VUTRA
ForumUzgajanjeOpremaPomozite nam da se poboljšamo, a mi ćemo vas nagraditi! iGrow
LEGACY

Pomozite nam da se poboljšamo, a mi ćemo vas nagraditi! iGrow

105 odgovora3,734 pregleda

avg 2024.

Recite nam glavni razlog zaato ne kupujete u iGrowa. Izvla enje dobitnika je slu ajnim odabirom 15.8., a nagrada je Kit Agrolite LED QB 200W. Bezrazlo~ne komentare neemo uzeti u obzir. Neka vam je Vela Gospa na pomoi Vaa iGrow
DjedMrazENTUZIJASTA

avg 2024.

meni su zanimljivi advanced nutrients i manja pakiranja zemlje od po 20L.,:respect: stay high :rasta:
ĆyroZMAJ

avg 2024.

Nemogu naci neki odredjeni razlog, ali nije da ne uzimam kod vas. Ali da, online rjedje, neznam zasto. Ali trgovina u Splitu mi je na ruku pa nerjetko svratim po kakve sitnice ili zemlju. Edit: evo narucio sam extreme gardening mycos, kilu. Jel sad ispadam iz nagradne igre? :fuck:
RapidLEGENDA

avg 2024.

Ja sam sva gnjojiva sta imam kupia u IGrow Split.Po meni dobra stvar je sta odes,vidis sta imaju,izaberes sta ti se svida,platis u kesu (ako i postoji paranoja neka da te ko prati ili snima ovako nema traga) i nosis kuci.Za bilo kakvo pitanje je tu simpa cura sta radi a ako triba koje dublje objasnjenje imaju agronoma tj.covika koji je stand-by na mobu. Pozdrav ekipi iz IGrow Split. :wave:

avg 2024.

Ne naručujem zato što srpska carina naplaćuje bubreg da bi rukom koja je do pre sekund češala m*da lupi neki qrčev pečat Poslednji put sam naručio od kolega/konkurencije vaše i platio 170% na originalnu cenu :D Bukvalno mi se isplati da sednem u auto i lično dođem, vidim malo grad, popijem kafu, u povratku tutnem 20€ carini i sve pet :D prošao bih daleko bolje

avg 2024.

Nemam ni za kiflu& :rofl:
PalmaLEGENDA

avg 2024.

Poato ne volim da mi dostavljaju grow opremu na kucnu adresu uvijek gledam da naru im sve odjednom sa jednog mjesta, kod vas iako bi naaao veinu stvari sto bi trebao esto je znalo biti da vam fali neato u asortimanu sto sam ja zamislio kupit i onda odluka uglavnom padne na hempatiu isto zbog veeg asortimana robe, a isto su sasvim korektni sto se usluge ti e. U zadnje vrijeme sto mi padne na pamet da sam uzimao a da nije bilo kod vas su perlit, airpotovi, sjemenke(znam da su u hr ilegalne) itd. Tako da bi u mom slu aju ponuda bila glavni razlog.

avg 2024.

imam ru no raeni panel i ve je na izdisaju,supruga se boji da ne bi bilo :whato::,spasi me ovog i svakako bude joa narud~bi ::umirem:::vutra:

avg 2024.

pozz !!! nemate biocannu-cannu ... cal-mag njihov najbolji ,vermikulit-nema !!! -ZGB nemam di parkirat-gu~va -grad u~as -pa odem konkurentima-eto:spliff:
UrsusENTUZIJASTA

avg 2024.

Pozz.Volim raditi sa Advance Nutrient gnojivom,ali to nije presudni razlog. Dva puta nije bilo parkinga slobodnog pa sam produ~io kod konkurencije.ZG poslovnica.
BizzzoZMAJ

avg 2024.

Iz linije gnojiva uvijek nesto nedostaje. Bio to Hesi, Guanokalong dry, wet kaki hoea do ne imanja tipa dijatomske, air potova, boxeva s bijelom unutraanjoau. Ponuda uglavnom znaci.

avg 2024.

