VUTRA
ForumUzgajanjeProblemi i dijagnostikaproblem s mirisom
LEGACY

problem s mirisom

10 odgovora1,518 pregleda
EnolagayISTRAŽIVAČ

jul 2012.

molim pomoc ,4 biljke auto bomba dvanaesti tjedan a mirisa nema,vrhovi izgledaju lijepo i zdravo.mirisa nema tek dok ih pritisnem osjecam slabi miris.prostorija je dosta suha,vec ih dva tjedna zalijevam cistom vodom. u cemu je problem ???
not smokeLEGENDA

jul 2012.

slike,slike cega 12 nedelja sta ni nemogu one da mirisu nesto jako

jul 2012.

I ja se pitao ega ali je automatik, valjda cvijeta 7-8 nedjelja. Hebeno je ljeto za grow, vru ina i niska vlaga. Samo zalijevaj i nemoj da presuai. Lijepe li se prsti ata nakon pipanja heda?

jul 2012.

jao teakih problema, nema mirisa... neki muku mu e da prikriju mirise a on se ~ali ato ga nema... :icon_lol: to sve ovisi o vrsti dru~e moj. neke miriau od malena, neke kad procvjetaju, neke miriau tek kada ih izvadia nakon par tjedana iz tegle. moj Think Different je automatik i mirisao je na po etku cvjetanja da se osjetilo na 10 metara od sajta, sad kada je zreo nema mirisa dok ne zabijea nos u vrhove...
not smokeLEGENDA

jul 2012.

to je ono ljudi neznaju pa se uspanice,i na kraju kad smota iskrivice mu facu rece al lepo mirise
grassISTRAŽIVAČ

avg 2012.

i meni je taj problem. imam 4 critical+. itan po forumima da imaju jaki miris i puno smole. A meni ni jedno ni drugo. u 7 tjednu su cvijetanja. Jedino ako je problem u tome ato su uzgojene pod malo veom temperaturom 34 do 36 c i imam problema sa niskom vlagom, vrti se samo od 32% do 45%

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se