VUTRA
ForumUzgajanjeProblemi i dijagnostikaProblem s biljkom
LEGACY

Problem s biljkom

20 odgovora1,686 pregleda
Vutra1990POZNAVALAC

maj 2020.

pozdrav clanovi. Prvi put se javljam iako vas pratim zadnji mjesec dana. Prvi mi je grow pa bi molila za savjet. Imam grow box sa opremom unutra 4 biljke.Zasad su u vegetaciji 4 tjedna.1 je autoflower a ostale 3 su nepoznate.lampa je mh 250 w .Zemlja je plantella.Posto imam box na hladnom mjestu imam dodatno i grijalicu unutra.Temperatura po danu je 26 stepeni a noci 19 .Vlaga preko dana je 50 % nocu oko 65% Nakon 3 tjedna pocela sam gnojiti sa biobizz za rast i sve su super izgledale. E sad imam problem sa jednom listovi padaju .procitala sam da je moguce od prezaljevanja ili od premalo. Pa ako mozete izkusniji da mi kazete u cemu je problem i da li mogu kako spasiti biljku. Molim za savjet .: Slike:
BadiZMAJ

maj 2020.

Pozz Ina e, ovo je tema za probleme. https://www.vutra.org/threads/ako-imate-problem-ovdje-mo%C5%BEete-pitati-iskusnije-%C4%8Dlanove-za-pomo%C4%87.11083/ Meni one samo izgledaju ~edne. Jedino, ove 3 ako su nepoznate...mogle bi biti muake.;)

maj 2020.

I meni djeluje zedna. No,ja bih to ovako. Ako je posuda lagana ili laksa,ako na dubini kaziprsta kad ga zabijem u zemlju,ne osjetim vlagu. Zalio bi. Dodaj Bio Bizz Grow 1ml na 1 litru vode. Litra ce ih ...ili osvjeziti pa ce dici lisce ili ce ostati 'uvenute'. Nece im naskoditi. Drugo. Te velike fan listove sto su klonuli ...odrezi. Nece biljkama naskoditi a unutrasnji dio ce dobiti malo vise svjetla. Trece... prebacuj na 12-12. Automatiku nece smetati a ove ce se pokazati. Za 2 mjeseca imas svoj dim.
Vutra1990POZNAVALAC

maj 2020.

Hvala puno za pomoc.

maj 2020.

i promeni sijalicu, ako prebacujes na 12.
Vutra1990POZNAVALAC

maj 2020.

Dali ce bit u redu svjetlo hps 600 w lumatek ?
BadiZMAJ

maj 2020.

Da :thumb:

maj 2020.

Nebi ja nista rezo a pogotovo ne fan listove...zalij to pa se javi za par dana. Otvori dnevnik ;)

maj 2020.

Ok. Nisam ni ja mislio doslovno sve. Gornji red desna,npr. Na njoj bi sigurno skinio 3,4 velika. Na drugima koji smetaju. Ne sve :) da nebi bilo zabune.
Vutra1990POZNAVALAC

maj 2020.

Pozz.u 1.tjednu cvetanju poceli su mi rubovi lista jedne biljke zutit? Procitala sam sav forum u vezi problema sa biljka al nisam bas sigurna pa ako moze pomoc od iskusnijh ovde.evo slika:

maj 2020.

https://www.vutra.org/threads/ako-imate-problem-ovdje-mo~ete-pitati-iskusnije- lanove-za-pomo.11083/

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se