VUTRA
ForumUzgajanjeOpremaNarudzba preko hempatie
LEGACY

Narudzba preko hempatie

140 odgovora17,886 pregleda
mozak na pasuENTUZIJASTA

mar 2015.

Unaprijed se ispricavam, ali neznam gdje postaviti ovo pitanje pa se ne ljutite odma :) Zanima me kad se narucuje kompletna oprema iz Hempatije, odakle se to salje iz Slovenije ili Hrvatske, i da li je vec netko narucivao opremu preko njih (Hrvatska)
doomerLEGENDA

mar 2015.

Nekada su slali iz Opatije za 0 kn ali sada cini se da salju samo iz Slo. vidi sve ti pise na njihovom site-u, mozes bez beda narucit u HR
bakalulaLEGENDA

mar 2015.

Glupo mi je da ti sada velim tu otkud aalju pa da mo~ebitnim plavcima olakaam posao. Imaa pp.
chelloISTRAŽIVAČ

mar 2015.

Zadnje prije nove godine je doalo iz Hrvatske,ali nemaa problema ako aalju iz Slovenije(poata iz EU ne ide na carinu tj nema pregleda).
PedalaAMBASADOR

mar 2015.

Ja sam dva puta narucivao ove godine.zemlju,perlit,gnojivo,venti potove itd i sve je doslo u roku od 3 dana iz slovenske adrese.postarina je 5 eura al ako naručiš više od 50€ onda je besplatna.Paket ti dofura poštar s kombijem i diskretno je zapakiran i mogu potvrdit da je kupnja sigurna.Morao sam doplatit još kojih par kuna na ukupa račun,to jw vjerovatno neka HP provizija,nemam pojma
mozak na pasuENTUZIJASTA

mar 2015.

ajde hvala na info, to mislim tek na zimu uzeti. Prvo odraditi outdoor, pa seljenje u postanare pa onda uzeti kompletnu opremu, ono sto sam gledao ispalo bi nekih 6000-6500 kn (600w digital dimmer, cooltube, bat reflektor filter, vent, crijeva i tent 120x120x200
nesalaLEGENDA

mar 2015.

po novom je vidim za narudjebe preko 100e besplatna dostava za hr
Zagor77ISTRAŽIVAČ

mar 2015.

A donedavno su dostavljali besplatno u HR ako je bilo preko 50 eura ..... :(:grrr::eek::fuck::poop::plac:
nesalaLEGENDA

mar 2015.

du jue, da
PedalaAMBASADOR

mar 2015.

O ito im je preskupa poatarina.Priguanice su teake a ~arulje lomljive,za teako/lomljivo je uvjek bila dosta skupa poatarina pa im se valjda ne isplati
SmellsZMAJ

mar 2015.

Doe u doslovno 1-2 dana od narud~be...iz SLO...isti vrag jel salju iz hr ili slo...EU...imao 3 narudzbe,ultra brzo doslo...samo zamjerka jer sam potrosio prili an iznos a nisu niata osim kataloga abe poslali!:D jbg...kad je nesto free uvijek veseli ovjeka...a ima sli nih web shopova koji uvijek razvesele nekom sitnicom :)
mikolo13ENTUZIJASTA

mar 2015.

a to ti je ona sema, dobro posluju pa ih boli briga oce li kome poslat sta free ili ne =D. a ovi koji salju nesto free, zele dobro reputaciju nasuprot ovih ca je vec imaju =D
SmellsZMAJ

mar 2015.

Ma to ti je obi no lihvarenje,napravia 300+ eura prometa i kita,cuclaj ga...gdje god bacia oko na strane web shopove,na npr. 10 menki biras neke free itd...

mar 2015.

