VUTRA
ForumUzgajanjeOpremaNovi setup HS1 + Apollo 6
LEGACY

Novi setup HS1 + Apollo 6

99 odgovora6,359 pregleda
anunnaki_LEGENDA

jan 2017.

Pozdrav drugari, Nadam se da me niste zaboravili, sastavio sam novi setup pa rekoh da se pohvalim ovde dok jos nisam krenuo grow... Grow Box: Secret Jardin Dark Street 120w [120cm x 60cm x 170cm] Lampe: Cidly Apollo 6 210W i Grow Northern Holographic Series 1 75W Ventilacija: RVK125E2-L1 Systemair LTI Duct Fan 340m ³ / h, 125mm , Hortiline Clip Ventilator 5W 15cm Zemlja: BioBizz Light Mix Aditivi: [*]CANNA Bio Vega [*]CANNA Bio Flores [*]CANNA Bio Rhizotonic [*]CANNA Bio Boost [*]CANNA Cannazym [*]CANNA PK 13/14 Ostalo je jos da se naruce semenke i to trenutno nemam pojma koje da uzimam... Voleo bih da cujem vas sta bi voleli da vidite pod ovim setupom. moj plan je da idem sa nekih 4 komada foto... Jako sam euforican u vezi novog panela koji sam uzeo, a s obzirom da sam nasao i malo vise prostora, morao sam i veci sator da uzmem. Pre sam imao 2 Cidly-ja, tako da mi je ispala kombinacija da prodam jedan i za isti novac kupim GN HS1. Evo i par slika kako grow trenutno izgleda: Pozdrav

jan 2017.

Op op prvi hs1 na forumu Drug pratim ovo :thumb: Haha pa ovo nije dnevnik :D
anunnaki_LEGENDA

jan 2017.

@Himalaya Gold Hehe druze, pa rekoh jos uvek nisam uzeo semenke, a ne znam sta da uzimam ostalo je sve spremno... :)

jan 2017.

Ne znam sta ces uzeti jer to je ono sto biras sam po svom ukusu,bar je takav slucaj kod mene ;) 4 komada stavi
anunnaki_LEGENDA

jan 2017.

@Himalaya Gold Ma ja imam sirok spektar zelja, nego nemam pojma kod koga da narucim? Probao sam Sweet Seeds, Dutch passion i sensi do sada... U sustini ja bih neku kracu foto varijantu ili kako ih vec zovu f1 :)

jan 2017.

probaj nesto od humboldt seed,barneya ili dna ili sta ja znam :D tesko mi je nesto preporuciti od strejnova
1310ZMAJ

jan 2017.

Taj panel sam najvise puta pregledavao, itao dnevnike i pratio zbivanja oko firme. Hologramski difuzor, taj dio me najviae zanima, tko ih radi? Jel po ela prodaja ili si kupio polovnog, kako radi taj novi vent,tiho? Daj jos malo o tom predmetu ~udnje, fotki nikad dosta. Sretnie!
hazeriZMAJ

jan 2017.

Da,da...:popcorn::
anunnaki_LEGENDA

jan 2017.

Difuzor ide zajedno sa panelom, radi ga ista kompanija Grow Northern, imaju vise ja sam dobio sam pokrivenosti 60x90. moze da se naruce i drugi 60x60 i 80x80, ali meni za ovaj novi sator najvise odgovara ovaj koji sam dobio, jer drugu polovinu mi pokriva apollo. Nije pocela prodaja, ispala mi je varijanta da dam moj Apollo 6 (pre sam imao 2) za isti novac za koji sam kupio HS1 koji je koriscen jedan grow ili ti nekih 2000 radnih sati. ventilator je dosta tih, probacu da snimim da bih ti bolje docarao zvuk ovih dana. Pozdrav
1310ZMAJ

jan 2017.

