LEGACY
Novi sam , trebam pomoć ako može hitno je ?
18 odgovora2,006 pregleda
Che*
LEGENDA5.871 REP9%
→ Zmaj
Che*LEGENDA
sep 2010.
sep 2010.#2
proizvod koji ja koristim ,imas ga kupiti u poljprivrednim apotecama ,zove se VERTIMEC 1.8% INSEKTICID (pakiranje kao kapi za oci, 10ml,staklena bocica) i stavlja se 0.8ml na 1litru vode i s tim se prska svakih 5-7 dana,jer pobije bube ali ne i jajasca,pa kad se izlegu pobije i ostatak...
a bube su TRIPSI... potrazi na netu.. one ostavljaju tako lijep trag po listovima,a u slucaju da nisu one,jer vidim nesto crno na grani, a slika nije prebistra... isti ovaj proizvod pomaze protiv vecine tih malih napasti :)
i sretno.
SiD
AMBASADOR4.379 REP82%
→ Legenda
SiDAMBASADOR
sep 2010.
sep 2010.#4
mogu napraviti ogromnu atetu, pojedu ti hedove, ja mislim da je to dovoljan razlog za paniku!!
a kolko vidim ni ove biljke baa nisu dobro proale. rjeaavajte to jer biste mogli ostat bez toga...
istina neato se vidi na stabiljki... ta gamad se raairi za tren oka... odvratni su to mali stvorovi....
sretno!
AndrijaJ
AMBASADOR2.826 REP38%
→ Legenda
AndrijaJAMBASADOR
sep 2010.
sep 2010.#7
situacija kod mene loggia, otvoren prozor pri ljepom vremenu, vidjeh valjda sve moguce kukce koji napadaju tu biljku....
svi su nekak nestali sami od sebe ,vecinom kad su bile kise, pad temperature ....
Jedino nisam imao strpljenja s paucima te sam obilno zalio biljku razrjedjenom plantella primom i dobio 90% unistenih listova a i pauka vise nije bilo....
Danas se vide posljedice - mali hedici i svi listovi osim novih malih su deformirani, osuseni,otpadnuti... al nema pauka :)
CAM
ENTUZIJASTA561 REP90%
→ Poznavalac
CAMENTUZIJASTA
sep 2010.
sep 2010.#8
A ateta mogao si u svakoj apoteci kupit biokill naapricat je u razmacima po2 tjedna i iskorijenit ih ... za 6 tjedana se kompletno prirodno razgradi , sve ~ivo ubija i ostaje na listovima nit zalijevanje ga nemo~e saprati ... ali ateta za biljku :(
Che*
LEGENDA5.871 REP9%
→ Zmaj
Che*LEGENDA
sep 2010.
sep 2010.#10
CAM.... zamisli cinjenicu da sam ja taj problem imao preko 6 mjeseci. Znaci zavrsim grow, izbacim i usisam sve.ne drzim nista nutra po 15 dana ,stavim i evo opet istih buba. Nesto strasno,a to sam si prvi put donio kad sam vutru koja je bila vani,stavio da se susi nutra :/ Ali uz dobre 'ljekove' sve se sredi.
hrc@
buduci da je taj shop i sponzor sita donekle,zabranjeno je reklamiranje na forumu.ali ako odes u google i upises tipa: sjemenke kanabisa.. izbacit ce ti svasta :)
sep 2010.
1 / 10
sep 2010.
sep 2010.