Posto uskoro planiram napraviti nesto hasha od trima jbg. da se bas ne baca u ova krizna vremena,a ne isplati mi se bas kupovati one vrece jer se radi o malim kolicinama,konto sam kupiti screen mrezu za sitotisak,paa ako mozete pomoci od koliko mikrona bi bila najbolja??
Mislim da je 150 mikrona najbolje... kroz to propadaju sigurno svi kristali al i malo zelenjave pa ak ti nije do kolicine nego kvalitet copi nesto sitniji.. makar sve je to tu negde.. da i najmanje 50
imaš u smart shopovima trvilicu i u njoj je ta mrezica kroz koju ti ispadaju kristalici u donju posudicu gdje se skuplja shit:) zapalis trubu i imaš shita:) ak me kuzis
ma u biti nije to obicna prodavaonica oni se bas bave materijalom za sitotisak i sta ti ja znam.
truba ma znam da ima a tlaka mi je to narucivati i bacati pare kad para nije problem..para nema..
???
Čovjek nije pitao gdje se prodaju šejkeri , već gdje se može kupiti sito tisak po 1m2...???!!!
Ja mislim da možeš pitati kod slikara i prodavaonica koje prodaju slike i okvire , te u firmama koje printaju one natpise na majice(maturalci i sl.) ...ali nisam 100% siguran .
A u večim gradovima postoje radnje koje imaju na lageru sito tisak 100-150mikrona .