Hvala, vrlo sretni! Nisam znao da mo~ea pokrivenost birati, odnosno moglo se. Po forumima samo tra evi, te kree prodaja, te raspalo se drustvo, vidio sam neke ostatke djelova joa prodaju, ateta. Zna i difuzor je njihov proizvod, kako izgleda kad gledas kroz njega, ima li neke mikro sace ili neato vidljivo na staklu ili je neki drugi materijal? Vjerujem da ne davim :) Neato se u welsu desava ali nema difuzora. zavidim ti pomalo, haha, tko nebi! Jedva ekam start, ma cijeli grow. :D
anunnaki_LEGENDA

jan 2017.

@1310 Da kada narucujes difuzor mozes da izaberes da li hoces da ides na pokrivenost ili ides na prodornost. Znam ista je prica i kod mene na AFN forumu sam pratio jako puno njihovu temu, ti paneli su se cekali tipa godinu dana i jos su kasnili sa isporukom dosta, najavili su da su to jedini paneli proizvedeni sa high end opremom i tehnologijom, i onda kada su na kraju pustili panele imali su astronomsku cenu, posto mi se nije davalo toliko novca jer bi me dva ta panela izasla 1000e uzeo sam Apollo i sada sam konacno naleteo na ovaj za dobru cenu :D Sto se jos difuzora tice kada gledas kroz izgleda kao mlecno staklo mada ga nisam stavljao pod mikroskop. :ajnstajn: Sta se to u welsu desava nisam te skapirao? :D Veruj mi ni ja sam ne mogu da docekam da krenem grow :D
1310ZMAJ

jan 2017.

U welsu je krenula nova firma, slicna filozocija, pokupi naj komponente, bazdari i imas hi-end. Pretpostavljam da ce tog sad sve viae biti, brzo oni manufakturu slo~e. Svemirac, svaka ast na trudu i poduzetnosti, mogu samo nagadjati koja je to euforija bila kroz kontakte, prodaj-kupi, cekaj, jos ekaj i stigao napokon. Joa i povoljno, bravo! Za Apollo mislim da nemaa zamjerke, vrhunsko svjetlo jel? Tako i izgleda. Svemirski! Neda mi mira taj holografski difuzor, hm mutno staklo, joa biraa dubinu ili raairenost, za poludit. Skicni malo kroz mikroskop, mo~da se neato vidi. :zvizd: Javim za welsane kad najdem link :wave:
anunnaki_LEGENDA

jan 2017.

@1310 Apollo je vrhunsko svetlo samim tim po sebi sto je totalno modularno i uvek mozes lako da zamenis ako nesto krene po zlu! Jos sam im ja narucio custom spectrum koji sam sastavljao po HS1 i MS006/004 of GN da ima vise crvenih i plavih a izbacio sam sve one druge boje sto oni guraju, stavio sam 2 diode UV u srednja dva modula, a ostala 4 imaju po jednu IR lampicu. obavezno mi javi za welsane, jer ako oni isto izbace neki unit sa malom potrosnjom, razmislicu da prodam i apollo :D
1310ZMAJ

jan 2017.

Frende, :( nemrem nai, izlaze mi razne manufakture iz welsa, led su svi al ne rade grow panele. Ceprkat cu i dalje, naici e. Kako je to jednostavno kod brita, otvoris neku djelatnost, dal pab ili comp shop, par godina se zabavljas time i mjenjas djelatnost, naravno ne mozemo generalizirati, pabovi se rentaju, vele u Londri, 4-5g i fajrunt ides dalje, drugi dolaze i svima ok. Ovdje je sve tako tromo. :confused:
FeltLEGENDA

jan 2017.

Hs1 je vrh i mo~e se nai za dobre novce,taj difuzor im ja mislim naj eae odlazi te se on mijenja svakih par growova koliko se sje am,a nije neato jeftin.Proalo ve dosta vremena odkad sam se zanimao,zaboravio. Al sve u svemu Svemirac,opremio si se jako dobro,bit e to bomba jednom kad krenea.

jan 2017.

http://www.crazy-leds.com/en/shop/product/holographic-series-1-led-grow-light/ Mislim da sam samo jednom naletio da je bio dostupan a toliko skup
dedaZMAJ

jan 2017.