Pozz svima. Imao sam 2 losa iskustva sa narucivanjem u vasem webshopu. Oba puta se dogodilo isto: nakon narucivanja dobio bi samo potvrdu narudzbe na mail i nakon toga tisina. Na drugoj narudzbi sam se javio mailom kako bi nadodao jos stvari, ali na taj mail nikada nisam dobio odgovor. Nakon toga sam otkazao narudzbu, istom putem maila, na koji opet nisam dobio odgovor... Druga narudzba je bila poprilicno velika, izmedu 400-500€ pa me zacudilo kako nema reakcije. Nakon toga sam naravno novac potrosio kod konkurencije. Sta mislim da morate poboljsati kako bi me vratili kao kupca: 1. Customer support - bilo to putem maila, chata, ili telefonom, morate informirati kupca sta se desava sa njegovom narudzbom: kasnjenja narudzbe, manjak na stanju, itd. - prvi prioritet 2. In stock/out of stock prikaz na webshopu - ovdje mozda nagadam ali sam prilicno siguran kako nemate sve navedene proizvode na stanju. Ako grijesim, isprike unaprijed. 3. Kao sto su ostali vec naveli - Ponuda.
ĆyroZMAJ

avg 2024.

Slozio bih se, evo primjer od nedavno ako smijem; Cekam da se pojavi (kod Slovenaca) plagronov mega worm u vrecama od 25l i nikako&i pitam mailom sta je s tim, a oni mi vele da izgleda da je plagron prestao pakirat u te vrece od 25l..reko dobro, iako neisplativo skroz, narucim dvije kutijice po 10l jer mi je gorilo i pomirim se s tim. Sutra prije podne poziv, Hempatija, halo? Veli mislim Borut, evo ipak su nam upravo stigle mega worm vrece id 25l pa ako hoces mozemo poslat jednju tu umjesto ovog drugog. Reko moze, hvala, salji dvije! Takve stvari i slicne mi se svako malo dogadjaju s njima i upravo to je sto me cesto vrati u njihov web shop. Iako moram priznat da imam odlicnu interakciju i s hemps garden iz Zg. Ma vi isto niste losi al morate to sve podic na malo visi nivo. Ponuda u svakom slucaju. Pozdrav! :) Edit; eno mycos sam narucio kad? U subotu ili nedjelju? Isti dan i kod Hempatije zemlju, eno zemlja spremna doma ceka a vas mycos danas predajete gls-u. :) e to :)

avg 2024.

Kontejneri za rasad i posude i mala preaa, isto nikakav odgovor posle narud~be na mail, pitali, ka~u pao sistem, ne vidimo niata, mi odustali od narud~be..

avg 2024.

Poslujemo več dugo,ali kako niste imali Advanced nutriense,više sam uzimao boxeve ,zemlju i sad sam prešao na Guanocalong,tako da se viđamo. Ne vidim razloga,da ste išta lošiji od drugih. Kada vam se šalje mail sa gmaila,zna otiči naruđba u spam,meni se dogodilo jednom.... Ne znaju ljudi da mogu parkirat iza,uči iz Bosiljevske. To meni puno znači,jer na ozaljskoj ide tramvaj i treba ga upeljat iz prve,inače zvoni ZETovac. parking je crvena točka i to je dobro znat.. LED rasvjeta vam je ok,ali danas bez pojačanih dioda na krajevima kao Mars,Ac infinity,Spider farm i dr.teško če netko dati 700+€ za panel. Oni koji imaju te novce,naruče gore navedeno ili Lumatek.. Ljudi se drže firmi za koje su čuli,a Lumatek je dugo na tržištu. A neimanje zemlje od 20L,pa šta to rade uopće? I sad woltom idu naružbe,to bi moglo pomoći.... Za Zagreb ste sasvim ok i više od toga:thumb:

avg 2024.

Preau sa ali expresa naru ia za viae od duplo manje novaca. Ja sam platio 7-8 e dok je u trgovini preko 20e. Ina e imao sam situaciju par puta gdje sam se morao javiti emailom i nisam imao nikakvih problema odgovor je bio brz,i lako smo se dogovorili za dalje. Istina je sto kolega Kaze da paket stigne prije iz Slovenije nego od vas iz Zagreba u hrvatsku
ĆyroZMAJ

avg 2024.

Sto je najbolje rasta, paket je krenuo iz Dugopolja, ne iz Zagreba. Bar je tako pisalo na trakingu :D :razvaljen::

avg 2024.

