VUTRA
ForumUzgajanjeProblemi i dijagnostikadevet meseci stara biljka i jos nije gotova
LEGACY

devet meseci stara biljka i jos nije gotova

20 odgovora2,952 pregleda
dr_biberISTRAŽIVAČ

okt 2007.

Ovo nije normalno! Tek posle devet meseci pocela da cveta! Napominjem da je imala iste uslove kao i njena koleginica, koja je otkad "sprzena". jedina razlika je u tome sto ova devetomesecna ima malo vise peska u zemlji.......
TripcoPOZNAVALAC

okt 2007.

ekaj, uslovi isti, O.K., a kad su stavljene na re~im za cvetanje? Da li su ista sorta i uopate, ista vrsta? Ako su iste po tim kategorijama, da li je u pitanju isti fenotip, tj. da li je jedna povukla na indiku, a druga na sativu (pod uslovom da je u pitanju neko nestabilizovano seme u nekoj F3, F4 ili nekoj daljoj generaciji)? Ajde malo viae informacija pa da vidimo ata bi moglo da bude razlog, baa me zaintrigiralo.
dr_biberISTRAŽIVAČ

okt 2007.

Obe semenke poticu iz iste kese skunka. Ova brza biljka koju sam vec sprzio, je rasla veoma u visinu 1.20M, imala izrazit miris jos od "malih nogu" veliko crvenkasto lisce i buzz, high "rad". Ova manja je narasla do 50cm, ima extra malo lisce tamno zelene boje, dosta je gusta i ima izrazito neprijatan kiseo miris, stond "rad". kada je velika prerasla kapacitet mog skromnog boxa za licnu upotrebu, visina:140cm; sirina 100 cm; dubina 80cm, izbacio sam je nepolje da procveta na letnjim danima. napominjem da je leto tek pocelo. U isto vreme sam izbacio i malu, reko ajd da procveta i ona. medjutim velika je procvetala a mala tek sad pocinje, te sam je vratio unutra. Neverovatno cvelo prolece bila na 24:0, leto na prirodnih 12:12 a tek sad pocinje da cveta.
TripcoPOZNAVALAC

okt 2007.

Joa udnije, ova koja je finiairala ima o igledno sativa feno, a ova druga indika feno. Nije mi toliko udno za nju ato nije procvetala jer je ona zapravo dobila produ~eni veg. period, poato u leto nije 12/12, to ti je bilo tek sad sa jesenjom ravnodnevnicom. A ova sativasta ato je procvetala posle 24/0 u boxu, ona po svojim sativa genima sigurno nije mogla da se okine na cvetanje po etkom leta napolju jer je tad bilo 16/8. Mogue je da ima neke ruderalis gene. Znaa, danas ti je skoro nemogue nai pravi Skunk#1, sve ti je to danas manje ili viae modifikacija originala. Tako pojedini breederi ubacuju ruderalis u sorte u nekoj generaciji (prilikom povratnog ukratanja) da bi ato viae ubrzali cvetanje i ako sorta nije stabilizovana do kraja (kakav je ovde o igledno slu aj), desi se da ti geni isplivaju kod pojedinih biljaka iako se po spoljnom izgledu i ne mo~e videti da ih ima.

mar 2008.

imam biljku blubery u sedmom tjednu bez imalo masti a sve kao ydravo zeleno
elephant0rAMBASADOR

mar 2008.

U sedmom tjednu cega? Vegetacije? Cvjetanja? Kakve masti zelis na biljci? Pa nemoze bit u isto vrijeme masno i zdravo zeleno :icon_mrgreen:
BloodspillerPOZNAVALAC

mar 2008.

daj neke kesli

mar 2008.

stavi na 12/12 :dunce:

mar 2008.

na 12 12 je vec 7 tjedana vrhovi debeli a suvi ko barut a imam i belu udovicu koja je isto toliki period na cvanju a nema vrhova pa kako to *****u seme
StonerLEGENDA

mar 2008.

ha sve je moguce cije je sjeme od neke banke ili ovako iz nekog kupljenog paketa "skunk-a" ? . Napominjem po neznam koji put genetika je u principu najbitnija jer ako je genetika ok dat ce i u "mizernim" uvijetima neato a ako je loaa genetika odnosno genetika X to je uvijek lutrija od 3 mj. za koju nitko od nas nema ni vremena ni novaca ...
greenmengaceENTUZIJASTA

mar 2008.

pa mozda je drugom vrstu...tko zna....

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se