VUTRA
ForumUzgajanjeOpremaLight timer
LEGACY

Light timer

16 odgovora2,314 pregleda
michelle00ISTRAŽIVAČ

nov 2009.

Zanima me da li netko zna kako se zove elektronicka naprava spojena na struju pomocu koje se moze namjestiti paljenje i gasenje struje u odredjenim vremenskim razdobljima... znam da je to neka vrsta timera, ali kako se zove i gdje nabavlja? ako netko zna, molim pomoc :) hvala
kiLDerPOZNAVALAC

nov 2009.

Tako se i zove i trazi,tajmer. Ne znam odakle si,ali u BG-u ih imas svuda,od radnji,pa do pijace i kostaju smesno...
Kurblaj KanAMBASADOR

nov 2009.

Nemoa promaait
michelle00ISTRAŽIVAČ

nov 2009.

puno hvala ljudovi :) upravo ste mi usrecili dan :) ma najgore je kad dodjes u ducan pa te ispituju: a za sta ti treba' ne mogu ti pomoc ako mi ne kazes za sta ti treba itd...agenti ubaceni u sistem :P jos jednom hvala :)

feb 2010.

kako da namjestim ovaj timer na razdoblje od 12.30 do 00.30.danas sam ga kupio a sutra putujem i nemam vremena vidjet na koju foru radi,a nebi htio da mi propadne sav trud,tri tjedna sam od zavraetka cvijetanja. HELP
SLO-EraLEGENDA

feb 2010.

probajte zaobi i rane na ~eludce od muke,i dajte koju banku vise za timer-uvek kerifeke sa njima na njega,mogu e ka iti dosta ja u struju...radi bez greske..
Kurblaj KanAMBASADOR

feb 2010.

Okreni onaj krug sa strjelicom tako da strijelicaa pokazuje na to no vrijeme, imaa ozna ene sate i za svakih 15 minuta jednu crticu. E sad kad si ga sinkronizirao s vremenom vidjet ea na obodu oko toga kruga hrpu malih crnih tipkica, za svaku tu crticu jedna, i i sada stisni prema dolje sve tipkice koje su uz vremena u kojem ~elia da ti radi svjetlo. Zna i od 12:30 do 00:30 sve tipkice neka budu spuatene. E i to ti je to, imaa joa jednu tipku sa strane kojom uklju ujea i isklju ujea tajmer, to si sku~i na kojem je uklju eno i eto ti

feb 2010.

hvala. mislio sam da je tako nekako ali nisam bio siguran. tnx
SLO-EraLEGENDA

feb 2010.

i ipak kontroliai,dali radi kako treba!

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se