Jednom je bio slu aj da je pola paketa poslano iz Splita iz trgovine a pola iz Zagreba ,tako da je narud~ba stigla u dva odvojena paketa u razli ite dane. `to i nije bilo dobro jer mi cjeli paket bio potreban im prije. Vidim ti kazes da imas odli anu interakciju sa hempsgarden,dok je opet imam totalno loae iskustvo i odlucio sam viae novac ne trositi kod njih. Recimo fish mix kojega sam potroaio viae litara uvijek je bio u tekuem stanju, kada je sa i growa stigao gust i zgruaan javio sam se i dobio sam novu litru koja je bila u tekuem stanju kao i sve pute do tada kad sam kupovao. A sa hempsa kada je stigao gust ko melasa doslovno ga je ne mogue dozirati apricom precizno,dobio sam odgovor kako je sve uredu i da to tako mora biti gusto.nakon ega viae nisam ni dobio odgovor

avg 2024.

A videla sam na netu, ali mi je hitno trebala, pa sam noaena mialju da e mi iz Zg stii pre-naru ila tu.. Eto, super da je pao sistem, uatedeli smo.. :)

avg 2024.

.... ekam-o ... nagradnja a??? ili opet i tu neka "~vaka"?? ... vela gospa stigla i evo rolamo baa:):rasta: baa -baa
5ARPOZNAVALAC

avg 2024.

Pa ne piae ove godine :D

avg 2024.

Pozdrav svima, Zbog kasnog povratka Gospe iz Sinja, pobjednika smo izvukli danas. estitamo korisniku Ursus! Molimo te da nam poaaljea svoju e-mail adresu kako bismo se dogovorili o dostavi nagrade. VIDEO Za sve koji nisu osvojili nagradu ovaj put, ne gubite nadu  ve pripremamo sljedeu nagradnu igru. Odgovori na vaae primjedbe: 1. Advanced Nutrients gnojiva: Bili smo prvi u Hrvatskoj koji su imali ova gnojiva, joa prije ulaska u EU. Kada smo pokuaali registrirati proizvode, sami su nas upozorili da sadr~e visoke razine teakih metala i da nee proi analizu. Iz tog razloga odlu ili smo ih povui iz prodaje, odnosno da vas neemo trovat. Ipak, razmotrit emo njihovo uklju ivanje u buduu ponudu. 2. Canna gnojiva: Planirali smo ih uvrstiti u ponudu, ali smo tada odlu ili dati prednost BioBizz i Terra Aquatica gnojivima. To ne zna i da smo u potpunosti odustali od Canna gnojiva. 3. LED rasvjeta: Uskoro emo zapo eti suradnju s brendom **Spyder Farmer**, pa o ekujte njihove proizvode u naaoj ponudi. 4. Supstrati: Brendovi ije supstrate imamo u ponudi trenuta no ne nude pakiranja od 20L. 5. Asortiman i zalihe: Stalno radimo na proairenju asortimana, pa emo uzeti u obzir sve vaae prijedloge. Trudimo se uvijek imati sve proizvode na stanju, ali ponekad doe do nepredvienih situacija. Shit happens! 6. Agronom i ZG shop: Mnogi naai kupci nisu svjesni da u zagreba kom duanu imamo agronoma koji vam stoji na raspolaganju za sva pitanja. Mo~ete ga kontaktirati putem e-maila [email protected] ili na broj telefona 013821166. Takoer, ~elimo vas podsjetiti da zagreba ka trgovina ima parkiraliate i ulaz sa stra~nje strane zgradem iz Bosiljevske. LOKACIJA PARKINGA 7. Kvaliteta proizvoda: Sve proizvode koji nisu zadovoljavajue kvalitete uvijek zamijenimo kupcima. Nije nam u cilju prodavati loau robu, a ni imati nezadovoljne kupce. 8. Web trgovina: Nastojimo ato br~e obraditi narud~be, a u slu aju da neki proizvod nije dostupan, odmah vas obavijestiti. Ponekad mo~e doi do kaanjenja, osobito ako ekamo novu isporuku robe ili informacije od dobavlja a. Takoer, imajte na umu da naai e-mailovi ponekad zavraavaju u spam folderu, posebno kod korisnika Gmaila. Ako primijetite da niste dobili potvrdu narud~be ili da roba nije stigla u roku par radnih dana, slobodno nas kontaktirajte. 9. Dostava: Povremeno narud~be aaljemo iz dva razli ita skladiata (Split i Zagreb), ali one bi trebale stii istovremeno. Nedavno je GLS imao odreenih problema s dostavom, posebno u Zagrebu, ali situacija se sada stabilizirala i o ekujemo da e svi paketi stizati na vrijeme. Vaa iGrow! #posadisvoje
UrsusENTUZIJASTA

avg 2024.

