VUTRA
ForumUzgajanjeOpremaProdajem opremu za grow,jeftino i HITNO
LEGACY

Prodajem opremu za grow,jeftino i HITNO

15 odgovora1,897 pregleda

nov 2009.

Homebox XL(120x120) 1100 kn HPS 400 w 300 kn Cooltube 300 kn ventilator 100 kn u kompletu : 1700 kn ako se netko javi dosta brzo spustit cu cijenu malo po potrebi... p.s. oprema je sva "ko nova",nema ostecenja i ja garantiram za ispravnost svake komponente kontakt na p.m.

nov 2009.

BUMP i napomena: javite se jedino ako imate svoje pare, puno ljudi mi se javilo pa kao,ovaj mi treba dat toliko,mama ce mi dat toliko,dobit cu placu tada i tada... mene to ne zanima,ja kao u trgovini imam robu za prodat i niko vas ne pita nista,al se ocekuje ako nesto zelite kupit da imate pare kod sebe... Lijepo molim da se ubuduce javljaju samo realni ljudi
He-ManLEGENDA

nov 2009.

Previse Priivatnih poruka imas, nemozes primati nove dok ne obrises neke. Nego da pitam tu kada vec postam, Reci jeli HPS u kompletu ? ( prigusnica i potpaljivac), i koja je marka, Koliko je dugo bija koristen? I koji je ventilator ?
He-ManLEGENDA

nov 2009.

Uzet cu taj CT, ovo ostalo cu viditi kad mi kazes info iz posta iznad :sun2: (box mi netreba)

nov 2009.

heman,neznam izbrisat poruke,nigdje nemogu nac opciju za brisanje,booo... kontakt na [email protected] hps je u kompletu,da
BeyondLEGENDA

nov 2009.

imaa pokraj svake poruke kvadrati (kad su sve izlistane), ozna ia ih (kliknea u kvadrati da se pojavi kva ica) i imaa dolje onda ponueno pod "Obilje~ene Poruke:" imaa tamo padaju i meni, izaberea "izbriai" i kliknea "Go" gumb pokraj tog menija.

nov 2009.

hvala,sada sam rijesio:lock:

nov 2009.

cooltube i hps-prodano!

okt 2013.

Prodajem Grow Opremu Growrite šator 120x120x200cm Dual Spectrum HPS Žarulja 600w GIB prigušnica 600w Vents VK125Q 355m³/h Hammered reflektor Analogni PH Mjerač Analogni Timer 9 Smart Pot Pitara od 38 Litara Sve u dobrom stanju,korišteno jedanput

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se