VUTRA
ForumUzgajanjeOpremaComputer Grow -Pitanje uvezi svijetla (neuobičajeno) :P
LEGACY

Computer Grow -Pitanje uvezi svijetla (neuobičajeno) :P

24 odgovora1,276 pregleda
Grower999ISTRAŽIVAČ

jan 2013.

znaci mislim ukrast znate one reflektore koji stoje ispred zgrada , samo prekinut kabel sa nekim rukavicama gumenim :P da me struja ne drmne i otrgnut taj reflektor sa senzorom , ja mislim da su inace 30w ali mogu ih ukrast par :P bili to moglo radit? sto ako nadem neki od 100w , jel bi mogao growat s time? molim neke odgovore HVALA
M a n d o rAMBASADOR

jan 2013.

frend nebi mogao grow-at s tim reflektorima ne igraj se sa strujom i nemoj krast!!! Nabavi si neke CFL ~arulje,imaa za 80 kn u trgova kim centrima 5kom atednih naravno kineske al u svakom slu aju bolje od tih reflektora cvikanja ~ica i lopovluka....:thumb:

jan 2013.

to su u najvecem broju slucajeva halogen lampe i nisu za grow, a uz to rizikujes da ti neko prebije kicmu, mani se corava posla za nista vredno
BoRaiChoAMBASADOR

jan 2013.

Neko je vec nesto slicno pitao, pa cu isto reci (sto je receno i u prethodna dva posta, tako da mozes zakljucit) : Nemoj krasti, ne treba ti to u zivotu da te neko "taguje" za jebenu sijalicu !! Da ukrades milion $ pa mogu razumjet, ali lampu....Jeftinije bi te izaslo da skupis novce i sklepas boks i uzmes pristojnu sijalicu....

jan 2013.

ne samo to..vec i ako mislish growat..tada bi trebao izbjegavat sve ostale ilegalne aktivnosti...cisto da nema nikakvog razloga da ti policija kuca na vrata tj. ulazi u stan.. vjerojatno si mislio na hps..jer se one koriste za javnu rasvjetu.. i za indoor uzgoj..

jan 2013.

to sto on misli i radi na senzor je ono nakaceno ispred ulaza u zgradu i sl. i to je halogen, hps se moze naci na banderama

jan 2013.

E kad sam ja bio mulac penjao sam se na bandere i skidao HPSice, nisam imao pojma da za njih trebaju priguanice, iako sam ih nalazio unutra. Sistem mi je bio zdrmati nogom banderu, svijetlo se ugasi i onda pentranje ko majmun. kao ato velim bio sam mlad i glup pa sam jednu donijeo doma i zavrnio je u sobu, haha kakav je to prasak bio i cijela kua ostala bez struje. Grower999 neznam koliko imaa godina kad tako razmialjaa, al bi ti preporu io da se manea orava posla i vandalizma.

jan 2013.

ma skuzila sam ja na shto on misli.ali je on pobrkao to dvoje...hebga.uostalom.krasti i demolirati..cccccc...ah ta danashnja mladezh..ni growat ne zhele poshteno :tuzan

jan 2013.

ma mislim da smo mu rekli sta imamo, prvo to niie oprema za grow, ja imam takvu halogenku na ulazu u zgradu, pa kada pridjes vratima upali se svetlo da vidis interfon ili da mozes turit kljuc u bravu. a dodatno zgrada ima na ulazu video nadzor, i to nigde ne pise. sad nek izvoli doci ovamo da trga nesto sto je beskorisno za grow i plus da ga snimi kamera, eventualno istrci kucepazitelj i noge mu izlomi... svasta... a za nista :) a za bandere mu je No Jok lepo objasnio, tako da ako je pametan shvatice nasu poruku
Smoke_WeedPOZNAVALAC

jan 2013.

ne treba se ni odgovarati na ovakva pitanja.......

jan 2013.

ma kad je ekipa ovde fina

feb 2013.

Samo bandere koje svetle zuto :)

feb 2013.

e, al ako svetle belo onda su mh ;) pa sad sta ti treba :)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se