VUTRA
ForumUzgajanjeOpremaAkumulator
LEGACY

Akumulator

10 odgovora1,717 pregleda

okt 2008.

Jeli netko mo~da spajao atedne ~arulje na akumulator? dali se to uope mo~e? ako spojim na njega atednu od 200W koliko sati bi odprilike trajao? Ja planiram spojit 1 atednu od 200W na akumulator, problem je jer u box napravit u aumi u kolibi gdje nema struje pa mi je ovo jedino rjeaenje. Hvala i lijep pozdrav!
TarkiPOZNAVALAC

okt 2008.

Ne znam ti odgovori na pitanje al zbilja ti zelim srecu!
PonavljačISTRAŽIVAČ

okt 2008.

akumulator = 12V postoje atednje ~arulje koje rade na 12V, al one imaju oko 10W, mislim da ne postoji starter koi ce radit na istosmjernu.., a kamoli na 12V.., jedina ideja koju za sada imam je alternator da dignes napon i sklop koi ce pretvorit istosmjernu u izmjenicnu, ali takav sklop bi mogo generirat 5, 6 HZ, tebi treba 50HZ.., po meni se to ne isplati...
mr. GuchoAMBASADOR

okt 2008.

rae motornu pilu i 5l goriva i posjeci par stabala i onda na suncu, bit e dosta W
StonerLEGENDA

okt 2008.

ja bi rekao da ako ve ~elia tako ekstremno lose pokusati :vb_kez:onda bar to ucini sa stilom imas na google i na youtube kako napraviti svoju Solarnu plo u pa eto probaj satim zagooglaj DIY solar panel i mislim da bi mogao sa tim poato je napravljena plo a isprobana sa prenosnim cd playrom pa mo~da :D:facesjump:
OkiyKikuENTUZIJASTA

okt 2008.

To se da napraviti ali nee nikako funkcionirati a i dosta koata. Radje u kolibi napravi stakleni krov... Ako ve moraa u kolibi...

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se