da mi odgovaraju. Google mi nije bio od pomoi. A ato je najbolje znam lika koji se bavi sitotiskom i ima stvar ziher ali je nedavno umro , uh.
Falcon
ENTUZIJASTA555 REP89%
→ Poznavalac
FalconENTUZIJASTA
mar 2011.
mar 2011.#13
Sito sam si napravio od svilenog zenskog sala:)(kosto nekih 60-70kn..zena ga nije uopce koristila,nov je,a meni dobro doso i iskoristio ga:))....nesto vise je od 250 mikrona..al nie previse...nade se po ducanima tkanine..carape...treba malo potraziti ak nemres do sitotiska nekog..ili nekog ducana sto prodaje opremu za printere masine za tisak itd.
mar 2011.
1 / 13
mar 2011.
mar 2011.