Bok ekipa, Samo kratko hvala na nagradnoj igri i super nagradi. Stvarno cijenim to ato radite. Pozdrav,
ProENTUZIJASTA

avg 2024.

16.je Al evo,zna i nemres u onu gu~vu stavit prodavaonicu napuaene ljude hvata paranoja vozit u gu~vu ahah,pa malo sredit stavit neke rasta tapete da bude uocljivo ko botanika,popravit vrata ovo ono zaposlite mene i cvjetati e cvijee i u vaae preduzece..Al sad za ozbiljno treba se oglaaavat i imat veu ponudu,skladiste,bit ja i od konkurencije jednostavno,mislim imat i ostalih stvari za growanje poput podlozaka za vaze na kotacicima,sprice vee,melase razne,i sve kj su nabrojali iznad..
BizzzoZMAJ

avg 2024.

Wifi pumpe, nematode, diatomsku zemlju, air-potove, podloake od 60x60 do 150x150.
ĆyroZMAJ

okt 2024.

Ja sam danas otisao uzet jednu bocu bio bizovog cal maga i dobijem maicu na poklon. Prva liga, hvala jos jednom :: Iza pise #posadisvoje
BizzzoZMAJ

okt 2024.

Sad ce morati dati svakom majicu :rasta:
ĆyroZMAJ

okt 2024.

Neznam jel vrijedi za online, ja sam bio osobno. I bogme su se ok napunili robom. Jos treba doci nesto bio bizza, i jos neke sitnice, nisu jos uletili ni spider farmer paneli al oce pomalo. Sve u svemu, svidja mi se sto sam vidio. :thumb: S gustom svratim na dvi tri beside s vrimena na vrime i uvik iznesem bar rolu ako nista :)

okt 2024.

A i dostava bi vam mogla biti brza,paket prije stigne iz Slovenije nego iz Hrvatske u hrvatsku
PalmaLEGENDA

okt 2024.

Narucio paket prije 11 dana, dobio potvrdu na mail da je zaprimljeno i na tome je ostalo.

okt 2024.

Otiaao ti je mail u spam. Nisam siguran jel to do gmaila ili njihove stranice,ali javia im telefonski i do i e ti drugi dan,dva max.... To ato si dobio povratni mail,to je automatski generirana poruka,nije osoba. Ako je Zagreb, 01 3821 166 tu ih nazovea i nemaa problema. Ako je Split,odea u Google maps i tamo imaa ovaj i iz Splita. Meni se jednom dogodilo,ali sam nazvao i mislim da je drugi dan bilo kod mene.
BizzzoZMAJ

okt 2024.

A tko ce jos spam provjeravat :rasta:

okt 2024.

@iGrow_indoor_gardening I onda se pitate zaato ne naru ujemo od vas..... Mozda i naru ujemo samo vi ne aaljete
PalmaLEGENDA

okt 2024.

@0Marac0 provjerio sada spam i nema nista.

okt 2024.

`ta su ti tra~io u spamu? Robu:) Njima ode u spam,krivo si shvatio. Sutra nazovi u vidjet ea,dobit ea robu jako brzo. Ali da,nije baa idealno za ljude koji nisu iz Zagreba i Splita,ja se snaem,poaaljem buraza,standard. Meni je Igrow i Hemps prvi odabir,a kod Hempsa se tako neato nije dogodilo. Igrow ima odli nu ponudu, o dobrim cijenama,ali ovakve stvari nisu ok...
PalmaLEGENDA

okt 2024.

[bez sadržaja]

okt 2024.

@Palma ja sam zvao danas za sebe a rekao sam im da ima jos ljudi koji su naru ili a niste se ne deaava i da provjere spam. Najbolje i ti nazovi ili poaalji email
LozaaaAMBASADOR

okt 2024.

Ja sam dobio odgovor na mail u spam folderu, odgovorio i opet nista niko ne odgovara :zvizd:
PalmaLEGENDA

okt 2024.

Kontaktirao sam ih mailom nakon cega me nazvao sef i ispricao se na propustu i ponudio popust od 50%, tako da su na kraju ispali korektni.
ĆyroZMAJ

nov 2024.

