VUTRA
ForumUzgajanjeOpremaMH 80x80x160 dilema oko x2 FC1500EVO u ovom boxu
LEGACY

MH 80x80x160 dilema oko x2 FC1500EVO u ovom boxu

20 odgovora751 pregleda
ExxplosivePOZNAVALAC

jan 2025.

Pozdrav, Dakle, svijetlo je 40cm siroko, 2 komada bi bila 80cm po airini, koliko i grow box. Zna i na knap sa boxom. Zanima me hoe li to raditi problem ako se paneli diraju meusobno i od rub boxa takoer?

jan 2025.

FC1500 je po specifikaciji 41.7cm x 2 = teako u 80x80. Ako imaa aator mo~da i mo~ea da ih nategnea nekako, ali teako baa. Onda ide retori ko pitanje ato ne bi uzeo odmah fc3000 jer ima iste dimenzije kao ova dva zajedno i doe povoljnije i lakae bude sve, ako ti je ve do 300w u 80x80 boksu...
ExxplosivePOZNAVALAC

jan 2025.

Ve sam uzeo, nisam dobro pogledao dimenzije svijetla, samo jos nemam priliku slo~iti box sa njima. `irina svijetla je 40cm, izmjerio sam, du~ina je 41.7cm. Nemam sad druge nego mo~da malo rasiriti box za koji cm?

jan 2025.

Jel imaa aator ili boks ? `ator verovatno mo~ea da raa epia i raairia malo , a sad nisam siguran ni koliko e se paneli viae grejati kad budu pleh na pleh naslonjeni. Opciju da naslonia panel na panel, sa te strane gde su ledovi ti nikako ne bih savetovao. Ako me razumea, malo mi je heavy za objasniti trenutno :) Ili opcija 2, vrati panele lepo ka~i ne odgovara i naru i novi.
ExxplosivePOZNAVALAC

jan 2025.

Imam aator, tako e najvjerovatnije i biti, hvala!
ExxplosivePOZNAVALAC

jan 2025.

Samo jedno pitanje, jel ima netko da je airio aator za par cm sa svake strane? Kako bi to izveo? Mo~da bi to pokuaao da se ne zezam sa vraanjem.

jan 2025.

Cijev i stavis one duboke kukice i okrenes naopako da spana platno o dobices 3-4cm sa svake strane.
ExxplosivePOZNAVALAC

jan 2025.

Tooop ina, hvala na savjetu!

jan 2025.

Ako stavia 2 fc-1500 imat ea hot spot na dijelu gdje se spajaju. Jednog stavia da barovi idu vodoravno,a drugog okomito,ali gledajui dvodimenzionalno. Evo,nadam se da razumijea,ina e ea imati 2 bara na sredini koja ionako uvijek najja a.
ExxplosivePOZNAVALAC

jan 2025.

Napravim tako sa pozicijom svijetla.
ExxplosivePOZNAVALAC

jan 2025.

Ekipa hvala na savjetima svima, mo~da napravim dnevnik kad sve slo~im i budem mogao growati, sjemenke su na putu, jedva ekam!

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se