VUTRA
ForumUzgajanjeOpremaHydro nutrijenti i boosteri
LEGACY

Hydro nutrijenti i boosteri

30 odgovora3,186 pregleda
PIPboyISTRAŽIVAČ

avg 2011.

Pozdrav, zanima me dal tko zna gdje se mogu nabaviti nutrijenti i boosteri za hydro uzgoj? Bio sam u Snailshopu u zgu - banana od 7 HESI artikala ato sam htio kupiti mislim da su imali samo 1 i to neko mini pakovanje. Zvao sam i vara~dinski.. ista pri a. Jel ima uop e mjesto za nabavku u lijepoj naaoj ili se za to sve ide preko grane?
Z&NZMAJ

avg 2011.

Ima, ali na~alost, ne mo~e ti nitko konkretno napisati, jer nije dopuateno reklamiranje grow shopova koji nisu sponzori sajta...nebi bilo fer, nadam se da se sla~ea...Google majka :) Btw, probaj zvat Osijek :) Sve mi se ini da im je taj shop naj opremljeniji ato se gnojiva tie.
TarkiPOZNAVALAC

avg 2011.

Nema Hesija po Snailovima, nit e ih biti izgleda. Ina e, hydro linija od hesija je koncentriranija od obi ne... Ali i dalje je auplje smee. Da bi radio hydro ti ne treba gnojivo na kojem piae hydro. Odi i uzmi si od GHE nekaj jer to je dobro gnojivo hesi bolje zaboravi.
PIPboyISTRAŽIVAČ

avg 2011.

A cuj kolko sam pro itao treba bit hydro gnjojivo iz razlog ato u zemlji ko mediju odreene bakterije razbijaju spojeve da bi biljke potom popapale Kako u hydroponskom uzgoj nema tih bakterija odma treba dati spoj koji biljka mo~e pojesti. Meni iskreno neva~no koji brend i to, al sam nekak mislio kako ipak nizozemci znaju posao obzirom na cijelu industriju kako ovom biljkom tako openito staklenicima/hidroponikom itd...
hazeboyENTUZIJASTA

avg 2011.

Imam ja jedno pitanje a nisam uspio naci odgovor.dosta ljudi kaze da hesi gnojiva nevaljaju.ja ih koristim.mene zanima zasto tocno nevaljaju?pre malo tih hranjivih tvari?krivi omjer?nekvaliteta?koja gnojiva su najbolja u prosjeku?ja zelim to promjenit a neznam koja da uzmem da dobim na kvaliteti?@tarki,kazes od GHE?jel to organsko?a hesi predpostavljam nije organsko?
SLO-EraLEGENDA

avg 2011.

Iz li nog iskustva: naj esce I NAJRADIJE se korstim House and Garden- vrhunsko Atami,Advanced Hydroponics,Ionic nemam primedbe sve ok dakako ea odraditi i sa GHE,Plagron i Hesi sasvim ok proizvod,ako se drzis jedino sto su se zalili neki je BIobizz
chelloISTRAŽIVAČ

avg 2011.

Meni Hesi sasvim odgovara i koristim kompletni asortiman za zemlju. Evo sli ice rezultata : White Russian i LSD
hazeboyENTUZIJASTA

avg 2011.

I ja koristim hesi.i sve je savrseno.zato me zanima zasto ljudi kazu da nevalja.morat cu prijec na druge da vidim promjenu.il 4 iste biljke sa razlicitim gnojivom pa testirat.

avg 2011.

HESI je zajebano uvesti u RH jer nemaju potrebnu dokumntaciju za prolaz carine . Isto tako Hesi nema deklaracije na Hrvatskom jeziku , a to je o ito problem za Hrvatsku carinu .
hazeboyENTUZIJASTA

avg 2011.

Meni su dali hesi.drzim se doze i sve je savrseno i nemam problema.sad neznam jer neka druga gnojiva mogu dat bolje rezultate.zato pitam pa bi mozda presao na nesto drugo.

avg 2011.

Po meni organic linija Advanced Nutrientsa je Top . ( Bud Candy , Carbo Load ,....) Bio Bizz ima punu liniju za jako malo para , u Snail shopove dolazi nova linija GHE organic gnojiva raena da konkurira AN -u . ----CHECK IT Uglavnom jedva ekam da probam ovaj novi GHE .
Z&NZMAJ

avg 2011.

Pametno ili ne, to nije pitanje. Pitanje je koja je kvaliteta i znaa li kako ih koristiti. Ovdje na forumu ima dosta informacija o tome kako se koriste Plantela i Composana gnojiva, ali da bi ih nauio koristiti, moraa isprobati, ato ponekad zna dati ne~eljene rezultate. Ako pretjeraa, vjerujem da znaa ato se dogaa, a ako pak ne daa dovoljno, bilke budu kr~ljave i nikakve. Sa gore nabrojanim gnojivima je daleko lakae, jer se doze na pakiranju odnose na upotrebu u naau svrhu-za kanabis, pa ne treba puno kombinirati, pratiti upute i u~ivati :) Iskustva sa Hesijem su mi odlina, nemam pojma zaato bi netko tvrdio da ne valja!? Da ima boljih, to je istina :) A ato se Advanced nutrients-a tie, ne bih rekao da je pre skupo. Dozira se po 2ml na litru tako da se mo~e rei da je koncentriranije i manje se troai, a rezultati su da ti pamet stane :)
SLO-EraLEGENDA

avg 2011.

mozda je najbolje raditi na tom,da se koristite sto vise organskom prihranom-kad vec radimo za nase potrebe.radi svako djubrivo
Bounty HunterENTUZIJASTA

okt 2014.

Poz ljudi hitno mi treba odgovor ostao sam bez gnojiva koristio sam tarantulu i piranu kao mix i mislio sam dovoljno ce biti 500ml ali sam se dobro zeznuo :D I sad dok porucim sve ce otici dodjavola tako da ako mi mozete reci sta da kupim jer ovdje kod mene nema tih brendova kao bio grow tarantula pirana itd.. Biljka je u fazi vegetacije.

okt 2014.

Tarantula i Piranha nisu gnojiva vec aditivi na baketrijskoj i gljivi noj bazi , poma~u i koriste korjenu , a samim time i cijeloj biljci , ali nemaju NPK . Ina e se koriste u nekim fazama growa te kod presaivanja . Nabavi si kvalitetno organsko gnojivo kako bi ta tarantula i piranha imale smisla .
Bounty HunterENTUZIJASTA

okt 2014.

sad kad si mi to rekao totalno si me zbunio, nadam se da nisu onda pocrkavale sve do sad

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se