VUTRA
ForumUzgajanjeProblemi i dijagnostikaPosledice po biljku posle prskanja paukova
LEGACY

Posledice po biljku posle prskanja paukova

14 odgovora1,218 pregleda

jan 2016.

cao svima....nova sam ovde a vec imam pitanjce :) zanima me koje su posledice posle prskanja paukova? koje sve mogu da budu? hvalaaa

jan 2016.

pa posljedica je da pauci krepaju.

jan 2016.

Znam to....pitam za posledice same biljke...ako neko zna nek mi da konkretan odgovor. Hvala :-)

jan 2016.

Pa znam, ali neznam ti konkretno odgovoriti kad ti ne piaea kvalitetno, odnosno sumnjam da itko ovdje razumije. Evo da ti skrenem pa~nju na to ku pravilnika; 4. Piaite kvalitetno i ozbiljno Ne piaite poruke nepovezano, tek da i Vi neato ka~ete! Ako tra~ite pomo, budite precizni. Izlo~ite ta no ata o ekujete da se dogodi, ata se u stvari desilo i iznesite sve relevantne detalje. Niti navodia sa im si tretirala biljku protiv spidera, kako onda o ekujea odgovor? Niti znamo u kojoj je fazi biljka, ata da ti ka~emo? Zna i daj KONKRETAN problem i na in s kojim rijeaavaa problem pa emo znati pomo, u protivnom sumnjam da imamo kojeg vidovnjaka na forumu da ti gata iz kugle. I joa jedna stvar; nisu "Posljedice same biljke" nego "Posljedice po samu biljku". Ovo prvo nema smisla, al eto ja sam pomalo vidovit pa znam da si to mislila. Ajde sad ti pomozi nama da mi tebi znamo pomo. Slika po mogunosti, starost biljke, i najbitnije sredstvo s kojim si tretirala biljku? Usput obrati pa~nju na pravilnik i gdje otvaraa pitanja, ovo ne li i na dnevnik uzgoja.

jan 2016.

Hvala
CreativeLEGENDA

jan 2016.

ako moras , moras ....posljedice ti pisu na uputstvu za upotrebu preparata koji koristis....obavezno se pridrzavati karenece i bude sve ok .

jan 2016.

Ovisi cim si prskala? BioKill je zakon!

jan 2016.

i ja imam problem sa onim malim paukovima, evo harikiri mi napraviae, prskao sam plantelinim eko proizvodima i neopetroidom i slabo, doalo mi da donesem brener i popalim ih sve zajedno sa biljkma :udarac:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se