VUTRA
ForumUzgajanjeOpremaImam 7 ormara za unutrasnje sadjenje
LEGACY

Imam 7 ormara za unutrasnje sadjenje

24 odgovora1,232 pregleda

dec 2008.

:nana:

dec 2008.

blago tebi :spcartman:
Buckaroo BanzaiPOZNAVALAC

dec 2008.

ata je bilo? dije ovjekov post? mene baa zanima
gloss_zelenkyAMBASADOR

dec 2008.

Odi u furnir i kupi ormar, šteta 550€ :D :maryjane:

dec 2008.

:popcorn:
Che*LEGENDA

dec 2008.

...sad i mene zanima sta je pisalo :) Ta ljudska znatizelja..da je bar nema !!!

dec 2008.

`ta li je ovo brate mili?
mali.medoPOZNAVALAC

dec 2008.

:icon_exclaim:NE RISE LOPOVE LA}E` KA PAS!!! MOJA SU 4kom. + JEDNOKRILNI + NO NI ORMARI i LAMPA(samostoje a) rezme=IMA` KITURINU(bodljikavu u dupetu):assshaking:
pa ak imas lega podjeli tu po forumu ljudi bi bili zahvalni... ono al sedam SEDAM zas bas sedam... belj ja imam 9 nocnih ormarica koji bi sabili tih tvojih 7 ormara... :P

dec 2008.

7.... to brate , nisi mogo gore, imam prijatelja koji vec godinama laze ko pas i nebi bilo nista cudno da u svakoj lazi ne koristi br . 7 npr . ove deke kostaju 700 kn vidio am morskog psa dugog 7.7m ako pojedes 7kg kulena umires vozio se lamburghinijem kad je iso iz vojske ....270kmh, a naj smjesnije je sto je lik uvjeren u svoje price , a i nije balav ...hahahaha nisam reko da lazes ...ali 7 ... uzas
StonerLEGENDA

dec 2008.

to je problem ve za psihjitatra a zove se patoloaki la~ac i to se lje i ali najozbiljnije ...
mali.medoPOZNAVALAC

dec 2008.

:lml_spam:stony to ti se zove SVIRANJE KU**U ZA MALE PARE al nek se dete veseli:b_cowboy::bananabang::tovarenje_banana::b_jump:JAOOOOOOOOO!!!!!!!

dec 2008.

To nije samo kod tvog prijatelja, pogledaj malo dalje pa ea vidjeti i neku brau Grim isto tako sve po 7 (patuljaka,kozlia,muha jednim udarcem,sekretara skoja...)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se