VUTRA
ForumUzgajanjeOpremaDobra HPS za 230 kn?
LEGACY

Dobra HPS za 230 kn?

16 odgovora1,658 pregleda
DemijanISTRAŽIVAČ

dec 2008.

opis: Žarulja natrijeva E40 250W 257mm 33000 lumena 4Y OSRAM Detaljno: Žarulja natrijeva VIALOX NAV-T SUPER 4Y, snaga 250W, grlo E40, promjer Ø 46mm, duljina 257mm, 33000 lumena sta kazete,je to ok za fazu vegetacije i cvjetanja?
EXARPPOZNAVALAC

dec 2008.

OK je, samo mi je malo preskupa. 230 kuna za ~arulju??? Pa za tu cifru se mo~e kupit balast...:notnice:
DemijanISTRAŽIVAČ

dec 2008.

hmmm,a neznam,jer tu gdje zivim neznam di da trazim te zarulje,gdjegod sam pogledao,nema tih... neznam,potraziti cu jos malo preko neta pa vas pitati za savjet(zbog lumena i to,ne razumijem ponajbolje) xD hvala
StonerLEGENDA

dec 2008.

dobro ti je to neces naci nego mozda 20 - 30 kn jeftinije ako ~arulje su skupe i to svi znaju jbg a sta ces ja bi ti rekao da kupis jer kao ato sam rekao neea proci neato jeftinije a izgubit ea vremena i ~ivaca kupi tu pa kad ponea growat u miru tra~i drugu mo~da jeftiniju to bi ti ja rekao :D
DemijanISTRAŽIVAČ

dec 2008.

: ) bas to... ma uzet cu kit od 400w HPS izgleda... box cu si izgraditi od sperploca i metalnih L profila... dimenizije 110x110x200 cm svjetlo od kuda god,samo da je dobro i da radi...i jos me jedino ventilacija zajebava... neznam ako bi mi bio dovoljan jedan ventilator od hladnjaka od auta ili jedan od 220 V na vrhu i jedan ili dva mala kompjuterska pri dnu... ispricavam se ako sam izasao izvan teme ovime,ako treba slobodno obrisite pa cu napraviti novi post na drugoj temi... btw tnx na pomoci
SequorisISTRAŽIVAČ

dec 2008.

imaa u gramatu Philips SON-T i Osram NAV-T (dakle, najvulgaris modeli) od 250W i 400W, gdje ova od 400W ti je 170kn... dakle, od 250W je joa jeftinija...
FlegyPOZNAVALAC

dec 2008.

pa ja sam zarulju od 400W hps platio 130 kuna za te pare od 230 kupis od 1000W a sad ovisi koji ostali pribor imas od koliko W :vb_smash:
DemijanISTRAŽIVAČ

dec 2008.

evo,na kraju narucio sam sa kanabisa kit 400 w za moje rajcice... hvala
terribleISTRAŽIVAČ

dec 2008.

sretno s raj icama... nego taj box bi volio ako mo~ea uslikat malo te spojeve L profila i aperplo a jer planiram neato sli no u dogledno vrijeme, a sam proces pravljenja boxa pokazuje neke greake u planiranju pa bih se ogrebao za savjet ili smjernicu ako nije preteako. (konkretno, strah me curenja svjetla i tako to :D ) i nemoj zamjerit, najeo sam se raj ica pa mi ovo gore ima smisla - mogue da se varam...

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se