I ja sam ovo ganjao ali u medjuvremenu naletio na hansa pa me skrenulo u drugu, jeftiniju stranu...
anunnaki_LEGENDA

jan 2017.

Pozdrav drugari, @Felt sto se tice difuzora, nema tu sta da ode to je jedno staklo ili pvc, kao socivo na normalnim panelima... naravno ako ga pocepas onda moras da ga menjas... @Himalaya Gold Da da taj link sto si postovao je bio njihov partner (od Grow Northerna) ali su oni prekinuli saradnju jer Grow Northern ima uvek odlaganja sa isporukom... CrazyLeds su ustvari Dutch Passion i oni su pokrili prodaju u evropi, a Grow Northern UK i Ameriku. @deda Hans je super panel za tu kintu, i ja sam razmisljao o hansu ali ovo je uletelo kao kec na deset! :)
TriptankLEGENDA

jan 2017.

itao sam masu grow reportova sa hs1 i neki groweri ka~u da im je prosjek oko 2,5 gpw; a s nekim strainovima izvla e i 3 gpw. Tebi ~elim takve rezultate !:D
anunnaki_LEGENDA

jan 2017.

@Triptank Druze ja bih bio i sam ovih 2.5 prezadovoljan! :D
hazeriZMAJ

jan 2017.

Daj ti na jedan w jedan gr i ja presretan:banana123:..ali kvalitete;)
TriptankLEGENDA

jan 2017.

Ii e to preko 1 gpw siguran sam, panel ima 75 w a na viae mjesta sam vidio da ljudi s jednom fotoperiodnom biljkom ispod ovog panela uberu 200 g. Hs1 je panel na koji ve du~e vrijeme bacam o i, a sad emo i na vutri vidjet mo ovog panela :respect:
anunnaki_LEGENDA

jan 2017.

Dajte neku preporuku za strain i seed bank :D pa da se bacam na posao :D

jan 2017.

Mandala seed - Satori, samo regular ali isplati se. Barneys farm - LSD Dutch passion - Mazar Dutch passion - Power plant :)
anunnaki_LEGENDA

jan 2017.

@Avantura Dutch Passion - Mazar sam vec growao :D predobar je! Znas li mozda kakvi su oni Humbolt seeds?
TriptankLEGENDA

jan 2017.

Najbolje da sam izaberea strain po svom ukusu, hs1 nee podbacit :)

jan 2017.

A sta te tocno zanima,mozda malawi od ace seeds ?

jan 2017.

Blue dream automatik je ok ali nije to to, "siromaaniji" je od feminiziranog po iskustvima drugih ali i po specifikacijama. White diesel Haze od sensiseed mi je jako dobar, jako brza, neato najljepljivije za prste ata sam vidio, miris i okus vrh, ne zabija nego je taman za po danu. To bi joa izdvojio. Moraa malo istra~ivati ata da ti ka~em. Sretno:D

jan 2017.

@anunnaki_ ajde brate pocni , jedva cekam da vidim ovaj setup na delo nadam se da imas odlicne menke kakve zasluzuje ovakav setup ;) sve najbolje :thumb: edit: posto nisam procitao ovu drugu stranu vidim da imas slatke muke oko odabira, po meni treba uzeti nesto od barneyja ili od hamboldt jer racunam da nhihove menke imaju super prinose a i odlicne strainove
hazeriZMAJ

jan 2017.

Humbolt seeds:thumb:
anunnaki_LEGENDA

feb 2017.

