Imam 9 stabljika marihuane (nepoznata vrsta) u boxu 2x2x2,5, sa 2 HPS lampe od 250w. u veg fazi su bile 45 dana,a u cvjetanju su oko 20 dana. otkad su u fazi cvjetanja svaki dan rastu min. 5 cm a cvjetovi su slabi i skoro pa uopce ne pokazuju napredak. zanima me vase misljenje o problemu !? ovo mi je prvi grow. imao sam i par hermica u boxu i nisam siguran dal sam ih izvadio na vrijeme!! evo i slike :( p.s. na slikama cvjetovi izgledaju veci nego sto jesu.
sve ti je rekao creative, vise svjetla jer svjetlo je izvor zivota, bilo bi dobro staviti jos 2 od 250 ili jos bolje 1 od 600 jer manje grije nego ove 2 skupa
a kakve prigusnice/balaste tj. balast+starter imash sa tim od 400W ? tj. jesi li i za HPS ?
ako jesu..eto..samo dvije zarulje/sijalice - HPS od 400W trebas uzeti...to dodaj na ovo sto imas...i problema nema=sve buja i napreduje.
i nemoj ni pokushavati sa dodavanjem tih MH jer ces si napraviti samo jos vecih problema..
ili
ovo shto ti blade kaze..ostavi si cca 3-4 naj biljke..i shibaj sa istim svjetlom kao do sada ( pod uvjetom da je to zaista HPS..jer.ako ti i te dvije svijetle bijelo.=k.dragi gledaoci )
ma neee, necu stavljati MH, nabavio sam danas dvije HPS od 400 w. stavio sam uz njih i jos jednu od 250w. to bi trebalo biti dosta? i sad su udaljene oko 40 cm od biljki. da povecam udaljenost?