LEGACY
trebam pomoc
42 odgovora2,354 pregleda
22 REP44%
→ Istraživač
sep 2014.
sep 2014.#1
jel mi moze neko rec oce bit sta od ovoga bila je normalna cijelo vrijeme i onda pocele neke kise i s vremenom propada!?
..https://imageshack.com/i/pbPvhNvSj
ova slika je od prije,,,imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/908/FnMdvI.jpg i evo jos jedna kad je pocela zutit https://imageshack.com/i/ipHQfXTVj
ma znam da nije neko vrijeme za outdoor al kad je vec pri kraju nek zavrsi..ma gnojio sam u pocetku dok je bilo suho s hesijem al vec dugo vremena nisam jel pada kisa stalno..pocela je zutit pocetkom mjeseca i sad sve vise.
evo jos jedna slika tu se vidi i puz kako plazi po njoj,svaki ih put nadjem kad obilazim. https://imageshack.com/i/iqjWdzqCj
irieman
ZMAJ59.543 REP
iriemanZMAJ
sep 2014.
sep 2014.#2
A da nam za pocetak das koju sliku i bilo kakvu informaciju ?
Ova godina je katastrofalna bila za outdoor i to su svi konstatovali na forumu ...
Game_Over
POZNAVALAC699 REP11%
→ Ambasador
Game_OverPOZNAVALAC
sep 2014.
sep 2014.#3
https://vutra.org/topic/10131-pravilnik/ Ne bi bilo lose da procitas pravilnik foruma i onda da malo obrazlozis u cemu je problem i da napises mnogo vise korisnih informacija o samoj biljci (zemlja, zaljevanje, gnojivo) da bi ti ekipa mogla pomoci da rijesis problem, naravno da je i slika biljke ono sto je neophodno da bi se mnogo lakse utvrdilo o cemu se tu zapravo radi?
Imas tu objasnjenje kako postaviti sliku; https://vutra.org/topic/2248-upute-za-postanje-slika/
No Joke
ZMAJ71.675 REP
No JokeZMAJ
sep 2014.
sep 2014.#4
Bez obzira od
ega je to mo~e gurat dalje do kraja bez beda. O
upaj sve liae koje je ~uto i suho, ostavi samo zdravo ili slabije zahvaeno liae, i onda joj daj duplu dozu
gnojiva, pa da vidia kako e da ~ivne. Bitno je da nema mrtvog liaa da netroai energiju na njega. Izgleda kao klasi
no ~utilo od mnogo kiaa i slabe prehrane ;)
22 REP44%
→ Istraživač
sep 2014.
sep 2014.#5
hvala puno na odgovoru.sutra cu otic opet tamo to sve pocupat sto je suho..al opet kazu kisu za sutra da svejedno ja pognojim?
No Joke
ZMAJ71.675 REP
No JokeZMAJ
sep 2014.
sep 2014.#6
Ma samo joj daj duplu dozu cvijet gnojiva, mo~ea i u to smiksati pola doze list gnojiva da povu
e malo duaika, neata e absorbirati bez obzira na kiau, a kad kiaa stane i ako javljaju sun
ano onda opet odi i opet je pi
ni duplom dozom.
Sve nas ovo kiaovito vrijeme skaralo ove godine, treba samo pratiti prognozu i hvatati sljed suhih dana bez kiae i odmah gnojiti prvi suhi dan. Na taj sam na
in i ja kod sebe sprije
io ~utilo i ne pomialjam o prijevremenom skidanju bez obzira na loau prognozu.
22 REP44%
→ Istraživač
sep 2014.
sep 2014.#7
haha.ok ok.napravit cu to pa cemo vidjet sta ce bit,,jel joj ne moze bit previse gnojiva da je ne skurim ? :D kaj mislis kolko bi je trebo jos pustit da bude vani ?
No Joke
ZMAJ71.675 REP
No JokeZMAJ
sep 2014.
sep 2014.#8
Nemo~e je dupla doza skuriti pogotovo ak je direkt u zemlju zasaena bez pitara. Ja svoje pi
im sa troduplim i uvelike su mi zahvalne. Neznam ovako na daljinu, za to bi trebao poslikati hedove iz blizine u macro modu da pohvatamo trihome. Eee i kad je budea obilazio samo akicni oko korijena biljke, da joj nije kojim slu
ajem neki poljski mia ili krtica oatetila korijen.
new-old-grower
ISTRAŽIVAČ116 REP44%
→ Entuzijasta
new-old-growerISTRAŽIVAČ
sep 2014.
sep 2014.#9
Zavrsava,cinimi se da se blizi berba,moje neko polu lajicko misljenje.Bice to ubica ;)
22 REP44%
→ Istraživač
Vutra Samotnjak
ZMAJ17.570 REP
Vutra SamotnjakZMAJ
sep 2014.
sep 2014.#11
Ovo je idealno da po
me da se pljesnjivi :( ako ve nije.
