VUTRA
ForumUzgajanjeOpremaako kome treba pomoc gdje naci hps
LEGACY

ako kome treba pomoc gdje naci hps

74 odgovora3,981 pregleda
deny23ISTRAŽIVAČ

feb 2008.

e ovako ja sam trazio jako dugo taj hps i mislim da ih ima jos takvih.za one koji vec imaju hps nema veze i njima ni dobro doslo jos koji komad viska.Prevrnio sam cijeli grad u potrazi al nista,ljudi su se smijali cim spomenuh hps.Ja inace radim u jednom brodogradilistu u hrvatskoj.Jedan dan sam sjeo zapalit cigaru i gledam malo okolo i skuzim rasvjetu po cijelom brodogradilistu da je to hps(neznam kako to nisam prije primjetio)uglavnom pitam ja jednog pijanca elektricara jel mi moze nabavit takve lampe da mi treba staroj za pilice.I lik me pod marendom zove u skladiste i zaprepastio sam se.Tez-tesla VTNa/c 400w,te Osram Vialox 400w nav-t(son-t) pune kutije puno skladiste. ali ni to nije bilo dosta dao mi je i starter i prigusnicu isto i pita koliko mi treba komada i sta cu reko daj 5 komada (nek imam).Tako da ih u brodogradilistima ima na tisuce pa ako znate nekog ko tamo radi on ih moze nabaviti sto posto samo nek pita nekog elektricara.
choki123POZNAVALAC

feb 2008.

5 komada....:spcartmanmad: Srekoviu...........:signs016:
deny23ISTRAŽIVAČ

feb 2008.

jos mi tip kaze ako mi treba jos da nema problema
vrtlarENTUZIJASTA

feb 2008.

i onda se pitaju zasto je viktor lenac u stecaju... hihihi

feb 2008.

nekada su odgovori ispred o iju :-) nemoj samo sve u pogon da stavia bie mnogo :-)
M_wEeDmAn_88POZNAVALAC

feb 2008.

u jebohte ! ! ! :)) pa ti mozes pokupit pun kuhrac toga i biti UNICEF za growere ! ! hehehe...:))
marijuana loverENTUZIJASTA

feb 2008.

daj salji ostalikma koji nemaju :-)
mr.skunkAMBASADOR

feb 2008.

navali narode dzabe hps !!!! REVOLUCIJA !!!!!:icon_lol::icon_lol::icon_lol:
deny23ISTRAŽIVAČ

feb 2008.

e a trazio sam lampe pa sigurno 2 mj a svaki dan sam ih gledao na poslu.i stvarno se lijepo osjecam sad kad znam da do njih mogu doci kad god hocu do startera i prigusnica malo teze ali do lampi ama bas uvijek.Imao sam srece.Posto mi je rodjendan jos malo ako mi netko od moderatora javi kome stvarno treba ta lampa a da je iz hrvatske poslao bi mu busom bez beda dzabe jer imam jos 3 komada a 2 sam stavio u svoj box.nekome kome stvarno treba.ali samo ako mi moderatori jave kome

feb 2008.

Pozdravljam dobru volju i zahvaljujem se u ime foruma. Eto, ako nekoga zanima ova nesebi na ponuda, javite se, ali oni kojima stvarno treba ta lampa, ne navaljujte ko leainari na 'free stuff' sa ciljem da vam stoji doma ispod kreveta ili da prodajete. Javite se slobodno, a mi emo pokuaati prosuditi kome je stvarno potrebno.
deny23ISTRAŽIVAČ

feb 2008.

e na to sam mislio da ja sad nekom ne posaljem a on je proda ili da mu stoji.drage volje cu je poslat uopce nije problem samo cete morat dat vozacu busa 30 kn i to je to.Spoji pali i nebrini
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

feb 2008.

Svaka ast deny23! Ovo je stvarno lijepo ato inia! Nadam se da e hps-ovi doi u asne, poatene, vrijedne i zahvalne ruke. :thumb:
elephant0rAMBASADOR

feb 2008.

Odlicno! Nadam se da ce HPSovi doci u prave ruke.. ima dosta obecavajucih mladih nada bez adekvatne opreme.. neka se jave!
deny23ISTRAŽIVAČ

feb 2008.

a sta da radim s njima stoje mi doma jutros bas zapalio dzoku sjeo za komp lagana kavica poato sam na bolovanju i citam malo po forumu i pro itam tip je prevrnio sve zivo za tim hps-om isto kao i ja ~ena me skoro ostavila zbog te lampe morala me vozat svaki dan po elektromaterijalima i sta ja znam po joa kakvim trgovinama popizdila je!!!Pa znam kako je kad ti neato treba a neeema.A sad stvarno super lako doem do njih na poslu(bar neka korist od dr~ave)pa reko idem nekom poslat ko ga jebe da obradujem malo ljude-mene niko dosta dugo nije obradovao osim sto mi ~ena izbija plau svaki mjesec pa mi kupi neku majicu ili arape
DoktorPOZNAVALAC

feb 2008.

A ako je -deny23- pandur a? :) Aj znaj!!!! :) Sala!!! Lep gest!
deny23ISTRAŽIVAČ

feb 2008.

neee ja sam brodomonter
DoktorPOZNAVALAC

feb 2008.

