VUTRA
ForumUzgajanjeOpremaOpet spajanje HPS
LEGACY

Opet spajanje HPS

10 odgovora2,884 pregleda
TripticoISTRAŽIVAČ

nov 2009.

Pozdrav svima, nakon tjedan dana trazenja hps po splitu napokon sam je nasao (inel d.o.o, ulica aibenska 9) ali sad imam problem sa spajanjem. Ve se satima mu im i nikako pa mi triba vaaa pomo. Ve sam prije spajao hps od 400w i nisam imao problema ali s ovom ne ide nikako. Da ne bi rekli itaj i pretra~uj forum, proba sam sve mogue sheme koje sam naaao ovdje na forumu i nijedna ne radi. Joa sam probavao milijun kombinacija i jedino se udim da me joa struja nije spucala a ni ~arulja nikako da eksplodira. Izgleda da sam dobio neku glupu priguanicu, proizvoa je est iz apanjolske i mislim da nju ne spajam dobro. Propaljiva je philipsov i isti kao i veina na koje sam naletio kopajui po forumu. }arulja je te~ HPS 150W, grlo E40. Evo slike dijelova i jedna slika skupa pa neka mi neko na njoj iscrta spojeve, zahvaljujem unaprijed.
TripticoISTRAŽIVAČ

nov 2009.

Da vas preduhitrim, problem je rijeaen yeaaaaaa. Nakon sati i sati neuspjeanog kombiniranja ~ica puka san na ~ivce i otiaa u Inela di san kupija sviu. Tip je nakon par pokuaaja spajanja sku~ija da philipsov propaljivac ne paae na elt priguanicu. Uzeja je neki drugi, vosloh schwabe propaljiva i samo ga zaminija i odma nas je obasjala svjetlost. Tako da ako netko ima sli an problem, mogue je izmeu ostalog i to da priguanica i propaljiva ne odgovaraju jedno drugom.
NoTrippinAMBASADOR

nov 2009.

Meni je isto vosloh avabe spasia stvar kad sam spaja hps , ma nema do avabe ;)
#34POZNAVALAC

nov 2009.

eeee kasno sam to video... philipsovi propaljivai su posebna pri a...svi koji sam video zahtjevaju priguanicu sa tri ulaza, ne sa dva kao veina
TripticoISTRAŽIVAČ

nov 2009.

da, ali nigdje na forumu nisam vidi da to piae tako da bi ovo trebalo ostaviti za budue naraataje koji se nau u ovakvom problemu.

jan 2010.

cao,imam problem sa spajanjem hps probao sam po shemi prigusnice i propaljivaca al ne ide.pa eto molim pomoc iskusnijih,zao mi je sto se ponovo povlaci ovo pitanje po hiljaditi put al jbg. ako vam nije problem mi to bacin na jednu slikicu i povezat sa multikolor crticama hehe . evo propaljivaca, mozda je on u kcu ko i philipsov - prigusnica - prig - .hvala

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se