Meni su kad sam kupovao MH 600w komplet poslali MH lampu od 20€ umjesto one od 60€ koja je išla u kompletu.Onda smo dogovorili da mi pošalju 2 paketa sjemena kao refundaciju za krivu lampu.Osim te sitnice uvijek je sve drugo bilo OK.Stiže jako brzo i dobro zapakirano.
nesalaLEGENDA

mar 2015.

vjerojatno zato ato imaju viae sjemenki na ponudi pa ti daju neke koje su otpisali. hempatija je ok, ja ih izdavio preko skypa, preko maila. i na mail su mi odgovorili odma, tako da ato se tie hempatije sve 5. cijene su im isto ok. kolko sam ja pru avo nema bolje trgovine... ovo ato su besplatnu dostavu digli na 100e, nije niata udno. priguanica ima maltene 6kg, ima lomljivih stvari, tak da kontam to.
SmellsZMAJ

mar 2015.

Ja kupujem tamo gdje dobijem najviae za najmanje,ostavio sam 300+ eu u hempatiji i sve je super...ali samo ako nema "drugdje" naru im iz hempatije,jer "drugdje" dobijem neato free...~iaku. Hempatija je dobra jer ima sve,doslovno sto god vidis u ponudi za dan dva je kod tebe...neu ni spominjat ove nase grow shopove,kad god nesto pitao i trazio,nemamo...dobit cemo robu iduci tjedan...pa ne dobiju itd...ne mozes se bavit trgovinom bez lagera i tu je hempatija nr.1...ali granice su sad malo aire s obzirom da smo u EU,pa je i ponuda puno vea...
bakalulaLEGENDA

mar 2015.

Pa nije poštarina prije bila besplatna, do prije 2 tjedna je bilo za narudžbe preko 50€ besplatna, a sad su digli na 100€. Ja sam pred mjesec i pol dana naručio stvari u vrijednosti 250€ iz Hempatie i dobio sam na poklon mrežu za sušenje, dozer i male škarice.
PedalaAMBASADOR

mar 2015.

Moje narud~e su bile tako oko 400kn i tu je prije bila free poatarina.narucio sam light mix koji nije lagan i tu se joa stave venti potovi i paket je ogroman i te~ak,skupa poatarina sigurno i onda su digli na 100e jbg. Uz naru ene stvari dobio sam kataloge i free asopis dolcevita.zadovoljan sam pakiranjem i od mene 5+
bakalulaLEGENDA

mar 2015.

Pa bila ti je ''free'' poštarina jer je bio iznos prek' 50€ :D
SmellsZMAJ

mar 2015.

Pa ja sam isto prije cca mjesec i pol uzeo mali box i svu opremu za njega,sjemenki itd...300 eura...dobio samo kataloge:zvezda:::lol:

mar 2015.

Imam kod njih preko 20 narud~bi i nikad nisam imo nikakvih problema,moja omiljena trgovina :) Cijeni jesu takve kakve jesu ali meni ono najbitnije je to da se mogu na njih osloniti sto tice proizvoda koji mi trebaju i da mi je sve u roku max dva dana kuci. Pokloni mi trebaju,kad nesto narucujem iz EU ionako za poklon dobijem nesto sto mi nikad nece trebati.

mar 2015.

Jedino ata valja je super brza dostava.`ta su brzi na odgovaranje mailova.Mislim mogu ih pohvalit ato se ti e internet poslovanja.Dok je sasvim neka druga pri a kad osobno u trgovinu doea.Al mo~da sam naletio na dan kad je momak iza pulta imao one stvari.Bo,neznam!Jedino ata znam da nikad viae osobno u tu trgovinu ne u u i.A i u krugu od Hempatie od par km ima viae takvih trgovina tako da mogu da biram.A i netrebaju mi viae takve trgovine pa se ne u ni zamarati.Raaju se i kod nas nove trgovine koje e vjerojatno popravit reputaciju dosadaanjih HR trgovina.Mo~da ne e biti tako brze kao Hempatija al e roba u razumnom roku sti i do potroaa a.Hempatija je jedna od biljih internet trgovina kod naaih susjeda i stoga je dajem isto 5. A i ja se sla~em da svaka besplatna sitnica razveseli ovijeka.I odmah mjenja sliku poslovanja iste.Pa makar poklon bio i lizalica. ;)
PedalaAMBASADOR

mar 2015.

