LEGACY
Malo čudan growbox. šta vi mislite?
28 odgovora2,637 pregleda
whatdoyouthink2010
ISTRAŽIVAČ85 REP23%
→ Entuzijasta
whatdoyouthink2010ISTRAŽIVAČ
jun 2010.
jun 2010.#1
Pao mi je na pamet da bi se biljke mo~da mogle uzgojiti u ovakvom boxu.
Prvo sorry na onim pe*erskim bojama.
Ona ~uta kocka u sredini boxa bi trebalo biti svetlo a ono dre
avo zeleno bi trebala biti saksija.
Pala mi je na pamet ovakva ideja da se biljka "mota" mota oko svetla i da vrhovi idu prema njemu kao kod SCRoG-a.
Ovo je samo skica u grubo ata vi mislite da li bi ovo uspelo ???
I sorry ato pitam ali da li negde piae ko je uploadovao slike ako sam za vreme ka
enja slika bio prijavljen na FB zaboravio se odjaviti i tak kad sam oka
io temu na forum vidjeo sam da ispod piae moje ime i prezime i da mogu lajkovati sliku???? AAAAAAAA Jebeni FACEBOOK!!!
HazeSeeker
ZMAJ21.171 REP
HazeSeekerZMAJ
jun 2010.
jun 2010.#2
https://forums.vutra.org/threads/4642-Zanimljivi-nacini-uzgoja-bilja
whatdoyouthink2010
ISTRAŽIVAČ85 REP23%
→ Entuzijasta
jun 2010.
jun 2010.#3
Ej sad me lagano puca paranaoja, da ne ostaje negde ko je uploadovao slike je*eni FB mi je bio prijavljen u trenutku ka
enja na Imageshack?
Ina
e ata bi bila prednost ovakvog grova, prednost bi bila to ato bi mogli uzgojiti jednu biljku od metar u PC boxu( pre
nik kruga X 3,14 i to je du~ina biljke kada napravi
itav krug oko "bubnja") Mo~e li neko sa foruma vidjeti ko je na Imageshack uploadao sliku ? nebi se paranoisao da nisam bio prijavljen na FB u tom trenutku???
Naravno ovo gore je samo "skica" boxa u grubo.
Z&N
ZMAJ26.977 REP
Z&NZMAJ
jun 2010.
jun 2010.#4
Ja sam stalno na fejsbljucku :) ,a svako malo uploadam,pa mi se joa niata nije desilo :P
Ovo je ok ideja,ali poato tra~ia mialjenje,rei u ti.Biljka ima tendenciju rasta u visinu,bez obzira gdje je svijetlo,tako da vertikalna rasvjeta po mom skromnom mialjenju valja samo kao pomona,a glavno svijetlo bi pak trebalo biti iznad biljke.
whatdoyouthink2010
ISTRAŽIVAČ85 REP23%
→ Entuzijasta
jun 2010.
jun 2010.#5
Bilo bi zanimljivo probati pa videti ata bi se desilo :)
Avantura
ZMAJ15.881 REP
AvanturaZMAJ
jun 2010.
jun 2010.#7
Istina ata zlo ka~e.Morat
ea LST kontrolirati i gledati svakih par sati i savijati,ukoliko zdravo i brzo raste.
Meni je lampa bo
no i rastu vodoravno,iako ih gravitacija uvik vu
e gore bez obzira di je svijetlo,i muka je stalno vezivati.Provaj,strpljenja i uspjet
ea nadam se.
Blodeuwedd
ENTUZIJASTA232 REP8%
→ Poznavalac
BlodeuweddENTUZIJASTA
jun 2010.
jun 2010.#8
Na~alost google Analitycs sve bilje~i u pozadini tvog surfanja. ato si posjetio, gdje sliku uplodao. i te stvari.
Ako imaa gmail mo~ea se ulogirati i obrisati povijest surfanja u googlu i u pregledniku obrisati povijest surfanja.
Sad koliko je to sigurno ne znam.
Ovo za google sam jedanput naletio i vidio cijelu povijest surfanja bilje~i.
Svoje informacije sam napisao ugrubo jer je to prije bilo.
Ali nemaa bojazni, google i ostali su vidjeli tvoju komunikaciju sa forumom,
ali nisu vidjeli ato si pisao, pod kojim si imenom i koju si sliku uplodao.
Oni vide samo promet i da si se zadr~avao tamo, e, a imageshack mislim da
se vidi jer nije ssl.
whatdoyouthink2010
ISTRAŽIVAČ85 REP23%
→ Entuzijasta
jun 2010.
jun 2010.#9
Gdje da se ulogujem i da obriaem? Istoriju surfanja i ostale stvari poput cookie-a obavezno briaem bar jednom dnevno. Dakle gdje da se ulogujem sa gmail nalogom koji imam vec par godina ?
whatdoyouthink2010
ISTRAŽIVAČ85 REP23%
→ Entuzijasta
jun 2010.
jun 2010.#10
Evo sad sam se logovao na gmail account ( bio sam zaboravio sifru pa sam je sada morao resetovati ) nakon godinu dana. Imao sam drugi e mail pa ga nisam ni koristio. Nadjem ono sto si mi rekao za praenje surfovanja netom, to je neka googleova alatka valjda se zove Analytics i mo~e se prijaviti sa nalogom od gmaila. Tamo piae da je zadnje pretra~ivanje interneta zabilje~eno 29. Juna 2009. Tada nisam ni znao da postoji forum vutre. Ina
e Kao ato rekoh istoriju surfanja i ostale nepotrebatine ato skupi Firefox briaem i do par puta dnevno u zadnjih godinu dana ( i pomou programa CCleaner ). Valjda sam za sada siguran ako google nije niata zabilje~io u zadnjih godinu dana a
lan foruma sam tek mjesec dana??? Hvala ti puno za informaciju.
HazeSeeker
ZMAJ21.171 REP
HazeSeekerZMAJ
jun 2010.
jun 2010.#11
`ta ti brijea *?? Mi ovdje postamo slike svojih growova i klipove o uzgoju , a ti di~ea frku zbog 2 crte~a ...WTF???
whatdoyouthink2010
ISTRAŽIVAČ85 REP23%
→ Entuzijasta
jun 2010.
jun 2010.#12
Ma paranoja buraz ;) tek sam se skulirao kad sam zapalio trubu ;) ipak ovde smo da diskutujemo o pomenutom boxu ;)
Trip
ENTUZIJASTA309 REP27%
→ Poznavalac
TripENTUZIJASTA
jun 2010.
jun 2010.#13
Ja sam video tvoje ime, al ne brini netje niko znati. Jedino vidi saznaj ako neko josh nije. . .
whatdoyouthink2010
ISTRAŽIVAČ85 REP23%
→ Entuzijasta
jun 2010.
1 / 15
jun 2010.
jun 2010.