Poskidaj sve to trulo liae,tresi vrhove poslije svake kiae(ako si u mogunosti), ako kreni ili ako je krenila trule~ vrhova... skidaj.
Kraj 9-tog mjeseca je ... radit e.
22 REP44%
→ Istraživač
sep 2014.
sep 2014.#12
nije jos pocelo al se bojim da bi moglo..danas sam bio i poskido sve te zute i smee listove..nisam nigdje primjetio po vrhovima nista cudno,oni su dobro samo sto se cijela biljka suai.najavili su par dobrih dana pa cu pricekat a cim najave kisu cupam je
No Joke
ZMAJ71.675 REP
No JokeZMAJ
sep 2014.
sep 2014.#13
Ako nema plijesni po hedovima kao ato velia onda koristi ovo lijepo vrijeme koliko god mo~ea i onda lijepo prije kiae cap-cap pa da vidia kako ea omastiti brk :)
22 REP44%
→ Istraživač
okt 2014.
okt 2014.#14
Jel zna neko zasto su ovakvi listovi? https://imageshack.com/i/exLg0QHTj
Stipe
ZMAJ157.066 REP
StipeZMAJ
okt 2014.
okt 2014.#15
majstore...koja je to zemlja i kolko cesto zaljevas???
dal te cijevi imaju rupe na dnu za odvod? i od cega su napravljene te cijevi?
boca od cole je prozirna, obljepi to sa necim
koja je opce rasvjeta unutra?
thc u krvi
ENTUZIJASTA319 REP30%
→ Poznavalac
22 REP44%
→ Istraživač
okt 2014.
okt 2014.#17
Zemlja je terra dobra..zaljevam dva puta na tjedan i zasad ih nisam gnojio
To su plasticne cijevi za vodu i na dnu je lim s probusenim rupama za odvodnju.stavio sam foliju to je slika od neki dan..sjemenke su master kush i sve su super osim te.rasvjeta je 400w
Stipe
ZMAJ157.066 REP
StipeZMAJ
okt 2014.
okt 2014.#18
Za tu zemlju nikad cuo. Vjerovatno je zemlja losa. Neznam dal korigiras ph.
...moguce cak i da previse zaljevas. Jos nesto....korijen je vec sad stigao do dna i zaljepljen je na aluminij i to ne moze bit dobro. Pogledaj listove od ove u plastici i od ove u aluminiju.
savjetovao bi ti da nabavis normalne tegle i normalnu provjerenu zemlju ! (TM, compo sana, potground H i sl...) i to sve lijepo presadis. Imas dobro sjeme i bilo bi steta da propadne.
22 REP44%
→ Istraživač
okt 2014.
okt 2014.#19
Zemlju sam u pevcu kupio ima sve potrebno u njoj i ph joj je 7..prvih 2tjedna nisam imo ph metar pa neznam koji joj je bio ph dok sam zaljevo..al sad ga nariktam na 6,1 i sve su malo bolje krenule..nije joj doso korijen do aluminija.
opa cupa
ZMAJ140.425 REP
opa cupaZMAJ
okt 2014.
okt 2014.#20
nadam se da ovo 99 u nicku nije godina rodjenja...krimos :watching-you-smiley-emoticon:
Ja isto nisam cuo za tu zemlju...MK je fenomenalan strain i steta je da ga upropastis sa losom zemljom.
Znaci nema "kupio sam u Pevecu i ima sve sto treba" Sta si to tocno kupio i sta ona to ima ??
Fukmondo
AMBASADOR3.140 REP47%
→ Legenda
FukmondoAMBASADOR
okt 2014.
okt 2014.#21
gdje ce krimos da uzgaja,uni poberu sve dobro,pa na ulicu,plavac no.no..... hehe
Velicanstveni
LEGENDA6.524 REP15%
→ Zmaj
sep 2014.
1 / 22
sep 2014.
okt 2014.