Bogme istina.Kupim od njih proizvode koji mi nisu dostupni kod nas.Volim plagronove proizvode i nemam ih gdje kupiti nego kod njih a ostale stvari uzimam kod nas u nama dobro pozmatim duanima
Zagor77ISTRAŽIVAČ

apr 2015.

Vratili su besplatnu dostavu na narudzbe iznad 50eur. Nice

apr 2015.

Druatvo evo danima pokuaavam da doku im kako naru iti sjeme iz hempatie. Registrovao sam se kod njih na online trgovinu i u principu taj dio se i ne ini komplikovanim. Doaao sam dotle da potvrdim i dovraim kupnju. Problem je u tome ato sam htio da im platim unaprijed. Apsolutno ne znam na koji na in da to uradim. Da li im aaljem novac ili ide preko banke sa uplatnicom na njihov }R? Ovo vas pitam jer sam iz BiH i volio bih znati da li neko iz ove zemlje ima iskustva sa njima i kako je uplaivao novac. Joa jedan razlog ato ovdje pitam je i to ato mi nisu adekvatno odgovorili ni na jedam mail (uvijek na moj mail dobijem kao odgovor nebulozan mail od postmastera). Molim vas da mi odgovorite i da imate razumjevanja (danima se satrah da skontam KAKO??)eyessss: Nadam se da imate i razumjevanja ako sam postavio neko glupo pitanje, jer sam totalni tutkun oko svega ovoga ato se ti e naru ivanja. :upiii:

apr 2015.

Nazovi ih i sve ce ti pojasniti u 2 min ;)
d@niZMAJ

apr 2015.

@Lazarus Led na hempatii mozes plati i pouzecem, samo nemoj biti prijavljen i onda imas i opciju za placanje pouzecem edit: zaboravio sam, moras biti prijavljen da bi vidio sjeme, ma malo im je sheban web i ja sam se neki dan namucio :)

apr 2015.

Kada naru ujea od hempatie piae da mo~ea platiti samo unaprijed ili karticom, a na online trgovini piae da mo~ea i pouzeem. Ne znam da li to va~i i za BiH. Malo i m je neuredna stranica ili se meni tako ini. Nije mi samo jesno zaato ne odgovaraju na moja pitanja preko meila??? U svakom slu aju izgleda da je najbolje da ih nazovem jer mi je ovo sve po elo pomalo ii na ~ivce i doe mi da sve batalim i da se posvetim domaji.:udarac:

apr 2015.

Ma to im je nekakav bug,vec sam mu par puta piso za to ali ne reagira.Kad nisi prijavljen mozes pouzecem a kad se prijavis ne moze,uglvnom samo stavis placanjem predracunom i dole u opis napises placanje pouzecem.Samo ne znam da li salje sjeme u bih
limabeogradISTRAŽIVAČ

apr 2015.

Planiram da narucim seme preko njih za SRB, jel ima neko neka iskustva? EDIT: Neka mi se javi u inbox ako je neko imao iskustva :) Sta mislite za hempatiu, kako i sta salju za SRB, jel ima neko iskustva?

avg 2015.

Super brza dostava, i viae nego korektno :) Svakako preporu am 5+ :)

avg 2015.

Takoer imam pozitivno iskustvo, narud~ba preko weba stigla brzo. Jedina primjedba: ne do~ivljavaju mailove tj. odgovaraju formalno al bez razumijevanja upita. Po domai bi rekli preseravanje
GrobnaJamaAMBASADOR

sep 2015.

Narucio 2 puta, samo pozitivna iskustva! Uz gnojiva dobio sam i dozer + neke prospektice Najdulje sam cekao tjedan dana, ali nikada nista nije falilo sve je podlozno dogovoru, imas cak i skype adresu pa mozes direktno sa covjekom sve iskomunicirati i odgovara odmah :) Skype: Romi Hempatia Slovenija I ako se narucuje Royal Seeds preko njih trebalo bi se dobiti free grinder eto ako vas darovi vesele isto kao i mene :p
Brkato PraseAMBASADOR

sep 2015.

