VUTRA
ForumUzgajanjeOpremaProdajem opremu za indoor..
LEGACY

Prodajem opremu za indoor..

20 odgovora2,373 pregleda
TotalUndergroundISTRAŽIVAČ

feb 2009.

HPS 400W MH 400W Prigushnica+starter (philips) 400W digitalni ph merach poveci reflektor+nosachi 2X mehanichki tajmer pumpa za vazduh ako nekom treba,nek se javi..oprema je apsolutno nova,nekoriscena..
poljoprivrednik*ENTUZIJASTA

feb 2009.

Mogao bi i cene da nabacis, i odakle si?

feb 2009.

200 e,srbija...

feb 2009.

kratko i jasno.... sta vi kontate da otvorim temu zeleni OGLAsNIK ...pa da se svi oglasi postaju tamo ... rjesite to na pp ako ima neko zainteresiran :D
dominoENTUZIJASTA

feb 2009.

dude, sorry sto ti kvarim temu ali, http://www.hidroponika.com/?id=092b3db9e4923bc2fa8aa2eac5352e35

feb 2009.

e,pa ja sam odatle nabavljao,dodushe tad je taj komplet bio nedostupan..ja imam onaj stucco reflektor,a ne nine fold..sve povezano.. zaboravih da napishem plantela list plantela cvet jebiga,nabavio sve shto mi treba za grow,ostalo josh samo seme i da krenem.. i onda se ispostavi da je drug koji zna za celu operaciju,teshka pichketina,struja poskupela,a keva nema pojma shta ja ocu da radim u shupi pored kuce,pa je ceo plan pocheo da izgleda malo nerealan..eno mi ga stoji ceo spreman growbox 1.2X1.2 sa svom opremom tako bezveze,pa reko aj da stavim ovde oglas mozhda nekog zanima.. isto ide u paketu..
MariMahunaISTRAŽIVAČ

mar 2009.

otvorite zeleni oglasnik :D

mar 2009.

a ato bi ti botani aru to otvarao? da treba bila bi ako treba bice samo si ti opuati oko uredjivanja foruma

mar 2009.

jel prodajes ti li ko smenke ?

mar 2009.

nema ovde semenki,i bolje ti je to ne pitaj vishe jer ce ti neko od dezhurnih redara priushtiti komfor da osetish punu moc banhammer-a.. a shto se tiche opreme ni toga vishe nema tako da ova tema mozhe slobodno pod "zatvoreno"..
orbitLEGENDA

mar 2009.

samo lijepo NAGLASITE da se smije prodavat SAMO oprema za uzgoj i sl. . .a ne da netko napravi cjenik po gramima :D

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se