LEGACY
Izgorila je..
72 odgovora4,898 pregleda
Stu
ENTUZIJASTA355 REP39%
→ Poznavalac
StuENTUZIJASTA
dec 2016.
dec 2016.#1
Moja mala se kuhala na 50°C+ jedno 4-5 sati i sada izgleda ovako, to je vec drugi put da mi se to dogodilo jer nisam na vrijeme otvorio box, a nije mi praktično bušit box i radit rupe za ventilaciju jer je box od nekoliko ladica i mobilan je može se potpuno zatvorit i otvorit.. inace temp. kad otvorim box je 25°c a kad ga zatvorim id preko 50
Radi se o ww auto, zemlja plantella balconia 26. dan vege, zanima me moze li se oporaviti od ovoga, ima li ikakvih mogucnosti da mi se vrati u zivot. Prvi put kad mi se to dogodilo bilo je manje stete i odrezao sam vecinu posusenih, uvenulih listova, mislim da to sada nema smisla jer ih je i tako malo ostalo??
Ako imate bilo kakvih savjeta, samo dajte! :thumb::bocni::
Vutra Samotnjak
ZMAJ17.570 REP
Space_Lulu
LEGENDA8.947 REP39%
→ Zmaj
Space_LuluLEGENDA
dec 2016.
dec 2016.#5
Ako imaa B-52 mo~da sa njim da zalijea, koliko znam on bi trebao biti dobar za le
enje biljke od stresnih situacija.
Van toga nisam sigurna ata mo~ea da joj radia osim da vodia ra
una da se nikako ne dogodi niata sli
no ponovo i nadaa se najboljem.
Izvagaj prakti
nost kuvanja biljke sa jedne strane i buaenja boksa sa druge :watch:
Ili smisli neko otvaranje boksa na tajmer.
Gaf
POZNAVALAC1.409 REP90%
→ Ambasador
GafPOZNAVALAC
dec 2016.
dec 2016.#13
Od razmisljanja ce ti glava puknutn, probaj ju jedno vrijeme folijarno zaljevat, normalno uz potrebe normalnog zaljevanja.Bit ce nesto od toga, nemoj rezati i trgati listove, neka sami otpadnu :thumb:
Edit:i normalno to ti se vise nesmije desiti, moras nesto uciniti sa ventilacijom.Predlozio bi ti nesto, zadnja stranica od pretezno svih ormara je od tankog lesonita koji je sa nutarnje strane bijele boje, izbusi taj lesonit za ventilaciju, a kad zavrsis grow, kupi takvih dimenzija novu plocu(jeftino je), i metni je, i ormar opet ko nov, tako sam ja jednom napravio, i problem rijesen ;)
Curi svijetlost, al valjda nisi primjetila da se taj cijeli dio gurne unutra i vise nema problema sa svijetlom, tako nesto imam doma ;)
aceofspades
AMBASADOR3.779 REP65%
→ Legenda
aceofspadesAMBASADOR
dec 2016.
dec 2016.#15
...obavezno rupa za friski zrak, nema smisla gusit je , ja sam naopako okreno vent na novom boxu i gornji i donji su mi izbacivali zrak...40 je bilo nutra nakon sat dva... stim da sam imo odvod toplog.... steta zelenila,volje i struje...
imas za kupit 2ml fitoalgen f, 10tak kn kosta dost je za litru vode, sluzi za oporavak biljaka od velikih stresova i za folijarnu je primjenu... meni je pomogo na mojoj ww nakon aoka od hladnoce i flusha kad je nisam mogo hranit jer je bila potopljena zemlja....neces folijarno spricat vise od deci tako da si ga u spricu spremis (u nekom ko tetrapaku je i namjenjeno je da odma sve izlijes u litru)
probaj... nemas puno za izgubit... imas ga po grow shopovima i poljoapotekama.. i hesi root bi ti pomogo da je rijesis aoka
cim se malo oporavi pocet ce rast novo zelenilo, ovo skureno ce s vremenom postat suho ko barut i onda joj tek mos pomoc i maknit to snje... pusti je sad nek se oporavlja i rjesi ventilaciju... neces izdrzat jos 2mj ovako
stay high...
aceofspades
AMBASADOR3.779 REP65%
→ Legenda
aceofspadesAMBASADOR
dec 2016.
dec 2016.#20
bas steta, gle ju... taman procvjetava pa takav aok...
navijam za oporavak... doce ona sebi...
Gaf
POZNAVALAC1.409 REP90%
→ Ambasador
GafPOZNAVALAC
dec 2016.
dec 2016.#22
Nije mi jasno zasto si otvorio stranicu pod nazivom,-izgorila mi...-, znaci cim si otvorio stranicu, neznas sam sta da radis, kolege su ti svu mogucu pomoc dali, a od toga poslusao si, niata, jednostavno mi nije jasno, ili sam ja u krivu ;)
Edit:jel nejde to, samo kutija, svijetlo i biljka, ima tu razno -raznih finesa, sretno ;)
Vutra Samotnjak
ZMAJ17.570 REP
Space_Lulu
LEGENDA8.947 REP39%
→ Zmaj
Space_LuluLEGENDA
dec 2016.
dec 2016.#24
Volela bih samo ako bi @Stu mogao da vrai update ove teme, da dokumentuje ata je radio sa biljkom i progres.