Meni sa narudzbinama ove nedelje i uopste bas ne ide. Prvo zapelo kod seedsmana i cekao skoro nedelju dana na processing, a iz Hempatie cekam na odgovor sto se postarine tice za Mkd evo vec 11 dana i jos nista :) A hteo sam naruciti komplet grow box + grow kit osvetljenje+ gnojivo...ali nemam srece. Ovi iz Hidroponike dostavljaju samo do Vranja, kako su mi rekli na upit :) Definitivno grow shop u Skoplju bice pun pogodak samo da se vlast promeni jer sada je gore nego u Albaniji za vreme Envera Hodze. Do sada drage nam biljcice bile bi u poodmakloj vege fazi, kropirani i sredjene manekenke. I jos vremenski uslovi su odlicni pa bio bi odlican grow.
GrobnaJamaAMBASADOR

sep 2015.

@plastiq Jesi probao putem skypa? Ako nisi probaj, meni su uvjek odgovorili u kratkom roku sat-2, nekada i prije! Skype name: Romi Hempatia Slovenija Skype user: romi_raketa

sep 2015.

Takodje,otvorio sam isto ovakvu temu ovih dana sto se tice Hempatie,poslali su mi semenke 01.09 i evo do danas nista bio sam u posti pitao i nista.. Znam jos njih par sa foruma sto cekaju semenke od hempatie(iz Srb su) i traje svima preko 10 radnih dana nikom nije stiglo.. ne znam sta se desava neverujem da su toliko stroge kontrole na granici da se prolaze vise menke ,ili jednostavno treba vise dana da stigne do Srb,ne znam sta da radim. Preko maila su mi ponudili da mi posalju opet al opet govorim sebi aj sutra ce sutra ce i nista. Neki savet ovde nesto? Jel ceka mozda jos neko?
1310ZMAJ

sep 2015.

za svaku pohvalu. npr. prvi CT stigao mi je razbijen,uvazili su reklamaciju, poslali drugi,stigao je sljedeci dan a da im jos nisam poslao prvi. kod zadnje narudbe, paket je stigao prije obavjesti da su ga poslali!

okt 2015.

dobro pedala ka~e. nije iznad 100 eura besplatna dostava za narud~bu u hr, nego iznad 50. ja naru io box po etkom 8. mjeseca ove godine i stigao za par dana, piae na njihovom sajtu da je iznad 50 eura dostava besplatna. hempatia je ok ;)
21 gramLEGENDA

dec 2015.

