VUTRA
ForumUzgajanjeOpremapitanje u vezi hps 70w
LEGACY

pitanje u vezi hps 70w

18 odgovora2,092 pregleda
MariMahunaISTRAŽIVAČ

mar 2009.

ej ljudi samo da pitam (admin neka brise ako je nedosvoljeno) dal itko zna gdje bi u RI mogo kupit 1 70w hps zarulju? .... i kolika joj je cijena... neda mi se narucivat 24 komada iz TE~-a ili ima netko viaka pa da udjeli za jeftinu lovu? hvala joa jednom sry admin ako je nedeozovljen post

mar 2009.

http://www.tez.hr/_hr/katalog/visokotlacne/natrijeve/ kako 24 kom. odakle to da se narucuje 24 odjednom? uzmi jednu i to je to ... ili naruci kit s neta...nije ti dovoljna samo zarulja jel imas ostatak opreme?
MariMahunaISTRAŽIVAČ

mar 2009.

znaci nemoze se ova 70w stavit bez prigusnice i upaljaca? ... to mi ni bilo jasno... jer pise da je ugradjen propaljiva .... "Visokotla ne ~arulje - natrijeve sa ugraenim propaljiva em" .... 24 kom po paketu.... a neznam di da u Ri to nabavim
MariMahunaISTRAŽIVAČ

mar 2009.

i kolega haze sta velis? ... znaci ni to dobro bez pripaljivaca i toga? ...
badger badgerENTUZIJASTA

mar 2009.

ma trea ti balast jos... a taj dio je i najskuplji... nazovi ih telefonom i pitaj ko covjek... jel znam da se u tezu modje uzet samo JEDNA lampa... znaci znam... potrudi se ja e...
MariMahunaISTRAŽIVAČ

mar 2009.

hvala kolega badger...
MariMahunaISTRAŽIVAČ

mar 2009.

a ne isplati mi se to za neki box od 70 cm visine a?... jer mislio 4 cfl-ke + ta jedna hps od 70w ... al ako treba ulagat jos dodatnih 20ak eura za balast i to onda je to uzas.... :( ....
maliAgronomISTRAŽIVAČ

mar 2009.

ja imam sylvanija gro lux od 70w i koristim je bez balasta i pr.ok radi.
mili28ISTRAŽIVAČ

apr 2009.

stavi dva (prigusnice) balasta spojena paralelno od obicnih neonki 40w
FlegyPOZNAVALAC

apr 2009.

ja kada sam doso u tez i trazio ko covjek hps 400W i ostali pribor nisu mi dali da kupim jer ne prodaju na malo prodaju tak su mi rekli jedino ako imas firmu pa tako si kupis preko firme :vb_whip: evo ti par trgovina u rijeci... LUMINIS d.o.o. 51000 Rijeka, `kolji 13 Telefon: (051) 337 684 ELEKTROMATERIJAL MARTINKOVAC BB, 51000 Rijeka Telefon: (051) 650 824 aj nemoj pozivat na lopovluke bogati ...

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se