VUTRA
ForumUzgajanjeOpremaGdje kupiti suhi led?
LEGACY

Gdje kupiti suhi led?

28 odgovora23,509 pregleda
CIBOISTRAŽIVAČ

jul 2015.

Pozdrav, Eto kako naslov kaze gdje kupiti suhi led na podrucju Zagreba? Znam samo za Messer ali ne znam da li imaju maloprodaju.
ZelenaGroznicaPOZNAVALAC

jul 2015.

EJ9zxV01YFM Mozda pomogne
CIBOISTRAŽIVAČ

avg 2015.

Pa posto nemam aparat za gasenje na CO2 kupovanje istog mi se ne isplati jer kosta jedno 500+-kn s tim da on nema bas puno punjenja u sebi. Meni treba jedno 10kg suhog leda.
ZelenaGroznicaPOZNAVALAC

avg 2015.

Mislio sam da ti treba nesto malo sa curing :) Sta ce ti toliko? Nisi trebao da otvaras temu za jedno pitanje..
CIBOISTRAŽIVAČ

avg 2015.

Jedno pola kile +- za curing, ostalo za proizvodnju suhomesnatih proizvoda. Nebi otvaro temu da sam naso neku sa slicnim sadrzajem.
FeltLEGENDA

okt 2015.

Dakle da nastavimo sa pitanjem u naslovu,ima li gdje u Hr da se moze kupiti suhi led,a da nije kolicina preko 50 kg.Meni treba oko 5 kg

okt 2015.

Jesi pitao u "Messer"?

okt 2015.

Ili miriam logistika
FeltLEGENDA

okt 2015.

Miriam nista, a Messer jos nisam pitao.Kako sam i rekao nasao sam firmu jednu no minimum je 50kg(sta cu sa tom kolicinom)
DjuniAMBASADOR

apr 2016.

ima u messer-u min kol 5 kg, cijena oko 10kn+pdv treba ra unati da se dio izgubi po putu tj ishlapi, nabaviti neku kutiju od stiropora dovoljne zapremine, i onda to joa u fri~ider prenosni za kamp staviti. ka~e lik do zagreba od 5 kg ostati e sigurno 3-4 kg rakao ja i da aalju :) treba se samo dan prije najaviti eto
SikSTiENTUZIJASTA

jun 2016.

Ako ce nekom zatrebati... U Zagreb (Buzin) firma UTP prodaje suhi led...
DjuniAMBASADOR

jun 2016.

odli no, joa ti treba torba ili kutija od stiropora i na konju si :)
funky weedLEGENDA

jan 2017.

Pozdrav.Znate li gdje na podrucju splitsko dalmatinske zupanije mogu kupiti suhi led manju kolicinu?

jan 2017.

ja sam lani za lokal uzo prek njuakala , lokacija OS, RH, od lika koji radi u pogonu s tim, pa je taj dan imao puno ve ih narubi pa je odradio i nas par manjih na crnjaka iz slavonije... poslo sam mu baksu za hladni sadr~aj dr~ati po ljetu, dao 200 kn za 20 kg, dobio sam i viae...pogledajte, mo~da se lik oglaaava joa... od OS se prema meni vozikao joa 2 sata u baksi toj, cijeku no sam roko s njim joa po lokalu bez beda... legalno kupiti iz te firme je bananos, jedino od nekog tko na njuakalu mo~e ubacit koju kilu, ako kupujete legalno, morate platiti i posebno pakiranje bla bla bla.....:razvaljen::
FeltLEGENDA

jan 2017.

Kodra vam prima narud~be po 10 kn/kilo.Funkcionira na na in da napravia narud~bu koju ekaa par dana.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se