Imao sam ovih dana jedno pomalo neprijatno iskustvo, pa bih to podelio sa vama. Znam da je ljudima u Srbiji veliki problem naru ivanje, pa e im ovo moje iskustvo mo~da pomoi. Seme sam poru io i platio 23.11. (ponedeljak). Dobio sam poruku 24.11. da je porud~bina poslata i da je o ekujem u roku od 3 radna dana. Kako paket nije stigao ni do kraja sledee nedelje, poslao sam im mejl da pitam ata se deaava sa paketom, da li su imali sli nih problema pri slanju u Srbiju i sl. U ponedeljak sam dobio mejl da nisu imali neko seme na lageru, da su mislili da su mi poslali mejl u vezi toga i da e opet proveriti lager itd. U utorak sti~e mejl da su poslali paket. Sutradan, u sredu, meni sti~e paket u sandu e, na sigurnu adresu koju sam tamo naveo. Bilo mi je malo udno kako je paket uspeo da stigne za jedan dan iz Slovenije, ali nisam se puno uzbuivao, sve do danas dok ga zapravo nisam dobio u ruke. Prvo ato se uo ava na ~utoj koverti (a ato ja nisam uo io odmah) jeste velika ~uta traka sa crnim atampanim slovima PO`TA CARINJENA kojom je zapravo koverta zatvorena. Ja sam prvo otvorio koverat i na svoje zaprepaaenje ugledao mali smotuljak onog puckavog celofana oblepljen selotejp trakom u kome se nalazilo seme u originalnom pakovanju. Ceo smotuljak je takoe bio oblepljen trakom PO`TA CARINJENA. Nije bilo vrsto oblepljeno, dovoljno je bilo malo prstima to pomeriti i ambala~a je izletela napolje. Sve to je bilo umotano u veliki trostrani katalog na kome je ogromnim slovima pisalo CANNABIS SEEDS. Umalo nisam pao u nesvest. A sada ono najlue, na koverti lepo piae da je poslata 24.11. dakle, kada je i trebalo da bude poslata prvi put. Nije istina ono ato su mi javili u kasnijem mejlu, da nisu imali seme, pa se na to ekalo. Ono ato je sigurno je da je poata otvorena i pregledana na carini u Beogradu (piae poatanski broj) i da je neko vreme stajala tamo dok neko nekome nije neato javio, te je puatena dalje i sutradan odmah stigla na odrediate. Sad, ja glavu razbijam sa sledeim pitanjima... Da li je seme uopate bilo zapakovano u stealth pakovanje kao prethodni put (mada sam ih tada, prvi put kada sam poru ivao u avgustu, u mejlu pitao to i potvrdili su mi da to uvek rade)? Neozbiljno mi deluje da ih ovek mora svaki put podseati da takvu robu moraju na taj na in da pakuju, pogotovu ato na sajtu nema posebne opcije za stealth. Zaato nisam pozvan da to podignem u Poati gde bi me ekali drugovi u plavom?:murija: Da li su uopate obavestili policiju i ako nisu, zaato nisu? Da li sam mo~da evidentiran negde (odnosno moje ime i adresa)? Ja definitivno viae neu naru ivati preko Hempatije. Ne znam da li je u pitanju njihov propust ili jednostavno nisam imao sree, ali ne smem viae rizikovati. Ako su oni uspeli da reae problem sa carinom, hvala im za to, ali stres je pro~ivljen i nema tu ata. Uzdr~au se u narednom periodu od bilo kakvog naru ivanja, a pogotovu ne na istu adresu. Moj savet ljudima ovde je da obavezno u mejlu naglase da ~ele stealth pakovanje. Eto, baa sam mislio da e naaa saradnja potrajati jer sam baa bio zadovoljan prvi put... ali ve druga porud~bina i sranje. Ne mo~' ovek niata bez nerviranja, pa to ti je...:(

dec 2015.

mislim da oni sa celom pricom nemaju veze, a sta se izdesavalo na carini ostaje enigma. mozda je neko rekao: ma pustite decu nek sade :) mada koliko sam ispratio do sada, ljudi ili ne dobiju nista ili dobiju bez semena. tvoja situacija je fakat neobicna

dec 2015.

...a mo~da su odlu ili da malo pri ekaju da stabljike narastu pa e onda da navrate...

dec 2015.

Ma znaju oni skro za sve koji sade pogoto kad sednea za net pa guglea canabis, uzgoj....samo ne diraju nas osobnjake, bolje da sadimo i puaimo nego da ata drugo mnogo gore po zakon i druatvo.

dec 2015.

i sta s tim kad je seme stiglo na sigurnu adresu a ne na onu gde ce da sadi. mogu da dodju, vide da nista nema , izvinu se na uznemiravanju i odu ;) za takve stvari se ne otvara nalog za pretres, samo za siguricu

dec 2015.

Decki, a da nisu janezi mozda zaljepili tu traku sa carinom? Bas si gruntam i neobicno,kak seed kaze ili ne dobis ili te zovu...ili fakat mozda dobra volja nekog carinika kojem sin npr ciba:) Ko ce ha znat,uglawnom s nama si i imas to sta treas a za ubuduce znas jbg ;)

dec 2015.

