VUTRA
ForumUzgajanjeProblemi i dijagnostikaProvaljen sam!!
LEGACY

Provaljen sam!!

54 odgovora3,356 pregleda
ExoticPOZNAVALAC

sep 2011.

Danas me je stara pratila do gra~e i sku~ila da grow box unutra... Naravno, teake rijei su poletile zrakom i atoata joa...:punch2: Tako da sam morao svoje dve tjedan dana stare curke skunkia prebaciti van na milost i nemilost prirode.... Jel ima kakve aanse da pre~ive i daju kakav-takav urod???
derataurPOZNAVALAC

sep 2011.

ajde bar nesto pozitivno,bolje ona da zna nego pandurija ,al naravno steta...na greskama se uci,tak da se iduci put vise pripazi.sretno sa curicama!
ExoticPOZNAVALAC

sep 2011.

Istina, bolje nego murija u nekim segmentima samo... Nego, jel ima aanse da pre~ive? Barem da malo daju ploda! Vani je joa uvjek toplo za ovo doba godine... Mo~da se istegnu na kakvih 30 cm do kraja mj... U 3 dana su 5 cm porasle, tako da se nadam...

sep 2011.

}elia mu sre u u zimskom outdoru? Hrabra podraka, mo~da na hawaima:) Pametnije drugi put, i vlasniatvo 1/1 po mogu nosti;) Ali imaju 2 tjedna, mogu e da zima taman plod uniati. Mislim sretno, ali neko zajebe u idealnim uvjetima a ovo... Ja bi rezao i smirio stanje doma, potruditi se da ne budea pod budnim okom roditelja...
ExoticPOZNAVALAC

sep 2011.

Znai, nema emu da se nadam? :icon_cry:
ExoticPOZNAVALAC

sep 2011.

Najgore je to, kaj sad imam ofenzivu... Zamisli kako je to imati jaaaako zadrtu staru koja misli da je marihuana najvee zlo koje postoji... Taman se prekrasno razvile. Uzeo iz pyramid seedsa jednu white widow i jednu ak-47. Kupio opremu za box, lampu 150w HPS, ventove, timer i sve sve sve... :icon_cry:

sep 2011.

A uj, teako. Zavisi isto jel ~ivia u moskvi ili na hawaima... To ti ne treba ni biti va~no, ata ona misli...
mali_1.3AMBASADOR

sep 2011.

a da se vratite na temu malo :D neznan bili ti pomoglo da vani sklepas neki mini staklenik tek toliko da zadr~ava ovo malo topline... e da znam da mozda nije pravi tren, al jel slucajno prodajes ventove s tog boxa ? koje imas ?
ExoticPOZNAVALAC

sep 2011.

Vidim da se tu dobro zakuhtava van teme... Mislim da cu za sada pustiti ih prirodi pa da vidim kaj ce se dogoditi. Samo cu ih dobro gnojiti pa kaj bude. Nemam kaj izgubiti jbg. A ventove imam 2 x 6 mm, 1 x 12 mm, i jedan vent sa hladnjako m od 12 mm. Sve skupa sam ih platio ni 100 kn. Imas ih u svakom ducanu sa informatikom.

sep 2011.

da si ti nama exotican, ziv i zdrav... i izbegavaj ubuduce garaza grow (i sve u blizini gajbe) kada ti se stara vec tako razume u growing :) zaista je upitno da li ces sta izvuci od toga, mislim, jos je prilicno mlada a za skunk je period cvetanja uglavnom 56~65 dana, tako da sve da je i sada procvetala morao bi je cekati bar do sredine 11 meseca... ako si na jadranu i ako je ona na otvorenom i ima maksimum sunca preko dana, mozda nesto al' jako nategnuto, ovako...
ExoticPOZNAVALAC

sep 2011.