Pozdrav drustvo, Nakon duzeg razmatranja razmisljam da narucim od Humboldt-a 3x Mango Sapphire i jednu semenku Black D.O.G dobijam gratis. Ima li neke ideje kakav je strain? https://www.humboldtseeds.net/en/buy-cannabis-seeds/mango-sapphire/ https://www.humboldtseeds.net/en/buy-cannabis-seeds/black-d-o-g/ Pozdrav

feb 2017.

daj ubaci s tim kupovnima bar jednu uli arku, zapostavi ju i sa svjetlom ako treba, samo da vidimo usporedno, :puuuh::... valjda imaa mjesta za par litara joa, makar i udnog oblika
anunnaki_LEGENDA

feb 2017.

Neko je trazio vise slika difuzora,
1310ZMAJ

feb 2017.

Zahvaljujem, kao paus papir, negdje sam nasao skroman opis, ipak ima neki oblik mikro saca. Razlika osvjetljenja sa i bez difuzora jasno daje na znanje sto treba tra~iti od hi end panela. @adri nam je to u svom te aju za zbunjene lijepo objasnio, optika, reflektor, difuzor. :thumb: Jel pikirana sretnica?
anunnaki_LEGENDA

feb 2017.

@1310 Jos uvek nisam narucio ali najprimamljivije su mi ove od Humboldt-a sto sam naveo gore... najvise zbog kratkog perioda cvetanja, dvoumim se jos sa nekim Sweet Seeds F1 fast verzijama ili bolje receno troumim izmedju Dinafem,Sweet Seeds ili Humboldt. @huana.meri Druze ne da mi se da se cimam s tim ulicarkama, jer ako nije zenka onda moram da je cupam, plan mi je da krenem sa 4 komada fem i verovatno necu nikakav trening da im radim da vidim kako ce to biti... Mozda odradim neko topiranje cisto da ih razgranam malo :D @Himalaya Gold Kao sto rekoh gore zanima me neka brza foto varijanta, npr kao sto Sweet seed ima onu F1 brzu verziju, ili od humboldta ovo sto sam vec okacio linkove, ne bih da ih odugovlacim nesto specijalno :D

feb 2017.

Pogledaj si od dinafema industrial plant,odlicna ganja a ne cvjeta dugo. Od auto sorti ne mogu nista preporucuti
anunnaki_LEGENDA

feb 2017.

@Himalaya Gold Ma nisam ni hteo ovog puta automatike... hocu brzu foto :D bacicu pogled na tu industrijalku... :)
1310ZMAJ

feb 2017.

Neodlucnima mala sugestija :cool: Exodus, Greenhouse seeds , smrda kod mene, gorostasna kod miniona, 56 dana cvatnje :p
1310ZMAJ

mar 2017.

I onda se desilo, ato?
anunnaki_LEGENDA

mar 2017.

Semenke narucene, White Widow od Dutch Passiona :) 3+3 gratis... :)
1310ZMAJ

mar 2017.

:banana_rasta: a dnevnik?
anunnaki_LEGENDA

mar 2017.

jos nisu stigle polako bice bice :D
1310ZMAJ

okt 2017.

cinapula,fergazer,punica,drotovi,prosvjetljenje,elektra?

okt 2017.

ewo preporuke : shiva skunk 55 dana cvata i amen ili sk#1......isto zavraavaju
anunnaki_LEGENDA

jan 2018.

Imam Northern Lights Auto 3x i Royal Jack Auto x1 od RQS... Polarna svetlost mi je opako u cvatu :D
1310ZMAJ

jan 2018.

Dobar dnevnik, poti e maatu.
Xanny AddictENTUZIJASTA

jan 2018.

White Alien DNA Genetics moras ispoatovat extraterrestrial grower code

jan 2018.

meni je najbrzi u cvijetanju bio candy kush od rqs 78 dan od klice do zavrsetka. ravnih 50 dana cvijetanja
hazeriZMAJ

jan 2018.

Jel se popusilo vec svesmiley9934:thumb:

jan 2018.

Pa de si alienuuu :oops:
anunnaki_LEGENDA

jan 2018.

Tu sam gubim se ne znam ni ja gde bijem :P

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se