Je,sve je "super" kad itaa ne iji post o takvoj situaciji i komentiraa u stilu : aaa mo~da je to ovako ili onako,mo~da su vidjeli pa progledali kroz prste,a sasvim druga stvar kad se to dogodi tebi osobno.Svi mi imamo obitelji,poslove,prijatelje i ostale stvari bez kojih u sekundi mo~emo ostati.Samo hou rei da je bolje biti viae paranoi an nego manje oprezan...Mi iz RH nemamo taj "carinski"problem sa SLO,ali ipak mi nije svejedno kad pro itam ovako neato.`to opet ne zna i da neu naru ivati preko neta,samo oprezno...
21 gramLEGENDA

dec 2015.

Hmmm... Pri a dobija zanimljiv nastavak. :popcorn:: Naime, danas (a mo~da i pre neki dan, sandu e nije proveravano par dana) je stigla i koverta sa stealth pakovanjem, koja je poslata 08.12. (dakle, kada su mi se i javili drugi put i rekli da su poslali). Ja sad ne znam ata da mislim. Verovatno je u pitanju ista koincidencija da mi je paket sa carine stigao baa dan poato sam izmenjao mejlove sa njima. Nagaam i da je poailjka mo~da propuatena zato ato jedan od dva poru ena straina bio medical. U svakom slu aju, ljudi iz Hempatije su se posle moje intervencije poneli skroz profesionalno i poslali mi porud~binu, ovog puta kako treba zapakovanu (u meuvremenu sam skontao da prva porud~bina definitvno nije bila zapakovana kako treba, jer je na paketu stajala nalepnica na kojoj je pisala masa paketa pre i posle otvaranja na carini i ova druga je bila malo vea - o igledno zbog dodatne trake kojom je bila ulepljena i dodatnih nalepnica koje su bile po njoj nalepljene). Na kraju sam eto, za stres koji sam pro~iveo, lepo nagraen u vidu dodatnih semenki. Ta adresa od sada otpada za porud~bine, kao i moje li no ime i prezime, ali eto, sad makar imam dovoljno menki, pa neu morati o tome da brinem neko vreme. :rasta:
Brkato PraseAMBASADOR

dec 2015.

Bilo bi dobro da moderatori zamole clanove da ne pisu puno detalja oko narudzbi i dostave istih iz sasvim razumljivih razloga. Pa cak mislim i da se ne bi trebali hvaliti i ponositi kako nam je eto upravo nama prosla posiljka i kako su oni na carini glupi jer to nije tacno i mogao bi neko od njih da prosvrlja forumom pa se oseti prozvanim i eto problema i bespotrebno cimanje. Pisite sto manje detalja.
21 gramLEGENDA

dec 2015.

Da... Pa napisao sam par re i zbog toga ato znam da je mnogim ljudima frka kad naru uju menke i da im svako iskustvo i svaka informacija dobro doe. Ja sam isto tako prvo ia itao sve ato sam mogao da naem o tome na forumu i svaka mi je informacija bila od koristi. Niko nije ni pomislio da su ljudi na carini glupi. Morao bi baa da budea mnoooogo glup da ugledaa semenke umotane u katalog Cannabis seeds, pa da ne skontaa ata je u pitanju. Ne mislim da je to uopate u pitanju. Pre je u pitanju ili ne ija dobra volja ili isplanirana akcija koja e se tek dogoditi. Zadnji post sam pisao samo sa namerom da istaknem da su se ljudi iz Hempatije poneli profesionalno u nameri da mi nadoknade poailjku za koju mo~da nisu ni znali da je ipak proala carinu (iz meni nepoznatih razloga). Detalji su izneti samo kada je opisivana neadekvatno upakovana poailjka, a to na kraju krajeva nije ni bitno jer takve poailjke ne treba da budu kad je ono ato mi poru ujemo u pitanju. Peace. EDIT: A ova bi cela tema mogla da ide iz ove Opreme... verovatno u neki FAQ ili gde ve treba...
Brkato PraseAMBASADOR

dec 2015.