Znaci stigao je doma, valjat ce mi otic tamo rec mu dvi tri rici izgleda.. :mad:smiley9934smiley9934

nov 2024.

Blago tebi..ono ato sam ja naru io nemaju ni na stanju ak a nisu nazna ili na stranici. Ju er mi rekli da e nabaviti do utorka a danas emailom da e nabaviti tek za dva tjedna. Totalna neozbiljnost,ne znam sta bi drugo rekao osim da viae sigurno neu naru ivati nista sa igrowa kao i ostalih trgovina iz hrvatske

nov 2024.

Ja sam mislio,kako e ova tema pomoi,da unaprijede poslovanje. A oni su loaiji nego ikad... Crni petak njihova stranica je valjda jedini du an koji nema nikakav popust. Za Advanced nutriense se govori od 2019.' da e biti,samo ato nije.... Ja nekako iz navike,prvo igrow otvorim,ali sve rijee. Kako naruba ode u spam,to je isto udno!?
h0ndaZMAJ

nov 2024.

Nakon ovakvih komentara cudi me da iko i narucuje

nov 2024.

Ja imam viae dobrih,normalnih iskustva,nego loaih. Ve ina opreme je od njih,svi boxevi,tako se potrefilo. Pitanje je uope koliko se isplati dr~at du an na Ozaljskoj?! Po robu idea ciljano,nema viae aetnje i shoppinga. Maksimirska,Vlaaka,drugi dio centra,svaki 10.lokal je otvoren i uvijek je vlasnik u njemu(ko~ar,urar i dr.). Pokoji kafi ,ako gazda jednu smjenu radi:) Pa itam recenzije Google mapsa,ok visoka 4.,a naravno u Splitu radi od 10-18 vjerojatno 5 dana u tjednu,al kasni pola sata:) odgovor "to je Splitsko stanje uma" :D I naae stanje uma ili jedinica ili petica,nemamo tu kulturu ocjenjivanja. To znam po Boltu i Uberu. Pa od 500 zadnjih 500 vo~nji,497 ih je dalo 5, dvoje 4 i 1 jedinica. Niata ne zna e,al ~uljaju.
RapidLEGENDA

nov 2024.

Sta se tice Splita u zadnjih par tjedana uvik poljubim vrata.Ka rade od 10 i cekam da otvore.11 uri,12 uri i dalje ista prica (zatvoreno) i odem ca.Posli zovem na telefon i nemaju ono sta mi triba a na web stranici nije oznaceno da nemaju. Pa pitam oce li dobivat i ka da oce ali ne znaju kad. Sve u svemu krajnje lose i priko neke stvari rade.A valjda su i svjesni da na takav nacin gube ljude koji bi tili potrosit koji dinar u njih.Ne mogu razumit taj nacin poslovanja,ali eto njima na dusu. Ja osobno nemam namjeru gubit vrime vise za imat konta s njima.Ides da bi nesto obavia a na kraju se samo iz~ivciras i takav odes ca. Totalni promasaj sve u svemu,volia bi da nije tako ali sta je tu je.Nadam se da ce se to prominit u skoroj buducnosti.
ĆyroZMAJ

nov 2024.

Skroz se slazem s gore napisanim postovima i bas mi je krivo. Ne ono sto nemam gdje doci do opreme il sta, nego jebiga nasi su.. i bas bi htjeo da rade kao sat, ali nazalost sad jos,to je samo fanta~ija.. ajde Saaa, pokreni se malo :D
dedaZMAJ

nov 2024.

I mene su malo po malo izgubili. Mislim da im narud~be vikendom esto prou ispod radara, pretpostavljam da ni ne otvore mejl. Nisu ni iskreni kad ih pitaa u emu je problem. Kao poslano je, pa se vratilo njima jer je oateeno. Ja sam viae za iskreni pristup.
toccENTUZIJASTA

jan 2025.

Kupujem u I growu i sta god sam kupio bio sam zadovoljan ali volim i otisao sam osobno u ducan.Jedan od problema sto sam ja u Dubravi pa trebam tri dana jahanja do Vas.Godinama cekam grow shop na istoku grada.Mogli bi narucit dekarboksilatore al da nisu ko suho zlato.

feb 2025.

