VUTRA
ForumUzgajanjeProblemi i dijagnostikaProvaljen sajt
LEGACY

Provaljen sajt

26 odgovora2,856 pregleda
sandalwoodISTRAŽIVAČ

avg 2015.

Danas idem obici sajt i imam sta vidjeti...Netko mi je iscupao dvije biljke, domaje u cvatnji 15-tak dana, visoke preko dva i pol metra.Znaci nisu iskopane vec iscupane. Jedna od druge je bila oko 10m u sikari. Pitam vas sta se moglo dogoditi, zasto ako ih je netko uocio nije ostavio? Ako ih je htio uzeti za sebe zasto ih nije iskopao i presadio? Ako ih je uocio zasto nije pozvao muriju? Ako su bili klinci, neznaju,odlucili popusiti lisce? Dali je bila murija pa ih uzela? Dali me netko pratio? ...lud sam kao struja, pere me paranoja i ubija me to sto neznam sta se dogodilo.

avg 2015.

samo ohladi, brate. ata god je bilo, gotovo je. smotaj koju and life goes on.
L0oDZMAJ

avg 2015.

Moguce da ih je murija iscupala,moguce da su neki klinci,a moguce i da je nesto trece... moj savet ne vracaj se vise na sajt...
sandalwoodISTRAŽIVAČ

avg 2015.

Nije mi u ovom trenutku do biljaka, gotovo je, nema ih.. Pere me da ih nije murija uzela, ali opet zasto bi oni iscupali biljke, bi me cekali da ja dodem na sajt jel da? ...neznam lud sam
L0oDZMAJ

avg 2015.

Ako nadju par komada,uglavnom to sa secu i gotovo ili su takvu naredbu dobili sad bog zna sta je u pitanju... nek si ti ziv i zdrav i zahvali se bogu sto te nisu cekali,ko god bio ;) aj uzdravlje i peace

avg 2015.

vrlo vjerovatno da ih je ia upala policija ... jer sve upuuje na to auti,poklopi se uaima i budi sretan ;) negdje prije netko napisa tj,opisa kako rade gospoda inspektori kad nau biljke ne ije ne mogu sada to tra~iti :D

avg 2015.

Aj mogo si na :joint:

avg 2015.

:D sad pogotovo nemogu
TarzanZMAJ

avg 2015.

https://www.vutra.org/threads/sigurnost-sajta-2-sa%C4%8Deku%C5%A1a.14349/page-2#post-385637
sandalwoodISTRAŽIVAČ

avg 2015.

Procitao sam post, sta reci strasno sta nam rade...Ja nemam dosje, nisam u kontaktu sa dilerima, ne pusim travu, ponekad rekreativno sa zenom. 5 gr mogu imati cjelu godinu.Obiteljski sam covjek, imam posao imam obaveze, placam poreze, brinem o svojoj djeci...Ovo mi je prvi grow uopce, zasadio sam ukupno 5 biljaka, od toga 2 automatika.Njih sam mislio ostaviti za sebe, da si imam sta ponekad zapaliti a te dvije + jedna u kanti sam mislio za ulje. Majka mi je teski bolesnik, trpi svaki dan bolove, ne spava, o kolicini tableta koje dnevno popije da ne pricam. Zato sam odlucio za nju napraviti ulje i probati joj pomoci...al ne...nemam jednostavno jebene srece...Dok ovo pisem razmisljam da ove tri biljke sto ih imam u kantama sasjecem i mir, nemogu vam opisati kako me pere paranoja. Da ih je nasla murija zasto su sasjekli, zasto me nisu cekali i na licu mjesta uhitili?
fakiPOZNAVALAC

avg 2015.

Ja ne bi trazio odgovore , mirno bi zaboravio da se to desilo i nastavio sa svojim zivotom... pogotovo sto i sam kazes imas porodicu a pomoci im neces ako te sklepaju...pozz svako dobro

avg 2015.

ako si u tuem polju posadia, mo~da je vlasnik to po upa.. jbg.

avg 2015.

Eto, svaata se moglo desiti, netko je nadam se i pogodio. Drugi put malo viae pripaziti.

🔒 Ova tema je zaključana