VUTRA
ForumUzgajanjeOpremaCannabis Natur - Iskustva!?
LEGACY

Cannabis Natur - Iskustva!?

12 odgovora3,442 pregleda

mar 2009.

Dakle dal je tko narucivao sa ove stranice? Ako me vid ne vara stranica je hrvatska a cijene su dosta povoljnije nego npr u Kanabisa...Ako tko je nek podjeli s nama ostalima! Ogradujem se od svake reklamacije doticne stranice...slucajno nalatija po netu surfajuci...nadam se da tema ne postoji:sun2:
TropicoLEGENDA

feb 2010.

Davno je ova tema otvorena i podizem je iz naftalina. Administracijo nije reklama vec me zanima ima li tko ikustva s njima? preko god dana su na trzistu pa valjda neko ima saznanje iz prve ruke.?

feb 2010.

To je spoj HR+SLO ... joa nitko nije dao povratnu info kako sve to ide . Probat u iskopat neki info o tome ...

feb 2010.

Funkcionise savrseno!!! Iz prve ruke!

feb 2010.

istina je da je hr-slo spoj.stvar funkcionira savraeno sa njima.sta naru ia poaalju ti poatom ili malo ve i paket hp-om.aalju ih normalno ko da sam ja tebi poslao paket. platia kad stigne poataru i to je to.Ako su u pitanju ve e narube onda je i cjena puno povoljnija ak ti osobno donesurobu na ku ni prag. govorim iz osobnih iskustva i mogu hi svakom preporu it svim srcem. pozdrav
SLO-EraLEGENDA

feb 2010.

ako mene pitate-sad ve svaka auaa-copy paste fotke...malo internet i evo vam ga guru prodava ...neka ka~e ta firma nesto osebi-ugodnosti...PRVI PUT UJEM!!!
GerilacISTRAŽIVAČ

mar 2010.

Evo po etkom ove godine sam saznao za iste, te viae puta naru io ato sjemenki, ato bluntova i opreme. Iznimno sam zadovoljan suradnjom, no takoer me i brine to ato neznam niata o njima... ipak je tema akakljiva :/

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se