Upravo sam obisao curke nakon prve noci out i drze se dosta dobro s obzirom da je bilo 13°c vani sinoc. Nije jadran stari, kontinetala... Pikiram da ih stavim u staklenik jedan koji mi se smuca oko kuce. Mozda s time kaj dobijem?

sep 2011.

staklenik je druga prica, ali kazes oko kuce... jel' i koliko je sigurno, dva put ~ tri put razmisli jednom "sadi", vidis da te talicno krenulo. u svakom slucaju, sretno, kako god da odlucis.
ExoticPOZNAVALAC

sep 2011.

Nista. Budem onda u stakleniku probao... Nije bas blizu kuce. Nekih 300 m. Preko jeseni je prazan a i nema nikoga tamo sada... Tako da. Hvala uglavnom.
mali_1.3AMBASADOR

sep 2011.

staklenik ti radi na principu...ma zaboravija san kako se zove :D al ugl sunceve zrake ulaze unutra, a taj najlon/staklo sprijecava da se velik dio vrati nazad i na taj nacin zadrzava temperaturu

sep 2011.

staklenik radi na principu EFEKTA STAKLENIKA, ako ti to ato zna i... :D:D:D
mali_1.3AMBASADOR

sep 2011.

bravo :icon_lol:
ExoticPOZNAVALAC

sep 2011.

Evo da vam onda dam opis situacije kako to napreduje... :icon_lol: Za sada su stare 8 dana. Veli ine su trenutno oko 5 cm. Listovi su svaki dan sve vei, i po ele su delati drugu turu listia.. Vrlo sam zadovoljan, s obzirom da je temp. vani ve oko 10'c ponoi, i dan traje oko 14 sati, ako i toliko. Uglavnom bdem vam javljo kaj e biti od toga svega... Tko zna, mo~da i bude za jednu rizlu! :banana_rasta:

sep 2011.

ako je budea dr~ao u stakleniku sigurno e pre~ivjeti...
ExoticPOZNAVALAC

sep 2011.

Problem je jedino onda svijetlo... Hoe joj biti dosta dana od 13-14 sati?
Z&NZMAJ

sep 2011.

Morat e biti :)
crookrutniENTUZIJASTA

sep 2011.

Uh ova tvoja biljka je na obuci za komandosa , ako pre~ivi obuku svaka ast , pratim .
zwerovskiENTUZIJASTA

sep 2011.

zanimljivo sve sam procito lol ajde baci slike kad uhvatis vremena :D
ExoticPOZNAVALAC

sep 2011.

Evo, kad uhvatim vremena piknem koju sliku, ako budem znao kako ovdje, od zimskog outdoor uzgoja!! :iamwithstupid:
ExoticPOZNAVALAC

sep 2011.

Evo dvije slikice da vidite kako curke napreduju.. Nisu baa najbolje slikane, ali bolje ne mogu. Imaju negdje cca. 10cm visine ve, a oko 2 tjedna su stare skoro... Zimski outdoor...:facesjump:
dedaZMAJ

sep 2011.

nije pesimizam nego hiperrealizam: mami reci, mama u ovoj epizodi se pobjedila, ali samo zato jer je zima igrala za tebe!
ExoticPOZNAVALAC

sep 2011.

ak ni zima nema aanse da pobjedi... Kako vidia po ovim slikicama mo~e jedino neka viaa sila uplest se da me sjebe ovaj put... Znai da netko provaliopet, a u to isto sumnjam. S obzirom koliko se razvijaju a dan je sve krai, oekujem da e za 2 tjedna ve biti u cvjetanju... Barem je to moja prognoza... Nee biti baa neki urod, akmo bude uope, ali imam filing da e ga bit... Kako je ve netko rekao, to su komandos biljke sada!! :ninja:

sep 2011.

Dugo je vrijeme do finalnog ploda, a dosta je samo jedan mraz... Ja svakako navijam da uspijea ali neznam dali je to komu uspjelo.

dec 2011.

Exotic, jesu pre~ivjele skanje?

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se