LEGACY
Napajnje od kompa-misljenje i pomoc!
18 odgovora1,387 pregleda
BlekFog
POZNAVALAC1.120 REP58%
→ Ambasador
BlekFogPOZNAVALAC
apr 2009.
apr 2009.#1
Dakle, uz malo razmisljanja dosa sam na sljedecu ideju...imam napajanje koje je pokvareno, neki dio u njemu, tj. nije bitno ali ona dva utikACA sta vire iz napajanja na ciji dio dolazi kabael od napona(struje) i monitora mi rade pa sam si zamislio sljedece:
izbaciti sve iz napajanja osim ta dva utikaca, konektora ili kako se vec zove ...(radi se o pc growu tako da napajanje ostaje u pc kucistu, samo da malo pojasnim) i na njega spojiti kabel koji se nalazi u kucistu i na koji su spojene zarulje....evo lsika da malo pojasnim:
Sliku sam editovao na laptopu bez misa pa molim za razumjevanje:ohno:
ta kad bi spojia to sve onda bi uzeo kabel od kompa za napajanje(onaj debeli crni) te ga jedan dio usteka u one utikace sta su ostali na napajanju a drugi dio u struju!
Pa me zanima bi li to sve radilo ako ste me skuzili ili???
Molit cu brz odg. jer nemogu docekati da spojim jos tu struju i da bacim sve u pogon
poljoprivrednik*
ENTUZIJASTA224 REP6%
→ Poznavalac
poljoprivrednik*ENTUZIJASTA
apr 2009.
apr 2009.#2
Sve je to super i moze ali za pc grow to napajanje zauzima mnogo mesta... i ja sam tako prvo mislio pa sam uzeo adapter
BlekFog
POZNAVALAC1.120 REP58%
→ Ambasador
BlekFogPOZNAVALAC
apr 2009.
apr 2009.#3
nece zauzeti prostor jer cu ga otpilati ili da ti pojasnim ostavit cu samo onaj prednji dio na kojem su utikaci/konektori te ga zasarafiti i to je to, ostat ce mi vec spomenuto a ostatak napajanja mi nece strsiti i zauzimati prostor u pc boxu jer ga nece ni biti:sun2:
ups di je nesta od poljoprivrednika post???? mozda sam ga slucajno izbrisa:ohno:
Beyond
LEGENDA5.330 REP3%
→ Zmaj
mili28
ISTRAŽIVAČ103 REP35%
→ Entuzijasta
mili28ISTRAŽIVAČ
apr 2009.
apr 2009.#5
radit ce samo pazi na spoj da nigdje ne dodiruje ku
iste.sto ces sa ventovima?
gargamel
POZNAVALAC887 REP32%
→ Ambasador
BlekFog
POZNAVALAC1.120 REP58%
→ Ambasador
BlekFogPOZNAVALAC
apr 2009.
apr 2009.#7
e tako i ja planiram napraviti samo nesto jednostavnije, ali ovo kako si izreza maticnu i ubacija je u ove utore je predobro, upravo sam i ja tako mislija samo okolo zicam maticnu :rofl:
22 REP44%
→ Istraživač
apr 2009.
apr 2009.#8
@blek
nemas pojma kakvu si mi ideju sad dao :bis:ja imam napajanje koje radi 100% i ne treba mi ni za k....samo mi smeta po kuci :crash: napravicu posebno na boxu (sa spoljne strane) drzac i nakaciti napajanje a na njega povezati ne samo lampe nego i ventove posto napajanje ima originalne izlaze za vantilatore, taman da se ne zajebavam sa adapterima i silnim kablovima po stanu
apr 2009.
1 / 10
apr 2009.
apr 2009.