VUTRA
ForumUzgajanjeOpremaMOLIM POMOC! RAZBIJENA CFL SIJALICA U STANU
LEGACY

MOLIM POMOC! RAZBIJENA CFL SIJALICA U STANU

14 odgovora1,908 pregleda
suvoborENTUZIJASTA

jul 2016.

molim vas za hitan savet sta da radim. malopre mi je ispala iz ruke cfl sijalica od 23w i razbila se. ja znam da one sadrze zivu i da su otrovne, ja sam pokupio svo staklo i krpom vlaznom prebrisao prasinu, nisam dirao rukama nista i ostavio sirom prozore da luftiram. sta jos da preuzmem imamo malu bebu plasim se puno!

jul 2016.

zatvori sobu i moli se bogu

jul 2016.

@degiz Pa nije atomska pala :D @suvobor 15tak minuta izluftaj taj prostor
suvoborENTUZIJASTA

jul 2016.

to i radim molim vas ako znate jos nesto kako da sto bolje ocistim pod recite, meni sej... za mene ima zvacem cflke ko grisine, ali mnogo se plasim da ne naude mojoj bebi. nece ga majci vise biti tih otrovnih gluposti u mojoj kuci.
StipeZMAJ

jul 2016.

Ajde se suzdrzi ovakvih komentara. Covjek se prestrasio a ti kuris jos vise bez razloga. @suvobor nije ziva toliko opasna kolko se prica. U toplomjeru ima cca 100x vise zive nego u cfl zarulji....a toplomjeri su se razbijali desetljecima hehhe. Proluftaj na 15min i operi pod ...i opusti se. uz filmi jR2SFNn-24k
suvoborENTUZIJASTA

jul 2016.

hvala ti brate Japaneze na razumevanju i na savetu. nije brate moj svejedno, zar da maleni covek od 3 meseca udise otrove. ako da Bog da izguram ovaj outdoor kako valja na zimu picim ja pod hps. ovo malo drzim pod cflkama par dana pa cim se vreme prolepsa odose out
Shamman203POZNAVALAC

jul 2016.

to i radim molim vas ako znate jos nesto kako da sto bolje o istim pod recite, meni sej ... za mene ima zvacem cflke ko grisini, ali mnogo se plasim da ne naude mojoj bebi. nece ga majci vise biti tih otrovnih gluposti u mojoj kui. [/ QUOTE] Izbornik je bio davno prije toplomjer pao i ~iva ispala. Ugl ~iva je opasna ako ju progutaa ovako u zraku je otrovna samo ~iva koja se kuha, te na taj na in nastaju otrovna isparavanja.
JamrockPOZNAVALAC

avg 2016.

Lepo ti kaze covek, nije ti atomska pala u stanu haha :D opusti se svi smo imali takve probleme, pokupis te razbijene ostatke i to je to, ja cak ni luftirao nisam :rasta:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se