LEGACY
Oprema za reflektor u Beogradu
30 odgovora3,357 pregleda
Trip
ENTUZIJASTA309 REP27%
→ Poznavalac
TripENTUZIJASTA
maj 2010.
maj 2010.#1
Bash sam dosta radnji obishao i nigde ne mogu da nadjem ovako neshto
A video sam na nekom topicu da u hrvatskoj toga ima po klasichnim radnjama. Nema chak ni onog spreja koji se koristi za prskanje povrshine. Pa ako neko zna nek napishe, po mogutjstvu da je u kurugu dvojke :)
Da se razumemo, meni ne treba gotov reflektor, vetj materijal da ga napravim.
Avantura
ZMAJ15.881 REP
AvanturaZMAJ
maj 2010.
maj 2010.#2
Odi kod graevinskog limara,onog za oluke tj.odvod kiae s krova,daj mu mjere,stupnjeve za krivljenje i gotova stvar.
Jednostavno ako razmislia malo:)
Trip
ENTUZIJASTA309 REP27%
→ Poznavalac
TripENTUZIJASTA
maj 2010.
maj 2010.#3
Da sam to hteo i uradio bi, interesuje me radnja gde mogu to da kupim.
bvana
POZNAVALAC1.006 REP45%
→ Ambasador
bvanaPOZNAVALAC
maj 2010.
maj 2010.#4
da se nadovezem , i ja sam obishao dostra radnji po bg-u i nigde nisam nashao tako neshto , tj video sam na buvljaku , materijal za reflektor , neki lim koji reflektuje al bio je 4m2 7000 din , chim sa chuo cenu okrenuo sam se i otishao , al mislim da to shto sam video nije to shto nam treba ... tj cena je no comment
Trip
ENTUZIJASTA309 REP27%
→ Poznavalac
TripENTUZIJASTA
maj 2010.
maj 2010.#5
Ma da uzas jbte. . . Inache kockastih saksija ima u Tempu, poshto sam bio otvorio topic i za to :)
Video sam da je neko na nekom topicu pokazivao, kupljeno u hrvatskom shopu. Znachi da mora da ima i ovde. . .
PEJA
POZNAVALAC850 REP28%
→ Ambasador
PEJAPOZNAVALAC
maj 2010.
maj 2010.#6
ne znam dal smem da stavim link, ako ne sme brisite i izvinjavam se
http://hidroponika.com/?cat=184171837346caf1e24f59b7d0e367bf&sub=5c67634ec5b7236e26aa6be9a882ff63
Avantura
ZMAJ15.881 REP
AvanturaZMAJ
maj 2010.
maj 2010.#7
Ja ti napisao da potražiš ljudi koji stavljaju limove na krovove,potraži neko gradilište.
Neznam jeli uopče znaš na šta mislim...
Trebaju ti ljudi koji rade ove limove po krovovima http://www.pemont.hr/images_galerija/limar/5.jpg
Napravi ti to od otpada,savije pod kutem,daš mu pivu ili 3-4€ i svi sretni.
cmfsrle
ISTRAŽIVAČ181 REP87%
→ Entuzijasta
cmfsrleISTRAŽIVAČ
maj 2010.
maj 2010.#8
najbolji lim koji mozesh da nadjesh u kuci je onaj sa kvarcne grejalice , barem je tako zovemo u srbiji :) to je ona sa 3 shipkasta grejacha , od koje posle 2-3 sata grejanja imate osecaj kao da ste izgoreli na suncu :)
od oluka mislim da nije dobar , jer ne bi reflektovao svetlost , osim ako nije onaj veoma sjajan , ali skoro sam nameshtao u nove oluke na kuci i nisu bash od reflektujuceg materijala...
ali zashto bi se tako muchili , i obishan autolimarski lim nije losh za tu namenu , a i nije skup ....
0 REP0%
→ Istraživač
maj 2010.
maj 2010.#9
Slusaj mogu ja da ti napravim kod mog limara konturu za reflektor ako zelis. Kontaktiraj me na mail. To sto si video na buvljaku je verovatno rosfraj sjajni lim i on je jako skup. Ako imas dimenzije ili projekat kako zelis da ti se savije lim poshalji na mail a ja cu da ti kazem koliko bi te to kostalo.U topicu DIY neon reflektor by File mozes da vidis lim od kojeg sam ja napravio reflektor.
Pozz
dr.manijak
AMBASADOR2.536 REP30%
→ Legenda
dr.manijakAMBASADOR
maj 2010.
maj 2010.#10
Brate ima tema koju je jedan decko skoro postavio KAKO SERUCNO PRAVI, znaci da moze svako da napravi, potrazi malo skoro je tema stavljena, i decko je lepo objasnio.
grudva
ISTRAŽIVAČ181 REP87%
→ Entuzijasta
grudvaISTRAŽIVAČ
maj 2010.
maj 2010.#11
Beograd . Hidroponika , komplet reflektor sa grlom i kablom 2800 dindzi
reflektor NINE-FOLD
A ako pravis idi u prvu limarsku radnju tamo uzmes lim covek ti odma i savije i zavrsis posao.
Spej je obican auto lak samo umes beli ili silver visokog sjaja i to je to.
E sad jedino ako te mrzi da trazis limara i farbaru u krugu dvojke onda jebiga
Trip
ENTUZIJASTA309 REP27%
→ Poznavalac
TripENTUZIJASTA
maj 2010.
maj 2010.#12
Ja sam ocharan paznjom koju ne posvetjujete chitanju, zashto i kako je neko otvorio topic. Ebala vas hidroponika i limari, chitajte shta pishe :)
@grudva
Za to se koristi veoma poseban sprej prijatelju.
grudva
ISTRAŽIVAČ181 REP87%
→ Entuzijasta
grudvaISTRAŽIVAČ
maj 2010.
maj 2010.#13
sprej-"REFLECT LIGT"
firma-SOPPEC
zemlja Madjarska
Neznam sta sam lose uradio pisuci svoj prethodni post , zeleo sam samo da te postedim svog tog cimanja lim moras negde kod limara da kupis sam ne mozes tako da savijes lim zato sto ti treba profi presa (opet limar) , pa onda kod elekticara po kablove grla startere prigusnice , posto ti ne odgovara auto lak visokog sjaja i posto tog spreja nema u krugu dvojke moraces nekako da ga nabavis iz Hrvatske ili Madjarske (ili ako ti neko radi u blok signalu nek ti nabavi farbu)
ako oces samo lim da kupis onda je tu-
Jeep Commerce Beograd
E sad ako sam i ovim postom promasio tvoju temu slobodno brisi post
Respect
Trip
ENTUZIJASTA309 REP27%
→ Poznavalac
TripENTUZIJASTA
maj 2010.
maj 2010.#14
Ne, ne, nije se odnosilo na to druze. . . Nego sam lepo napisao da mi treba materijal, a svi navalili sa hidroponikom. . . Inache natjitju topic, pa da vidish shto je chovek kupio pravi reflektivni lim u hrvatskoj u nekoj radnji.
Inache za savijanje uvopshte nije potreban limar, ako se malo koriste forice.
0 REP0%
→ Istraživač
maj 2010.
maj 2010.#15
U pravu si,reflektivni lim je mekan i moze bez limara ali sa limarom je mnogo jednostavnije i bolje.Ako zivis u stanu, zelim ti puno srece sa "foricama".
Pozdrav
maj 2010.
1 / 16
maj 2010.
maj 2010.