VUTRA
ForumUzgajanjeOpremapH i termo metri - gdje ih ima u Zg?
LEGACY

pH i termo metri - gdje ih ima u Zg?

16 odgovora2,198 pregleda
SequorisISTRAŽIVAČ

sep 2008.

Daklem, volio bih kupit digitalni termo/hidro metar, onak vulgaris. takoer ciljam i na digitalni pH metar, no ak je prekup, mo~da da radije krenem sa lakmus papirom sve us vemu, molio bih vas, iskusnjare, da mi savjetujete duane di bih to mogao nabavit. Gledao sam bio u bauhausu i metro-u no tamo imaju samo ili neke high tech vremenske stanice od bar 300kn ili termometre na ~ivu (i molio bih da to nisu preporuke tipa "bilo koji zoo shop" jer neznam niti jedan zoo shop)

sep 2008.

a jel znaa ika googla ?
SequorisISTRAŽIVAČ

sep 2008.

balcan, a jel znaa da postoji i svijet van interneta i onoga ato ti google mo~e rei? npr. kao ato rekoh, ina e ih ima u bauhausu a to ti ama baa nigdje na netu/google tra~enju nee rei da ih ima u bauhausu... stoga, ovdje pitam ako je netko kupio neki koji je povoljan a ne da kupim bilo ato bilo gjde po nekoj urnebesnoj cijeni iako mi se ovdje moglo pomo

sep 2008.

au nema tu gajenje kad se ph metar ne mo~e na 2008 pa naravno da nema kada se zna da ga tamo ima ali da li ti taj treba? tra~i ga u poljoprivredi to traje da ne spominjem growshopove iznad (iz hr)
StonerLEGENDA

sep 2008.

firma se zove probus (imaju i stranicu i dostavu )u sisku je ima svu mjernu tehniku koja je potrebna .bas se samo time bave pozz i nadam se da sam pomogao
SequorisISTRAŽIVAČ

sep 2008.

Stoner :thumb: balcan_smoke, vidia kako je Stoner odgovorio lijepo jasno i kratko, ko pravi ovjek!

sep 2008.

ti baa imaa problema sa inteligencijom mogao sam ti i ja rei e a ti bi preaao granicu zbog ph metra ? a ovo imaju da svoju stranicu valjda kapiraa ? ne ? pa mogao si ih nai preko neta kapiraa :cow_yellow: :vb_wave:
bruno93ENTUZIJASTA

sep 2008.

Pise da trazi ph metar u Zagrebu a ova firma je u Sisku, ne bi prelazio granicu.

sep 2008.

ato je ovo sa gemlinima zvu im li ti ja kao neko iz siska ? aaaaaaaaaaaaaa eco ne puaite u te godine,potpuno ste Prs Lee sledei put na pravo mjesto pitajte ove se nebuloze briau

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se