Veoma je neprofesionalno da tako nesto salju, ali moramo i mi razumeti da je sve drugo njihova dobra volja jer kod njih je to legalno, a mi prakticki snosimo odgovornost za sve drugo. Ja sam bio zaprepascen kada sam dobio drugu posiljku od Seedsmana i otvorio pliko te je paketic samo ispao! Srecom pa nisu otvarali na carini, ali da jesu bilo bi frke. Sad ovaj drugi paket koji mi je stigao iz NL je stajao na carini pune 2 nedelje i tek nakon toga sam dobio obavestenje u plikou da dostavim invoice ili neku medicinsku belesku. Mislio sam da sam pecen ali otisao u carinu da vidim o cemu se radi jer ne bi bilo dobro da oni proslede dalje pa da mi drugi kucaju na vrata. Ispostavilo se da nisu nasli menke, ali nisam hteo da rizikujem pa sam paket vratio natrag sa obrazlozenjem da nisam dobio to sto sam narucio. Bolje da platim ponovo dostavu od 10 eu. p.s Vrlo je moguce da su postali liberalniji sto se toga tice jer masa ljudi ima bar nekog bliskog koji je oboleo od kancera pa verovatno su svi poceli da drugacije gledaju na celu pricu. Evo danas kod nas u Mkd vest da je podnesen nacrt zakon za legalizaciju upotrebe u medicinske svrhe i regulisanje ko moze i pod kojim uslovima da odgaja medicinsku i industrisku konoplju. Iako je trenutni premijer pre mesec dana imao prilicno suprotan stav po istom pitanju sada vidimo drugu pricu. Ja sam malo skeptican da nije samo ovo neka varka pre izbore, kao i sve do sad.
berenISTRAŽIVAČ

jan 2016.

ma momci iz hempatije su zakon. proali put sam naru io ph metar i akarice, malo iznad 50e, plaao sam karticom ali je njihov sistem rekao da plaanje nije proalo. provukao sam drugu karticu, opet isto. sutradan gledam na ra unu otiale su 2 uplate za hempatiju. napisao sam im mail i sve je rijeaeno u jedan dan. jednu uplatu su mi vratili na ra un a paket je stigao za 5-6 dana. i da preko 50 e je besplatna dostava

jan 2016.

Ja sam etiri dana prije bo~ia (ovog prvog) imao prvu narubu iz hempatije,negdje oko 120 eura materijala i stavim u opis plaanje preuzeem.Stigao paket za tri dana,zna i to no na badnjak ali nisam bio doma pa ga je primio lan obitelji.Kad sam doaao doma pitam ko je platio paket,a svi me blijedo gledaju... Paket izvana "neutralan",otvorim i sve je uredno unutra i UPLATNICA na navedeni iznos.Moram priznati da me to aokiralo (ugodno naravno),ne znam da li je to bila neka greaka jer tu praksu u HR-u joa nisam do~ivio. Poata viae nije radila,pa bo~i pa vikend (malo mjesto) tako da sam svotu uplatio u ponedjeljak ujutro,i moram priznati da nikad nisam neato platio sa veim zadovoljstvom. Eto,to je moje iskustvo sa hempatiom i moram rei da su dobili vjernog kupca.
nesalaLEGENDA

feb 2016.

ja sam naru io i sjemenke i opremu iz hempatije na svoju adresu. nikakih problema nije bilo
GandzoPOZNAVALAC

feb 2016.

kad se vec otvorila tema da ja podijelim jednu pricu, dok jos nismo bili u EU narucio na frendovu adresu ( uz njegovo pristanak naravno ) hpsicu, box, ct iz inozemstva, sve uredno stiglo, nakon 2ipo mjeseca dolaze plavi sa nalogom za pretres zbog tog i tog paketa od prije 2,5mj, naravno to je bila sigurna adresa i sve je proslo ok, da bi mu u stanici rekli da su ih obavijestili sa carine, oni odlucili proslijedit to i mislili su doci na gotov cin, frend je bio zabiljezen od prije zbog nekih par grama i to je bilo presudno po mom misljenju.... eto da znate ekipa iz srbije sto se moze desiti....

feb 2016.

najvjerojatnije taj koji je radio na carini rola isto ko i mi pa ti je progledo kroz prste i presutio :D ili mozda su dogovoru sa podruznicom pa propustaju ,neces nikad znat :D

dec 2016.

