VUTRA
ForumUzgajanjeOpremaVentilator podesiv po visini
LEGACY

Ventilator podesiv po visini

14 odgovora3,054 pregleda
gensAMBASADOR

maj 2007.

Mučio me problem sa ventilatorima u boxu koji bi trebali puhati po biljkama. U box stane 6 tegli, a pored njih ne mogu staviti gotovo ništa. Drugi problem je bio kako ih montirati, a da ih mogu podizati paralelno sa rastom biljaka... Kupio sam podesivi stalak za police, malo pilio, bušio... i evo što je ispalo... stvar funkcionira super! (cijena cca 35kn tj. oko 5€)
OgrazISTRAŽIVAČ

maj 2007.

Samo me jedna stvar zanima: da li se prenose vibracije od ventilatora na stranice boxa? Jel jako roata? Super zgleda :)
gensAMBASADOR

maj 2007.

Ovi ventilatori su sami po sebi prili no glasni. Prvo sam nosa (onaj koji je namontiran na box) pri vrstio sa samo 2 vijka... brujalo je pa sam dodao joa 2 i sad je bolje. Pretpostavljam da kad bi ispod ubacio neku gumu ne bi uope bilo vibracija... meni zvuk nije problem tako da mi ne smeta, ali oni koji ~ele neato tiae trebali bi uzeti nke vee ventilatore za komp i to bi radilo bez problema.
JinISTRAŽIVAČ

maj 2009.

Dobar fazon ova modifikacija kao cool tube,koliko odprilike smanji temperaturu ? iii jeli to prikljuceno na ventilatore ili samo na rupe gore??
orbitLEGENDA

maj 2009.

logicno bi bilo da ima i ventilatore na tom cool tubeu ;) Odlicno si se sjetio majstore.. al bas kako kazes, venzov glasni do bola :D
Teglica_UnkaAMBASADOR

maj 2009.

kod ct-a je najbitnije dobar ventilator ili dva,kad ga budes kupovao imaj u vidu da dobar ventilator kosta duplo vise,znaci sto jaci vent na ct-u to manja temp u box-u.

dec 2009.

kolka ti je temp u box-u....i kako rijesavas ulazni vazduh?
TropicoLEGENDA

dec 2009.

Jel ovo Ivan Gudelj clan foruma???

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se