VUTRA
ForumUzgajanjeOpremaAnalogni VS Digitalni Tajmer
LEGACY

Analogni VS Digitalni Tajmer

42 odgovora5,832 pregleda
Teglica_UnkaAMBASADOR

jun 2009.

zanima me samo jedno. koji je kvalitetniji i pouzdaniji tajmer? cuo sam mnogo prica da riknjavaju i jedni i drugi pa ne znam sta da kupim.
caoooENTUZIJASTA

jun 2009.

kupi shto jeftiniji, analognih imash i na buvljaku za 200 kinti pa i kad crkne neche ti biti zhao ;)
Teglica_UnkaAMBASADOR

jun 2009.

a to sto ce da napravi haos? sta da rikne dok su lampe ukljucene a ja nisam tu? treba mi sto kvalitetnije i sigurnije u najgorem slucaju ce da bude tajmer u tajmer i udri.

jun 2009.

Onda ata skuplji to bolji.
Teglica_UnkaAMBASADOR

jun 2009.

a jeste baba moja
HeadonistAMBASADOR

jun 2009.

ja sam imao 2 digitalna i oba su pregorila nakon tjedan-dva i poremetila biljkama fotoperiod. od tad imam analogni i nisam imao ni jedan problem. ne znam zaato, ali nemam sree s digitalnima ~ivjela mehanika :D
Che*LEGENDA

jun 2009.

imam oba . kupljeni u bauhausu,kvaliteta i cijena opravdana...nista preskupo..nekih 50kn oba,tak nesto. ja ne bih ni kupio digitalni da nisam skuzio da analogni zvrcka,onak cuje se kao neki sat...a meni zvukovi smetaju.To ti je jedna bolest...ali to nije bitno...meni sve smeta !!! :) nemoj samo najjeftinije uzeti i to je to....
caoooENTUZIJASTA

jun 2009.

ja imam dva, jedan od 450 kinti i jedan od 200, oba mehanichka... evo izgurah zhetvu sa njima, rade u minut identichno... chak ovaj od 200 kinti preciznije pozicioniram jer mu je onaj deo za okretanje mnogo mekshi... zato ti rekoh shto jeftiniji, jer u mom iskustvu svaki mehanichki timer je isti kao i svaki drugi... mozhda greshim ali ja sam pod tim utiskom.
mali.medoPOZNAVALAC

jun 2009.

moj digitalni od 75kn cca 10e kupljen u kvartovskoj el.butigi radi ve skoro godinu nema da ateka pre toga isto dig. kupljen u hami(kao jaka firma) rikno izgori za 15 dana... tako brijem da pravila naja a i otkad ovaj radi nisam se zamaro time.. ..valja imat rezervu i molit boga da ne odjebe
Scoot420ENTUZIJASTA

jun 2015.

http://www.njuskalo.hr/rasvjeta/vremenska-uticnica-timer-brza-dostava-20kn-cijelu-hr-oglas-7511556 ata mislite o ovom tajmeru? ili ovom,koji bi bilo bolje uzet? http://www.njuskalo.hr/informatika-sve-ostalo/timer-paljenje-uredaja-vremenu-oglas-12212449

jun 2015.

Nije tajmer filozofija, izgleda ko da funkcionira, jedino je mo~da malo precijenjen. Imaa u pevecu za 13kn ili u bilo kojoj elektroradnji po 20-30. Ne, hvala tebi

avg 2015.

Sla~em se sa ZdravaTrava, odi u bilo koju trgovinu, Pevec, Kaufland, Baumax, ili elektro opremom i kupia timer za 20-30 kuna. Moja preporuka ti je mehani ki, ru no ga naatelaa kad da ti se pali kad da se gasi s onim malim pinovima. Kupija san bia analogni za 8 eura i ono ko zakurac nisam ga ni mogao koristit jel je bio pokvaren, oao ga ja zamjenit za mehani ki + izolir traku, ugodno s dvostruko korisnim i joa radi. :D
EaglePOZNAVALAC

okt 2015.

Problem sa analognim je da kada nestane struje on prestane da radi dok ne doe struja. Posle opet moraa da ga naatelujea. Kod digitalnih nema tih problema. Imam dugo dva digitalna za druge namene, jedan je perfektan, a kod drugog moram povremeno da namestim ta no vreme, jer ide malo unapred.
klada1115POZNAVALAC

okt 2015.

Da ovo treba paziti kod mehani kih kad nestane struju
baobabLEGENDA

okt 2015.

Ja sam bio zbunjen jucer kad sam vidio da se upalilo sat ranije, onda se sjetim da se mijenjao sat. Kad sam kupovao kupio sam mehanicki, nekako mi drazi. :D
pipac1986LEGENDA

okt 2015.

Ha ha ja kupio obadva i nakraju digitalni neznam nastimat! tako da je seljo pobijedio! Navijem analognogni i drmaj!:udarac::crazyd:

dec 2015.

Jeli tajmer treba namjestat svaki put ga on ugasi svjetla ili on to sam radi. Nisam ga jos kupija budem sutra kad utvrdim koji je bolji

dec 2015.

Mekani ki radi sam dok ima struje.

dec 2015.

naravno da radi automatski, ako ces ga svaki put namestati onda ti ni ne treba, sam ces ukljuciti i iskljuciti struju

mar 2016.

mehanicki 25 kn pregorio nakon 3 tjedna.. ali preko jednog tajmera je iala i ventilacija,pa moguce preopterecen * * * emoj pisati post za postom, edituj postojeci, procitaj pravilnik pwrsd

mar 2016.

na svakom tajmeru ti nazad pise amperaza pa proveri, ako su ti na istom tajmeru nakaceni i vent i lampa saberi njihovu amperazu pa vidi jel prelazi amperazu tajmera
mtranAMBASADOR

mar 2016.

Tesko da moze,al je caka sto stariji anl su imali mehanicki kontakt,a novi isto anl imaju rele,kako je kinezima to jeftinije neznam ali rele i los lem mogu da zezaju.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se