Ne narucujte preko interneta..dal vam radi mozak ili ne..u slo sve to panduri kontroliraju..a kad ide preko granice onda carina..pogledajte malo google koliko racija bilo zbog interneta..u slo..ti sto radite 250w...kod takvih ne dolaze posto vise goriva potrose..a ostali pamet u glavu

dec 2016.

@Mercedes333 neka si nam rekao.:D

nov 2019.

Da o~ivim temu, zadnje vrijeme, iskustvo s Hempatiom sve bolje i bolje! Iskreno, osim problema sa kodom na novoj stranici, sada sve funkcionira, super. Ja sam zadovoljan :thumb:
JovandjAMBASADOR

dec 2019.

Naruceno ove god preko Hempatije sve ok , preporuka.

dec 2019.

Hempatija malo skupa za neke stvari ali mene nikad razo arali nisu, naprotiv... Naru io, preksutra na vratima,plaanje pouzeem...
likfrikLEGENDA

jan 2020.

kakvo je stanje sad?, neradni su dani da ih pitam na stranici. dali aalju u bosnu?

jan 2020.

I mene zanima ista stvar... sa *********** tvrde da ne salju van EU

apr 2020.

je li moguce sada za bosnu da se naruce menke a da se placa pouzecem, odnosno ako ima vise nacina da li smatrate da je taj najbolji/citaj najsigurniji, ili su otprilike svi nacini isti ::umirem::
kekAMBASADOR

apr 2020.

Samo kartice joa uvijek, ju er naru io neke stvari. Dajte ljudi prestanite se tripirat, ako naru ite isti k platio karticom ili pouze em, ak karticom po meni sigurnije jer nemaa doticaj s novcem pri preuzimanju, paketi su obi na koverta ili sli no ovisi od koga naru ivate i to je toliko malo da aanse da netko otvara pismo.... Rizika uvijek ima kada je neato ilegalno, ali rae bi pao sa 2-10 sjemenki nego nee sa gotovim proizvodom. I ve sam to napisao negdje ako vas je strah sa svojim karticama otvorite REVOULT ra un, skinea aplikaciju na iphone te slijedia upute. Imaa mogu nost stvaranja virtualne jednokratne VISA kartice sa ra unom u londonu i brale kupuj.... Doaao si na vutra sajt svi naru uju, ali ti si taj koji moraa za sebe to odlu iti, da nebi kasnije bilo a rekli mi oni sa vutre....
jopezgZMAJ

apr 2020.

Naruceno nesto gnojiva 14.04 i stiglo jucer + gratis menka :banana_rasta:
vamzemaljacPOZNAVALAC

jul 2020.

Ja sam narucio 28.6 i jos mi nije posiljka stigla.. jel iko cekao toliko dugo ? i jel stanje drugacije zbog korone ili koji k haha ?
bubinhoAMBASADOR

avg 2020.

u petak narucio danas doslo, placanje pouzecem. svaki puta kada sam narucivao sve korektno i dodje u 3 dana. placanje karticom i pouzecem. preporuka.

nov 2020.

Ne ~elim otvarat temu ali me zanima neato vezano za Hempatiu. Dal je pametno narucivati dva puta na istu adresu ili da se ne obazirem na to poato smo u EU i poailjka ide iz Sloveniju u Hrvatsku?
mesterZMAJ

nov 2020.

ako mozes, naruci na drugu adresu

nov 2020.

Pa mogu,narucim na neku random adresu gdje nitko ne zivi.Ionako me GLS nazove 10 min prije nego dode. Pa se ja stvorim tamo. Baa zato pitam ( da nebi bilo) . Hvala na savjetu
nanule963ISTRAŽIVAČ

mar 2021.

Niata Srbija

mar 2021.

ovjek je postavio pitanje 2015.tako da je vjerojatno,ve nabavio sjeme!

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se