VUTRA
ForumUzgajanjeOpremaVI PITATE , SNAIL shop ODGOVARA !!!
LEGACY

VI PITATE , SNAIL shop ODGOVARA !!!

38 odgovora4,196 pregleda

okt 2011.

U ovoj temi mo~ete postaviti sva pitanja vezana za grow opremu, gnojiva ili bilo ato drugo vezano za SNAIL shop. Dali ste kupili grow box i imate problema sa sastavljanjem ili vas mu i vaa novi Hydro sustav, koliko gnojiva, kada, kako, zaato ??? Koja gnojiva sti~u, koja oprema je najnovija na tr~iatu.... sve to mo~ete saznati ovdje . Pitanja oko nagradnih igara i nagrada takoer mo~ete ostaviti u ovoj temi. Vi pitate, mi odgovaramo. Snail shop Hrvatska ; Haze

okt 2011.

Novo u SNAIL Shopu GHE BIO ORGANIC LINJA---http://gb.eurohydro.com/general_organics.html( 85,00KN ) GHE HYDRO SUSTAVI ---aquafarm et waterfarm : an excellent introduction to hydroponics ( 415,00KN)
SmehENTUZIJASTA

okt 2011.

Zanima me imate zarulju HPS 150 w faza VEGETACIJE vasa adresa u osijeku
SiDAMBASADOR

okt 2011.

SnailShop.com.hr - Prvi pravi hrvatski online GrowShop! - Adresa
derataurPOZNAVALAC

okt 2011.

zasto nema u ponudi(web str.) hps-ki slabijih od 250W?
dr.manijakAMBASADOR

okt 2011.

Da li mogu ovo da uzmem za onih 20e od 3 nagrade? SnailShop.com.hr - Prvi pravi hrvatski online GrowShop! Poslao sam i mal ali mozda ovde dobijem brzi odgovor.
Big LLEGENDA

okt 2011.

CFL-ke od 23W (od 20 do 30 moze).... poato su i dal ih ima, jer sam vidio samo ove jake a to mi ne treba..... rijeka
bozgaLEGENDA

okt 2011.

Jel' viae stigao taj aiamiaji guano?! Ve viae od pola godine ekam..... Da li planirate nabaviti neke dobre supstrate? Oe li bit za nabavit kod vas vermikulita/perlita? Trebam Mycorrhize takoer. Sve kaj sam trebao za grow - toga u growshopu nema.... :rofl:

okt 2011.

Da li imate 70W HPS sa svom pripadajucom opremom? I posto ako da? Ostale su mi sve prejake... Dalje necu pitati, kolega bozga postavio neka pitanja umjesto mene. :-) Samo jos nesto, kad sam jednom prilikom dosao u VZ snail, uzas, jad i bijeda. Nekoliko bongova (preskupih naravno) i tako nesto rizla i slicne *****rije, a djelatnik se nije ni potrudio nesto prodatim, a ja na polici nista nisam vidio.... Gdje vam je oprema za pogledat???
SiDAMBASADOR

okt 2011.

samo da ka~em da je samo 1 DA kliknut... jel zbilja mislia pomo, ili je ovo samo marketing?

okt 2011.

Na ~alost 250w je naj ni~e - Hrvatske republike 43 Zato ato naru ujemo komplete grow opreme , a nemam nikakav box dovoljno malen za HPS 70 W ILI 150 w. Da ukoliko si dobio na nagradnoj igri ,mo~ea pokupiti svoju nagradu u svim Snail shopovima osim u V} jer oni ne dr~e grow opremu . Nema nikakvog smisla da mi dr~imo te ~arulje kada ih ima u svakom duanu . Nije, jbg doala su druga organska gnojiva . Ne planiramo dr~ati supstrate niti zemlju u skoroj budunosti Nee Imamo benificijalne bakterije . Nemamo niata ispod 250w trenutno .
Big LLEGENDA

okt 2011.

nije u vezi sa opremom, nego zanima me zaato na vaaoj web stranici nemogu otvoriti ono majice & acc i galerija.... nemogu nigdje vidit ponudu bongova...
derataurPOZNAVALAC

okt 2011.

zasto se u grow shopu ne prodaju sjemenke?...nisu valjda one ilegalne s obzirom da je postotak stetnih tvari 0%?
SekachAMBASADOR

okt 2011.

Naravno da jesu...pa nije ti ovo normalna drzava...
derataurPOZNAVALAC

okt 2011.

reko ako susjedi janezi mogu pa zasto mi ne al zaboravih da su oni europa naspram nas
El_VatoENTUZIJASTA

nov 2011.

ko kaze da je THC stetan ? :)
Big LLEGENDA

nov 2011.

vec sam mislio napisat al me bilo sram al sad cu napisat: vi pitate, snail shop zaje'ava... xD nhf naravno
derataurPOZNAVALAC

nov 2011.

..ja sigurno ne,pise 0%stetnih tvari
Minka-pinkaAMBASADOR

nov 2011.

fosfor stigao?

apr 2012.

pozz, radi li joa shop u osijeku i kolika vam je cijena hps 250w? :)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se