VUTRA
ForumUzgajanjeOpremaDWC Hydroponic system (video tutorial) by: Tropico
LEGACY

DWC Hydroponic system (video tutorial) by: Tropico

34 odgovora2,227 pregleda
TropicoLEGENDA

okt 2012.

Pozdrav ekipa! :thewave: Kako napraviti dwc hydroponic system jednostavno i ekonomi no! tu i tamo ima par fejlova u mom stilu a glavni krivac je marijana koja mi se mota po plucima i glavi. Popis "namirnica" potrebnih za ovaj video nalazi se na ju tub kanalu u opisu! http://www.youtube.com/watch?v=HyomQHj8Ybk&feature=youtu.be Pohvale, kritike i prijedlozi uvijek dobro doali! Komentirajte nas na JubiTu kanalu i tako to :)

okt 2012.

Ma svaka ast !!! Respect do neba i nazat za tvoj doprinos forumu !!
TropicoLEGENDA

okt 2012.

Pred kraj filmicha prestaje zvuk i slika. Isprike moje, neato se tu shebalo...Ali to je to u biti...nista dalje pametnog reka nisam :D! @haze Ty!

okt 2012.

super je trop very nice sombrero guy :D
SulundarAMBASADOR

okt 2012.

uredno,lako,funkcionalno...Cekam nastavak price;)
admiralPOZNAVALAC

okt 2012.

koje su prednosti hydroponic systema i da li postoje pozz ?
TropicoLEGENDA

okt 2012.

[*]Biljke rastu br~e nego u zemlji [*]Vea kontrola hranjivih vrijednosti koje biljka uzima [*]Vee koli ine uroda u odnosu na zemlju [*]Manja potroanja vode (meni manje bitno)

okt 2012.

A koje su mane Tropi ? :vb_devil:

okt 2012.

mane su opasnost od proljevanja vode i strujnog udara :ludak
TropicoLEGENDA

okt 2012.

Zna sa da ce netko pitati, ali sa bija tu ma sino...:icon_lol: SKup po etak ali dugorocno gledano isplativ. Treba imati skilla, prijasnja iskustva sa growom i sl. Kona na aroma kanabisa uvelike ovisi o gnojivia koja se koriste u procesu Zahtjeva puno viae rada. esto motrenje na ph i ec. Dakle, ja jos nisna krenija sa uzgojem na hydroponski nacin...ovo ZA i PROTIV sam is upa sa neta kako u zadnje vrijeme sve vise citam o tom nacinu uzgoja. Kako budem radija na ovom podrucju tako cu i updejtat video uradke ;)

okt 2012.

Da li saksija sa biljkom dodiruje vodu ako dodiruje koliko dodiruje?i kako bi bilo jos u box da je stavim?:D
Nixa86LEGENDA

okt 2012.

Bravo tropy dao si mi morala za hydrom jos davnih dana,a ovo je zaista slag na torti ,skidam kapu ;))
TropicoLEGENDA

okt 2012.

Da u tome je i bit....korjen triba biti u vodi...voda jedno do pola posude a i zz manje

okt 2012.

Zato te i pitam,nije mi bas najjasnije bilo posto nisi objasnio na snimku :) hvala

nov 2012.

Jel mi moze neko reci kako se zapravo zovu ove saksije "otvorenog tipa" ? :)
TropicoLEGENDA

nov 2012.

to su obi ne kante....a mogu se kupiti u ~eljezarijama koje mixaju boju za unutrasnej zidove ili u bolje opremljenoj poljoapoteci!

dec 2012.

Sta je bilo sa snimkom pa ne moze da se pogleda?
TropicoLEGENDA

dec 2012.

DWC hydroponic system by: Tropico - YouTube tu je...bija je private sad je public!

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se