Obalska straza??? :)
kocka66ISTRAŽIVAČ

feb 2008.

:thewave: svaka ast Dany, da barem ima viae takvih kao ato si ti . . . . . . . . i naravno, ~elim sudjelovati u ovoj nagradnoj igri jer je prvoj nagradi, teako za odoliti . . . :icon_lol::icon_idea::icon_lol:
deny23ISTRAŽIVAČ

feb 2008.

ne nije ovo nagradna igra ne bi htio da se sad javi njih 50 pa da ja moram birat.vjerujem da ih se dosta meusobno poznaju pa znaju kome treba,dogovorite se
TarkiPOZNAVALAC

feb 2008.

Ja mislim da bi ti to trebo poklonit Caritasu... Oni nek uzgajaju i dijele sirotinji kad je suaa u gradu.. hehe

feb 2008.

salji 1, more?
WEED_NOVI_SADISTRAŽIVAČ

feb 2008.

IMAS DA KUPIS HPS AKO SI U NOVOM SADU SAMO VAZI ZA NOVI SAD OD GENERAL ELECTRIC HPS 400W i takodje pratecu opremu na tel 064/6800-720 neki lik nabavlja iz inostranstva nedaje racun ali je sve novo 100% ja sam od njega kupio hps 400W GE kosta 30e
LucidDreamAMBASADOR

feb 2008.

@WEED NOVI SAD Zar nisi otvorio temu o tome...Ako mu treba nacice...
gloss_zelenkyAMBASADOR

feb 2008.

Tema je obrisana,a netko o ito nije nau io kako se ponaaati. Joa 10 bodova. :maryjane:

feb 2008.

HPS Te~ 400w - 134 kn u Rijeci u Elektromaterijalu na Martinkovcu

feb 2008.

e pa dragi moji ja NEMAM nishta a hocu sve tako da ako se neko smiluje da mi pokloni hps necu imati nishte protiv toga poshto sam nashao prostor pa mi bash treba oprema , dobar sam potencijal i imam veliku zelju i sposobnost za takvu vrstu planinarenja, pa vi ako....................... tu sam
LucidDreamAMBASADOR

feb 2008.

Tesko da ce ti neko pokloniti...Ali ima i onih sto su preterali sa shopingom...Pa puno srece...
NishikenISTRAŽIVAČ

feb 2008.

koja tocno? Oni u ponudi (TEZ) imaju 3 razlicite sijalice od 400W...

feb 2008.

sreca prati hrabre!!!!!!?????????

feb 2008.

Jesi pro itao temu Lucide? :wave: deny; javi se :sun2:
deny23ISTRAŽIVAČ

feb 2008.

evo me brain tu sam.e anton rado cu ti poslat samo neznam kako ja sam iz hrvatske a vidim da si ti u beogradu ili neznam ja gdje jos mi je jedna ostala 2 sam vec dao,pa se javi ako skujes neki plan
LucidDreamAMBASADOR

feb 2008.

Ah...Ja mislio da Deny vec podelio to...Cudi me sto nije...Ja bi rado uzeo...ali iz Srbije sam...:spcartmanmad:
deny23ISTRAŽIVAČ

feb 2008.

ma ja ne razumijem sto nije bilo jasno u tome kad sam rekao da cu dat samo ko je iz hrvatske jer mi se neda zajebavat da sad ja saljem za neku drugu drzavu mislim stvarno i jos da ja platim postu i neznam ni ja sta su me jos nagovarali.jos samo da bi doticne osobe koje su "specijalci"za grow i imaju plantaze kod kuce dobile hps. .jos jednom.nemojte mi slati iz drugih drzava da vam ja saljem to postom ima puno zajebancije,nemam ja vremena za to ni zivaca,rekao sam tko je iz hrvatske rado cu mu poslat,nema se sad ata ko ljutit al zamislite da vas 5 ljudi iz druge drzave nagovara da mu posaljete tu je.... lampu,al dobro razumijem sto ljudi sto udi!!oprostite na grubosti ali je tako.ps.jos je jedna ostala...

feb 2008.

nema veze nisam ni mislio da te nagovaram nego sam izrazio zelju kao jednu od mnogobrojnih na mojoj listi zelja ,opushteno.............. moram da se snadjem a i nije frka tolika. mada mi zao shto nasha relacija ne moze biti onakva kakvu bi je mi hteli u odgovarajucem vremenu i prostoru,pozz!
deny23ISTRAŽIVAČ

feb 2008.

e pajdo nisam mislio na tebe nego na ove sto mi salju poruke non stop krivo sam se izrazio nisam na tebe mislio
braticISTRAŽIVAČ

feb 2008.

Deny moze jedna vamo ako nije greda iz hrv sam i dobro ce mi doci:) Stari ma neznam ti ni poslati privatnu poruku jel sam novi ovdje. Inace idem outdor al ima se i mjesto i volje za indor a nema nigdje u blizini lampe osim u zg. Inace sam iz slavonije.
deny23ISTRAŽIVAČ

feb 2008.

malo si zakasnio otislo sve jbg ga

feb 2008.

Eto, lampe su podjeljene. Zaklju avam temu.

🔒 Ova tema je zaključana