Jer bi sa "nau
ne" strane bilo interesantno da se isprati situacija, da li je biljka pre~ivela, kako je posle izgledala, i sl, kada je ve takva situacija da se izvu
e najbolje iz nje.
Stu
ENTUZIJASTA355 REP39%
→ Poznavalac
StuENTUZIJASTA
dec 2016.
dec 2016.#25
Evo mali update curke, proslo je 9 dana nakon nesrece, brojim danas joj je 4. dan cvijetanja. Dosta se oporavila, sad je ostalo jos malo osusenih listova, vecinu sam ih odrezao, neki su popadali, a novi su vec izrasli. Nazalost sam odrezao i par vrhova jer su bili totalno uniateni, no uprkos tome one se dalje razvijala, grojio sam ju svaka 4-6 dana, a svaki drugi zalijevao.
Gnojivo:
U utorak idem po onaj prah za oporavak, nisam stigo ovaj tjedan to uzet, sretno puaenje svima :joint::wave:
aceofspades
AMBASADOR3.779 REP65%
→ Legenda
aceofspadesAMBASADOR
dec 2016.
dec 2016.#26
tako je uvenulo i moja izgledala i oporavila se kroz 10tak dana... stim da tvoja ima puno invazivniji aok... mojoj je bila samo poplava i hladnoca...
bice ona za 5... samo nemoj pretjerat s tom hemijom...
kakav je omjer NPK u tome? jel to za
cvatnju il univerzalno? treba ti sad manje dusika a vise kalija, kasnije i vise fosfora...
aceofspades
AMBASADOR3.779 REP65%
→ Legenda
aceofspadesAMBASADOR
dec 2016.
dec 2016.#28
nije ti ono prasak... ako mislis na fitoalgen f... ima toga i u boci al ovo je mini doza za jednu upotrebu, cak mislim ni da ti netreba, izgleda puno nabolje od nekidan... s bloomom neces fulat, ima pH korektor, imaces vodu za pet i vidices magiju nakon desetak dana kad se pocme
i
kat ko luda...
Stu
ENTUZIJASTA355 REP39%
→ Poznavalac
StuENTUZIJASTA
dec 2016.
dec 2016.#29
Brzi update, oporavila se od jucer i sad izgleda super, reko bi 80% se oporavila:D:D:D. vec j 5 dana na 12/12, u zadnja 3-4 dana j dosta narasla sto je ok ima mjesta nema problema.
sve mi se cini da ce ovo bit cudesan dim, a moglo je kobno zavrsit.. Sretan bozic svima koji ga slave !!! Stay high :wave::joint2:
aceofspades
AMBASADOR3.779 REP65%
→ Legenda
aceofspadesAMBASADOR
dec 2016.
dec 2016.#30
super zgleda kak je bila... jos kad bloom dobi... podivljat ce..
a da zicas moderatore da ti ovo prebace u dnevnik uzgoja, posto cesto updejtas super bi bilo da ispratimo sve ovo do kraja...
stay high...
aceofspades
AMBASADOR3.779 REP65%
→ Legenda
aceofspadesAMBASADOR
dec 2016.
dec 2016.#32
to je automatik... svejedno mu... al ja bi je ostavio na 18/6 dokraja, malo je 12h cfl-a za automatika
Stu
ENTUZIJASTA355 REP39%
→ Poznavalac
StuENTUZIJASTA
dec 2016.
dec 2016.#33
250w hps je zato i je zagorilo u boxu, nebi cfl-ka zagrijala preko 50°C...
... kad si vec spomenuo, mogo bi iz ovog izvuc neki dnevnik.. joj.. kakva steta bas kad mi se dogodila ta nezgoda u boxu su taman proklijale jos jedan ww i pineapple skunk:(.
aceofspades
AMBASADOR3.779 REP65%
→ Legenda
aceofspadesAMBASADOR
dec 2016.
dec 2016.#34
:zvezda::pa di sam ja ulovio da si na cfl...nezz sori, moja greska...
rokni dnevnik i da se prati...
treba ti protok zraka kroz box posto je to grijac i na konju si...
Stu
ENTUZIJASTA355 REP39%
→ Poznavalac
StuENTUZIJASTA
jan 2017.
jan 2017.#36
Nazalost taj skunk i ww su uvenuli cim su proklijali..
Inace otvorio sam dnevnik di cu ispratit ovaj ww pa ako nekog zanima nek checkira :sun2:
https://www.vutra.org/threads/sprzeni-auto-ww-2-domacice-pc-125w-cfl-250w-hps-by-stu.16788/
dec 2016.
1 / 37
dec 2016.
jan 2017.