"Pomozite nam da se poboljšamo, a mi ćemo vas nagraditi! iGrow" Od kad ste napravili ovu lažnu nagradnu igru,vi sve lošije poslujete. Naslov je trebao iči drugačije,kako prepuštate posao drugome. Evo sa tri osobe stojimo ispred dučana,jedan je složio naruđbu,platio taxi čeka 30 minuta ide naprijed pa nazad(s stražnje strane),pa zove i kaže da se nitko ne javlja. Razumijem da čovjek možda mora na wc,ali imate jedno 50 propuštenih poziva. Ja sam bio prek Save,obavio večinu,vračajuči se još se uvijek nitko ne javlja!! Meni se jbe,uzet ču ostatak u Hempsu i nastavit kod njih,ali ovaj treči je došao iz Podsuseda :lol: Ha ha ha ha, vrti se ko osa,nabrijan.... Ne razumijem,čemo ova tema? Pa vi nemate jednu cijelu liniju več godinama,a kad vas ljudi pitaju, uvijek je odgovor stiže sutra...? Kažem,meni ste zahebali litru goriva,malo vremena,više ste sebe uzeli za 200-300€> Nije puno,albje često:) Ali žao mi je bilo dečka,kaže da je sve dogovorio,otišao sa posla ranije,da to obavi,jer je podstanar i naravno nije doma,za vrijeme dostava i poljubi vrata. Svaka vam čast,:respect:
BizzzoZMAJ

mar 2025.

Nisam siguran da li se izvla enje odvilo? Meni je uredno stigla nagrada, bio nakon toga jednom tamo , sve korektno bilo. Ok. To je dobra vijest. Obavijesti da je netko izvu en nije bilo. Bilo je

maj 2025.

Opet nemate večinu preparata,koje na stranici imate na zalihi!! Ovo je debilizam i uopće mi nije jasno kako opstajete,(mislim znam,da ste dužni državi,bogu i svima drugima ) kradete zemlju sa polja,jer od 3 puta,od 50+ growova imao sam 3 puta nametnike,što znači da vam zemlja stoji vani,tj nije pravilno skladištena! Prošli put sam poljubio vrata,usred radnog vremena,ajde jbe vam se dal netko gubi vrijeme,to razumijem,jer osoba koja može ovako lažnu nagradnu igru napravit,da bi saznao zašto nema posla,zakopat če brata za 10€. Uvijek prvo gledaš od sebe i svojih mogućnosti ,pa onda tražiš problem među ljudima! Poljubim vrata,izgubim 2h,da bi mi idiot poslao mail,da su prodavaču pukle traperice,da dođem . Ja dođem,on od 6 artikala,samo 1 ima,a pisao mi je ispod naruđbe?? zove me da se vratim??? Po šta? Sramota da vas forum hoče uopče spomenut,ali plačate to,pa ko vas jbe! Nisam imao namjeru nipta pisat,pa progledaš kroz prste,a govna uvijek smrde,to ne može ni jedan Chanell promjenit!!

maj 2025.

da li u bih joa postoji vaaa poslovnica? vidim aktivna je stranica, ali na 5 mailova , poruka i poziva nitko ne odgovara, pretpostavljam da je propalo? Vidim u chatu "vieno" poruka, al nitko ne ebe 2% Takoer i profil je "last seen" proale godine, a s obzirom na broj korisnika ovdje i samim time "tr~iata", trebali bi imati ovo pored blagajne 8h dnevno uklju eno i ne sumnjam da bi promet sko io za bar 500%. Ali jbg, nije ni poduzetniatvo za svakoga....
belivukISTRAŽIVAČ

jun 2025.

Bilo bi top da postoji barem jedna vaaa poslovnica u BiH, pa da se barem oprema mo~e poatom poslati u druge gradove. Trenutno nemamo ni jednu takvu radnju (barem da ja znam) koja se bavi opremom za unutraanji uzgoj. Te zbog toga vjerujem da bi vaae prisustvo unutar dr~ave bilo od velikog zna aja, kako za nas tako i za vaa promet.

jun 2025.

@belivuk ukoliko pro itaa komentare od ekipe vidit ea da vam ovakva trgovina ne treba haha

28. nov 2025.

Poslali kodove za popust na sva gnojiva i dodatke,ozna ili green House I kod se ne prihvaa `ta rei, hahahah Ps ovo sam samo iaao provjeriti koja bi cijena bila.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se